Nokia 6500 Slide Almak istiyorum Nasıl Sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlkebay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6500 Slide Almak istiyorum Nasıl Sizce?
Herkeze Merhaba.450 Tl'Ye Gördüğüm Kelepir Fiyatlı bir 6500 S almayı düşünüyorum.Sizce nasıl bir telefon.Kaydır Kapaklı Ağır Birşey Arıyorum.Lütfen Yardım edin

ilkerkurt

ilkerkurt

Üye
aradığın özellikte bi telefon dış görünüş olarakta gayet güzel kaçırma derim. ancak kullanan kişiler şu sorunlardan bahsediyor. 1.şarjı azalınca uyarı sesinin fazlasıyla yüksek ve garip çıkması 2.arama melodisi için ayarladığın zil sesinin bir süre sonra otomatik olarak nokia clasic zil sesini ayarlaması 3.bazen nedensizce 1-4-7-* tuşlarının bulunduğu sol kısmın kitlenmesi. ama özellik olarak baktığında bu fiyata iyi bir telefon.

haltie

haltie

Üye
o fiyata başka telefon öneririm 5800 5230 dokunmatik bunlar yada kayar kapak ağır bir telefon n95 8gb :)

efe-

efe-

Üye
bence aynı fiyata 6700 Slide almak daha mantıklı yüksek kamera daha şık ve ince gövde artı symbian işletim sistemi..

İlkebay

Üye
    Konu Sahibi
Herkeze Teşekkürler.Peki ben cep telefonunda oyun oynamayı seven biriyim.6500 S alsam Misal Pes 2010 gibi oyunları çalıştırırmı?Çalıştırmazsa nerdeyse tüm oyunları çalıştıracak bir telefon modeli var mıdır?

eQooo

eQooo

Üye
java tabanlı tüm ounları çalıştırır hepsi sitede mevcut...

İlkebay

Üye
    Konu Sahibi
Herkeze teşekkürler,büyük ihtimalle siyah renk 6500 alacağım:)

haltie

haltie

Üye
hayırlı olsun şimdiden:)

İlkebay

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeşim:)

İlkebay

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Teknosaya sordum,artık gelmiyor dediler?.Bilginmniz varmı artık bu telefon türkiyede yokmu?

max110

max110

Üye
aman arkadaşım sen bu siteden oyun yükleme u600'üme yükledim telefon 1yıldır bakımda kamerasıda yapılamıyor kameraya giriğinde donuyormuş tel. Telefoncuda yüklet bozulursa telefoncu hhükümlüdür yaptırmak zorunda kalır ;)

-------------Düzenleme---------

dayım kullanıyormuş(hergün telefon değiştirdği için bilmişyorum :D) teknosa'dan almış beğenmiyo satcakmış :Ssatcağına bana versene be :D) eğer ağır bişey istiyosan 6600 öneririm ckottumun cebine sığmıyo ve çook ağır ama ne yazık ki kayar kapaklı değil eğer kayar kapaklı alıcaksan samsung almalısın samsung'un üzerine kayar kapaklı tanımam Ama bar tipi de düşünmelisin nokia 5300 olabilir mesela o da ağır :D

İlkebay

Üye
    Konu Sahibi
Dün telefon sevdam 5800 XpressMusic e kavuşmamla son buldu.5800 süper bir telefon :)

haltie

haltie

Üye
hayırlısı olsun onu önermiştim sana umarım memnun kalırsın

vista79

Üye
300 ben sana veririm
kutusuyla tam takım.tv bağlantı kablosu da dahil
[email protected]

hangman1907

hangman1907

Üye
Kardeş Ben Aldım Kullanıyorum.. Süperötesi telefon. Kamerası Gündüz Gece Demiyor. .Ses ve destekleyen uygulamalar zaen süoer.. tek yonu var sert bir şekilde yere düşerse Gövdesi çelik ancak hafıza kartı yuvası oynuyor yerinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt