arkadaşlar yapmayın bende 6600 var 1 ay önce 1 gb kingstone aldım su gibi çalışıyor sıfır kasma var telefonda telefconun versiyonu 5.53
TABİİ DOSYAYA BAGLI VİDEO ,MÜZİK FARK EDER.Kankamı tek geçiyorumArkadaşlar Bilinçsizce cevaplamayalım konuları
Tabiki gerekli işlemlerden sonra 2 gb bile çalışır sadece bataryayı azcık daha fazla kullanır hepsi bu gerekli açıklama ve bilgiler Burada Mevcut
Okuyun ve kullanın
Saygılar
kankama katılıyorum her telefon 2 Gb kaldırır ama sadece az biraz kasma olur nereden çıkardın derseniz ben denedim... 256 dan 2 Gb ta kadar hepsinde yavaşlama farkı gözle görülür şekildeydi...arkadaşlar yapmayın bende 6600 var 1 ay önce 1 gb kingstone aldım su gibi çalışıyor sıfır kasma var telefonda telefconun versiyonu 5.53
sanki n95 olunca bişey değişiyo o mp3 isimlerini ekrana yazması biile o kadar surer arkadaslar lutfen matıklı seyler yazınya abi ne diyonuz ya ben 1 gb hafıza kartını 6630 a taktım full şarkı doldurup telefonda galeriye tıkladım mı en az20 sn bekliyordu.6600 da mı 1-2 saniyede giricek.
N95 im var şimdi o bile müzikleri açarken 2 saniye açılıyor yazıyo.