Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 6600 için kamerayı 2mp yapma
Sponsorlu Bağlantılar
gsmelih
Üye
Konu Sahibi
nokia 6600 için kamerayı 2mp yapma
arkadaslar lütfen yardım edin nokia 6600 telefonumu 2mp fotoraf cekmesini istiyorum bunun icin program varmı?
Konuyu yanlış yere açmıssınız. Lütfen ilgili yere konu açalım...
bu telefon eskidi güzel kamera çekimi istiyorsanız yeni telefon alın (5110,688,a1018,v.s.n95 panasonikler)
wixim
Üye
Saol Kardeş Ama Gerçektende Yanlış Yere Açmıştınn
yohtur
Üye
arkadaşım o olay donanımla ilgili programla deişmez
jrf_nzm
Üye
ole şeymi olur arkadaş telefonu flan deiştir
mrat_52
Üye
denemedım ama yınede saol kardes...
ısallah ıse yarar ..tekrar saolll
ekahraman42
Üye
Arkadaşlar bu programı yükleyince resim çekerken sıfıra basın ve 1600x 1200 ayara getirin ve resmininzi çekin belki gerçek 2 mga piksel kamera gibi değil ama gerçekten 640x480 çözünürlüğe göre çok fark var yani aynı boyutta getirip bilgisayarda 2 resimi izlerseniz fark görülüyor. Ha bu arada kayıt yaprken ortaya bir imaj atıyor buda crackli olmadığından. Bunu da gidermenin yolu menüdeki registrsyon kısmına sadece sıfır yazıp tamam deyin. Bundan sonra program full olmuş oluyor bende bugün denedim oluyor.
batur21
Üye
yapana edenin emeğine sıhhat
X-LifeHard
Üye
Süper Saol
akenkiaken
Üye
program sadece resim boyutunu büyütüyor görüntü kalitesinde bi artış olmuyo ayrıca resmi çektikten sonra tel. baYA bi kasılıyo
redoano
Üye
ya 6600 ile 2mp resim çekilir mi Allah aşkına ya Program da yüklesen sadece fotoğraf boyutunu büyük olarak kaydeder kalitede artış olmaz ki olsa da çoookkk az o da kontrast ayarıyla falan alakalı olur zaten..