!!!! 6630 aa FORMAT === * arama tuşu 3 basılı tutun ve telefonu acın tabı oncede sım ve hafıza kartını cıkarmanızda fayda var deneıdkten hemen sonra yazdım kesın sonuc verıyo
arkadşlr bn nokıa 6630'un kilit kodunu unuttum.. hatırlamıorm ne yapdığmı.. kilit kodu kırmak için ne yapmam qerq lüdfn yardımm..! bunun üsdünede.. format attımm bişiler olr die ama.. olmadı..((
arkadaşlar 6630'a format atarken bağlantı kesildi ve telefon şimdi açılmıyor. ne yapmam gerekiyor? telefon benimde değildi halletmem gerek. acil yardım.
arkadasşlar sağolun tesekkürler...6630 a denedim kesin sonuç aldım sizde deneyin...yıldız,a*3eve arama tuşuna aynı anda basın ve açma kapama tuşuna basılı tutun ..bunları yaparkaen hiç birtuştan elinizi çekmeyin....
Nokia nın uretildiği teler dosya atığınızda yukleme yapıyosa format işlemi vardır oyun uygulam vs ama yapmıyosa direk gorunuyosa format yoktur ornek 6300 format yok dırek gorunur *3arama tusu ile atılır kapalıyken 3 tusa bırden basılır açılır basmaya devam edilir 6630 da format atılıyo veya formating gibi yazılar çıkmaz çunku işlemcı daha guclu hızlı 6600 da çıkar çunku ağır bi işlemcı çalıstıgı için
arkadaşım telefon kapalıyken bascan [*-3-yes]bu tuşlara birde açma kapama tuşu na fakat kilit kodunu bilmen gerek birde telefonun şarlı olsun.ve format atarken hafıza kartın sim karttı cıkar attıktan sonra tekrar tak sana kolay gelsin.