nokia 6600 için kamerayı 2mp yapma

Sponsorlu Bağlantılar

tehlikeli44

Üye
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA BİRŞEY ANLAMADIM ŞU WİNRARIN İÇİNDE OLAN KLASÖR L-'Amour4 YAZAN O NE İŞE YARIYO I MI? AMA YİNEDE TEŞEKKÜR EDİYORUM

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
netliği değişme ama bilgisayarda büyük görünür ......programla herşey düzelseydi herkes bi 6600 alır onu n95 yapardı

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
beş kuruş etmiyor bunu denedim imei istiyor bi süre sonra

ada965

Üye
sağol dostum

serhan_efe

Üye
Bombok telefon oldu artık 6600 lar eskidi bilader yeni proglamlammış cihazlar alın

--------------- Ekleme ---------------

Ellerinize sağlık arkadaşlar:d

OnurMucit

Üye
Sağol güzel program!!

rapman

rapman

Üye
yok 12 mp oluyor.saçmalamayın arkadaşlar yahu nasıl olsun programla.donanımsal birşeydir kamera yazılımsal değil.bence 46 mesaj bu konuya göre çok fazla konu kilitlenmeli.

aydn33

Üye
saol kardes

mamıdiyer zaza

Üye
güzel deyişiyo ama resmi çekince resmin tam ortasında reklam oluyo ondan tavsiye etmem

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşlar bırakın bu işleri bunlar boş. Bi kamera neyse odur onu değiştiremezsiniz yazılımla. Fakat 6600 a 2mp değilde 8 mp kamera yapmak için bi tavsiyede bulunayım.
Gerekli Malzemeler

1 Adet Emektar Nokia 6600
1 Adet 8mp Kamera (markası önemli değil fakat Sony tavsiyemdir)
1 Adet Kolibandı

Şimdi arkadaşlar işleme geçelim . Kameramızı elimize alıyoruz objektifi karşıyabakar şekilde . üzerine ekranı kendimize bakacak şekilde 6600 ımızı koyyoruz ve bi arkadaş yardımıyla kolibandı sayesinde bir birine monte ediyoruz . işte buu . ne uğraşıyorsunuz bidünya 2mp yapcaz diye . alın size 8mp . Patenti bende kimse çalmasın bu fikri.:ehe:ehe:kop::d:

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
ertin

ertin

Üye
Lo-fi Fotoğrafçılık harikası. Aslında jpg dosyasını şişirerek yapıyor

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

Üst Alt