Nokia 6630 Kilit Kodu Kırma Kesin sonuç Denenmiştir

Sponsorlu Bağlantılar

ekvotor75

Üye
slm n70 kılıt kodunu unuttum fabrıka ayarlarını yukleyemıyoru

maximaxi22

Üye
oolmuyo +trojan

goksu6161

Üye
ya ben neden acamıyorum bu prgoramı biri bana gönderir mi nerdden indiricem

adamınbiri

Üye
emeğe saygı

EK039

EK039

Üye
Ellerine Saglik !!!

hatice 123

Üye
ya arkadaslar bende arıyorum ne zamandır ama benimtel.im su anda kapalı ve kilit kodu istiyor yani ayarlara falan giremiyorum nası yapıcam lütfen yardım:sos

isml.baqteri

Üye
ya ben bu programı yükledim sağolun çok teşekkür ederim çalışıyo ama tel her açılışında saati tarihi soruyor bunu nasıl yapçaz anlatırsanız sevinirim

passiv€ aggressiv€

Üye
Emeğine sağlık saol ama Güvenlik Kodu Kırıcı Bomba!!! adında verilmişti :D:D verilmişti

TIMSAH VE GOZ

Üye
Teşekkürler sagol

199

Üye
nerden indiriyoruz

--------------- Ekleme ---------------

nasıl indirecez n79 da yarıyomu

karadag52

Üye
saolasın

psikoferdo

Üye
emeğiniz için saolun ama bu prolar hiç bir işe yaramıyo sis dosyası bile değil telde kurulmuyolar

cenkizmir

Üye
simdi yaptim oldu arkadasim cok tesekkur ederim emeklerine saglik paylasim icin saol.

rar dosyasini bilgisayara yukleyin sonra acin icinden sis dosyasi cikiyor onu telefona gonderin telde zaten kurulum yapiyor kendisi ondan sonra aynen arkadasin dedigi gibi araclar -ayarlar-guvenlik -telefon ve sim e gelin alta dogru ilerleyim kilit kodu var oraya girin is bitti bu kadar .

artemis4

artemis4

Üye
benim 6630 açılmıyor kilit kod soruyor site linki veren oldu ama oradaki master kod da işe yaramadı ne yapmalıyım...

passiv€ aggressiv€

Üye
:)teşekkürler:oke:

registered

Üye
allah senden razi olsn kardeş

sansar1040

Üye
arkadaşlar sis dosyası program çalışıyor.yapmanız gereken sadece dosyayı açıp telefona yüklemek.yükledikten sonra şifre 12345 oluyor.bu kadar

registered

Üye
ve nedense batarya çıkınca sizin kendi ayarladığınız şifre tekrar 12345 oluyor .... ama genede hoş... :)

tabansiz

Üye
dostum senin heykelinin dikmek lazım,her sitede bu kodları bulan kıran programlar veriyorlar hepsini denedim olmadı senin sayende hallettim çok teşekür ederim

nalealeyk

Üye
oğlum nasıl yüklüyon bunu telefon sis uzantılı dosyayı görmüyoki...

Üst Alt