Nokia 6500 Slide Proğramları

Sponsorlu Bağlantılar

CyberX-TR

Üye
hıc bı program calısmıuo 6500 slide de....!!!

kartalfatih52.5

Üye
6500 lar 6300 lar için olanlarıda destekliyo mu

jansuu

Üye
kafayı yemek üzereyim!!! kanka msni yükledim program açılıyor fakat msn açıkmıooo yardım edicek bir Allah kulu yok mu????

BÜLBÜLCAN

Üye
bende de 6500 silide var 6500 silideler s40 a giriyo

cannnnner

cannnnner

Üye
s40 v3 arkadaşlar...240*320 ekranlı

hacettepeli85

Üye
secim anketine katılın

veyseltuna

veyseltuna

Üye
arkadaşlar 6500 slide ve menü içeriği bunun gibi olan teller s40'tır fakat bunlardan 3 versiyondur 6500 slide s40v3 tür arama da bu şekil aratırsanız daha kapsamlı arşivlere rastlarsınız...

dj_muho_

Üye
arkadaşlar peki 6500 slide için kumanda programı var mı

best9

Üye
6500 için wma formatını oynatan player arıyorum...

akttrk

Üye
yaa arkadaslar programı olan yokmu 6500 slide a yaa .

rosso_34

Üye
ya ben ebuddy yükledim, fakat calışmıor.vodafone kullanıorm acaba genel ayarlarda bişeymi atlıorm???

nilgunN

Üye
ya arkadaşlar bu sitede gönderdiğiniz oyunlar internet üzerinden oynanıyo ve kontör gidio yha telefona yüklenebilcek başka oyun sitesi bilmiomusunuz?

fenerlist4191

Üye
arkadşlar o sitedende denedim .telefona atsamda açılmıyo hiç bi program lütfen biriniz bi program bulup eklesin.hiç program yukleyemiorum.şimdiden teşkkürler..

azrail-013

Üye
tşrler

deep_devil

Üye
arkadaşlar bu telefonlar .sis uzantıyı açmıyor jad ve jar uzantılı dosyaları açıyor ben ing-tr sözluk kurdum çalıştırdım isteyenler verebilirim msn [email protected]

fenerlist4191

Üye
arkdşlar 6500 için güzel programlar bulduysanız koyarmısınız.ben hiç program bulamadım.sadece 6300 ın bazı oyunlarını buldum oluo.yardım edin.program istiyorum...

nurettin bekmez

Üye
s40 serisine giriyor dostum!

nsk-93

Üye
s90 arkadaşlar

coutoup

Üye
selamlar,

oncelikle arastirdim baya 6500 slide s40 3. versiyon. arkadasimin telefonu icin cagri engelleme programi bulmam gerekiyor, kendi telefonumda mcleaner kullaniyorum ancak s40 icin mcleaner yokmus, bunun gibi bir program var mi bildiginiz? yardimlariniz icin tesekkurler.

cem3839

Üye
6500 s 40 v3 bnde d 5610 express müzik var bunlar sadece jar dosyalarını açıyor zaten ona görede doğru düzgün prog. yok ama genede 6300 ile aynı programları destekliyor internette 6300 uygun program bulmk daa koly bosuna bkmayın bn çok baktım..