caxaza
Üye
Nokia 6630 Teknik Yardım İstiyorum Lütfen!!!
Öncelikle Merhabalar Ben geçen hafta 2.el nokia 6630 aldım, hemen sorularıma geçiyorum :
1-) 6630 u kulağıma normal beklemede dayadığımda
2-) Tuşların bazıları
3-) Bu telefonun orta kasası değişir mi ?
6-) Sık sık Hard Format atmanın bir zararı olur mu?
7-) Telefonun versiyonu V 6.03.40 update yaptırayım mı? En son versiyonu şu an kaçtır? Kendim Update atsam yarıda kesildiğinide düşünsek telefon geri yapılır mı yoksa hurda mı olur.(bütün ihtimalleri değerlendirmeliyim kusura bakmayın ) Sorularım Bu Kadar Cevaplarınız İçin Çok Çok TEŞEKKÜR EDERİM...
1-) 6630 u kulağıma normal beklemede dayadığımda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
den cıtır cıtır (sanki pc den gelen hard diskin sesi gibi ama dışarıdan duyulmuyor) ve ara sıra dit diye ses geliyor dışarıdan duyulmuyor bu seslerin gelmesi normal midir? 2-) Tuşların bazıları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hassaslaşmış sanki dokunmatik gibi hemen basıyor bu telefonun tuşlarının altındaki beyaz entegreden kaynaklanıyor sanırım oranın değiştirilmesi mümkün mü ? 3-) Bu telefonun orta kasası değişir mi ?
6-) Sık sık Hard Format atmanın bir zararı olur mu?
7-) Telefonun versiyonu V 6.03.40 update yaptırayım mı? En son versiyonu şu an kaçtır? Kendim Update atsam yarıda kesildiğinide düşünsek telefon geri yapılır mı yoksa hurda mı olur.(bütün ihtimalleri değerlendirmeliyim kusura bakmayın ) Sorularım Bu Kadar Cevaplarınız İçin Çok Çok TEŞEKKÜR EDERİM...
sesleri sebeke cekmediğinde yada az cektiğinde iç kulaklıktan gelir normaldir dit seside uyarı sesidir ya mesaj gelmiştir yada arama süresi uyarısı acıktır