nokia 6630 format

levo5656

Üye
!!!! 6630 aa FORMAT === * arama tuşu 3 basılı tutun ve telefonu acın tabı oncede sım ve hafıza kartını cıkarmanızda fayda var deneıdkten hemen sonra yazdım kesın sonuc verıyo

bende bunu yaptım oldu eyw..

arkadşlr bn nokıa 6630'un kilit kodunu unuttum.. hatırlamıorm ne yapdığmı.. kilit kodu kırmak için ne yapmam qerq lüdfn yardımm..! bunun üsdünede.. format attımm bişiler olr die ama.. olmadı..((

LÜTFEN YARDIM EDİN..!

arkadaşlar 6630'a format atarken bağlantı kesildi ve telefon şimdi açılmıyor. ne yapmam gerekiyor? telefon benimde değildi halletmem gerek. acil yardım.

arkadasşlar sağolun tesekkürler...6630 a denedim kesin sonuç aldım sizde deneyin...yıldız,a*3eve arama tuşuna aynı anda basın ve açma kapama tuşuna basılı tutun ..bunları yaparkaen hiç birtuştan elinizi çekmeyin....

mekan59

Üye
slm xamax30 telin imei nosundan master kodunu bulabiliorsun nete n70 kilit kodu kırmak die yazarsan ya programı yada internet üzerinden kırabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

bu linkten kırabilirsiniz tuş kilidini

mtc0394

Üye
ya sallayın bu ne ya soft format tuslar cürüdü bi işe yaradıgı yok

tusubasa

Üye
Nokia nın uretildiği teler dosya atığınızda yukleme yapıyosa format işlemi vardır oyun uygulam vs ama yapmıyosa direk gorunuyosa format yoktur ornek 6300 format yok dırek gorunur *3arama tusu ile atılır kapalıyken 3 tusa bırden basılır açılır basmaya devam edilir 6630 da format atılıyo veya formating gibi yazılar çıkmaz çunku işlemcı daha guclu hızlı 6600 da çıkar çunku ağır bi işlemcı çalıstıgı için

format attı teşekkrüler...

*#7370# arkadaşlar format orjnal ayarlara döner.

arkadaşlar yukarıda yazan herşeyi denedim ama hiç faydası olmadı..acil destek bekliyorum pls..(

cdism45

Üye
*-3-yes açma tuşu omuyor....

arkadşlar telefonun tümünün silinmesini istiorum virüs bulaşmışta nası yapcaz lütfen

az95

Üye
arkadaşlar en güzel şöyle oluyor *kare 7370 kare yapın çıkana ewet değin