Nokia 6600 1gb hafıza kartı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cskinq

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600 1gb hafıza kartı !
Beyler nokia 6600 1gb hafıza kartını kaldırırmı !
Bende 512 mb vardı yandı bide bu yanma nasıl oluyor !

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben bir sefer 1 gb kingston kartımı takmıştım tel tarihi eser bilgisayarlar gibi çalışmaya başladı hemen çıkardım müthiş kasıyor ama çalıştırıyor tabii

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
çok kasar 512mb bile baya bi kasıyo

cskinq

Üye
    Konu Sahibi
Saolun Beyler ..
Arkadaşta 512 Hafıza Kartı Var Virüs Girmiş N70 Ti Oda Istanbula Teleservise Gönderdi Virüs Var Demişler O Da Atçaktı Aldım Laptopta Biçimlendirdim çalışıo :)

PAPADOC

PAPADOC

Üye
ben 512 mb kullanıyorum kasma filan gayet güzel fazla program kurmayın

tufan_81

Üye
arkadaşlar yapmayın bende 6600 var 1 ay önce 1 gb kingstone aldım su gibi çalışıyor sıfır kasma var telefonda telefconun versiyonu 5.53

alemburda

alemburda

Üye
arkadaşlar yapmayın bende 6600 var 1 ay önce 1 gb kingstone aldım su gibi çalışıyor sıfır kasma var telefonda telefconun versiyonu 5.53

TAM KAPASİTEYLE KULLANMIYORSUNDUR. NORMALDE GALERİ DE HAFIZA KARTINA GİRDİĞİNDE 40 SN DOSYALAR AÇILIYOR YAZAR.:oke: TABİİ DOSYAYA BAGLI VİDEO ,MÜZİK FARK EDER.

lizer38

Üye
evet kaldırır

cepkin_67

cepkin_67

Üye
bende de bi ara 6600 vardı ve hafza kartım 1gb dı hemen hemen 50 veya 60 mb bos yer kalıodu ama yine de telefon normal calişiodu sadece galeride 1 2 saniye dosyalar acılıyo diodu .ama yine de 6600 için en iisi 512

ßurçiN

ßurçiN

Üye
kaldırır:sn:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
kasar ama yinede snn bilecegin iş normalde 512 bile kasr

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Arkadaşlar Bilinçsizce cevaplamayalım konuları

Tabiki gerekli işlemlerden sonra 2 gb bile çalışır sadece bataryayı azcık daha fazla kullanır hepsi bu gerekli açıklama ve bilgiler Burada Mevcut
Okuyun ve kullanın

Saygılar

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşlar Bilinçsizce cevaplamayalım konuları

Tabiki gerekli işlemlerden sonra 2 gb bile çalışır sadece bataryayı azcık daha fazla kullanır hepsi bu gerekli açıklama ve bilgiler Burada Mevcut
Okuyun ve kullanın

Saygılar
Kankamı tek geçiyorum :) kankama katılıyorum her telefon 2 Gb kaldırır ama sadece az biraz kasma olur nereden çıkardın derseniz ben denedim... 256 dan 2 Gb ta kadar hepsinde yavaşlama farkı gözle görülür şekildeydi...

mecay66

Üye
kardes ben 3 yıldır 6600 ımda 1gb kart kullanıyorum ve sorun yok tabi kullanmayı bilirsen

venusutarit

venusutarit

Üye

Sen ona bi 60-70 tane mp3 ve bi kaçyüz resim at o zaman nasıl kasılır bak

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
ya abi ne diyonuz ya ben 1 gb hafıza kartını 6630 a taktım full şarkı doldurup telefonda galeriye tıkladım mı en az20 sn bekliyordu.6600 da mı 1-2 saniyede giricek.

N95 im var şimdi o bile müzikleri açarken 2 saniye açılıyor yazıyo.

mecay66

Üye
ya abi ne diyonuz ya ben 1 gb hafıza kartını 6630 a taktım full şarkı doldurup telefonda galeriye tıkladım mı en az20 sn bekliyordu.6600 da mı 1-2 saniyede giricek.

N95 im var şimdi o bile müzikleri açarken 2 saniye açılıyor yazıyo.
sanki n95 olunca bişey değişiyo o mp3 isimlerini ekrana yazması biile o kadar surer arkadaslar lutfen matıklı seyler yazın
dogru 6600 hantal telefon anacak dogru kullanımla tam bir canavar olur
misal mp3 leri
+mp3
hareketli
ibrahim tatlıses
dogus ferdi tayfu
.
.
.
.
+ resimler
kendfi resimlerim
ekran koruyucu
.
.
.
vs seklinde klasorlere bolersen hiç bis sorun olmaz püf nokta ana klasor sayısı az iç dosya sayısı fazla olsun

Atakan

Atakan

Üye
ben 512 mb kullanıyom 100 mb boş alan var kasma falan yok uçuruyom tlfonu

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
256 En ideali 512 en büyügü 1 gb imkansız bilginize eski 6600 kullanıcısı olarak söylüyorum

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
kaldırır ama tavsiyem 512, yetmez dersen iki tane 512 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt