Nokia 6500 Slide Proğramları

Sponsorlu Bağlantılar

neyyid

Üye
saolun valla

byrm8888

Üye
s40 yaz çıkar

DEDEKO

Üye
Selam kardeşler

KuCuKKoYLu

KuCuKKoYLu

Üye
tema filan istiyorsanız zedge.net buradan bulabılırsınız kısa mp3,resim oyun bir göz atın derım
iyi forumlar

telefon modeli seçilmiş link :

by_satanic

Üye

burakgun

Üye
yha ark lar bende de nok 6500 slide var yeni aldım maxi cepte tema bulamadın arklar bana yardım ederseniz çok ama çok sevinirim :) :( lüüüüüütttfeennnnnnnnn

izzetbskn

Üye
olm adam boşürde okuo sen daha diretion hıyar sie

selo1064

Üye
tşkleeeeeeeeeeeeeeeeeee rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrd ağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyleeeeeewr

jerhad

Üye
msn program ıyoqmu yha 6500s için lütfen bbn açıtorum ebudyi 1 saat bekliyorum conecting yazıo açılmıo

bhr_65

Üye
pardon bende aldım 6500 ama usb kablosunu tanımıyor pc ne yapmam gerekiyor??? yardımcı olabilecek kimse varmı :)

sanane6767

Üye
ebuddy kullanyiorum 6500 slider kullanyiorum ve msn acilmyior yani olmyuor ya bagaltialr bakin diyor yada ebuddy sitesine baktim olmyuor kontor yüklememi gerekiyor acaba:D :D yardimci olursaniz sevinirim:)

BLACKMAMBA281

Üye
arkadaşlar ilk önce forumun yenilerindenim herkese selam.6500s için mumsms alternatifi yani gelen msjı gizleyebilecek bi program arıyorum çok zor durumdayım,şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

lütfenn yardım edin arkadaşlar zamanım azalıyo..

htmy

htmy

Üye
s 40 ;)

Janberque

Üye
Doğru S40 Version 3Rd

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca daisy teşekkür ederim .

fadik61

fadik61

Üye
arkadaşlar bende 6500 classic var ve bende pek anlamıyom özelliklerinden bi yardımcı olsanız

kayrakagan1

Üye
bende 6500 slide için ezan programı arıyorum.hiçbir .jar dosyası çalışmıyor.arka planda nasıl çalıştırabiliriz.yardımcı olur musunuz

reallegend

Üye
bende yeni aldım s40 versiyonudur sis programları açamaz ve real one player olmadığı için tv izleme şansınızda yok

bellamy007

bellamy007

Üye
kesinlikle s40 arkadaşlar ben biliyorun

Emre-45

Emre-45

Üye
paylaşımlar için teşekkürler

kadirassa

Üye
bende nokıa 6500 slide var sürekli olarak şebeke bağlantısına izin veerilsinmi diye yazıyo nasıl iptal edebilirm bunu