Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

sahin261

Üye
Arkadaşlar ben yeni üyeyim oncelikle bir sorum olacak. belki defalarca soruldu bu soru ama ben yidene sorayım

ben 6303i classc sahibiyim bundan önceki telefonum 6303 classic ti (i yok)

önceki telefonumun kamerası odaklanıyor, 640*480 video çekebiliyordu. şimdi kullandığımda ise odaklanma yok ve video çözünürlüğü 320*240 bunu nasıl giderebiliriz.
eski sürüm yüklesek olurmu. bunu yaparken telefona da zarar vermek istemiyorum yardımlarınızı için teşekkürler.:oke:

wolfed32

wolfed32

Üye
Ayda yaklaşık 7000 mesaj gönderiyorum tam iki gün sarj gidiyor aldığımdan beri yaklaşık beş ay oldu usbden son bir aydır sarj ediyorum bu makineye bende değişen birşey yok :) yine iki gün yine iki gün :)

bende yaklaşık o kadar mesaj gönderiyodum ışte dediğim işlemi yapmadan önce, fakat yine üç gün gidiyodu hatta bazen dördün yapısına geliyodu şimdi ikinci gün gece bitiyor. Sonuç olarak usbye bağlamak pek sağlıklı bişey değil:)

carotis34

carotis34

Üye
benim telefonumda gelen mesaj saati bi saat geç gösteriyo duzeltmek için ne yapmalıyım? biri yardımcı olabilir mi?

----------Eklendi @ 12:39:44 ---------- Yazıldı @ 12:36:40 ----------

benim telefonumda gelen mesaj saati bi saat geç gösteriyo duzeltmek için ne yapmalıyım? biri yardımcı olabilir mi?

bluebobster

Üye
Hiç birşey yapamazsın :D

hezarfen44

hezarfen44

Üye
bu aletin turkcell wap ve gprs ayarları nasıl oluyo?
2 aydır bir türlü yapamadım.
turkcell'den cihaz ayarı otomatik geldi olmadı.
elimle tek tek ayarladım olmadı.
önce bir paket veriye abone olun diye uyarı veriyor.
nedir bunun çözümü?

kadir_bay

kadir_bay

Üye
bu aletin turkcell wap ve gprs ayarları nasıl oluyo?
2 aydır bir türlü yapamadım.
turkcell'den cihaz ayarı otomatik geldi olmadı.
elimle tek tek ayarladım olmadı.
önce bir paket veriye abone olun diye uyarı veriyor.
nedir bunun çözümü?

ayarların yapılması gerekiyor başka çare yok.
otomatik alınca kaydet deyince ne diyor

----------Eklendi @ 20:51:24 ---------- Yazıldı @ 20:49:43 ----------

Arkadaşlar ben yeni üyeyim oncelikle bir sorum olacak. belki defalarca soruldu bu soru ama ben yidene sorayım

önceki telefonumun kamerası odaklanıyor, 640*480 video çekebiliyordu. şimdi kullandığımda ise odaklanma yok ve video çözünürlüğü 320*240 bunu nasıl giderebiliriz.
eski sürüm yüklesek olurmu. bunu yaparken telefona da zarar vermek istemiyorum yardımlarınızı için teşekkürler.:oke:

kamerası için yapacak birşey yok yani odak olayı i modelinde olmuyor
video ya gelince ayarlardan bak bende 6303i olmadığı için bilmiyorum

bluebobster

Üye

6303i sahibiyim odaklanma yok video çözünürlüğü maksimum 320*240'tür. Bu donanımsal bir olaydır bunu yazılımla değiştirmen mümkün değil. Yazılımla değiştirsen dahi sadece 320*240 olan videoyu dijital olarak büyütmüş olursun oda senin bir işine yaramaz zaten küçük bir videoyu tam ekran izlemek gibi bir olay olur. Kısaca 320*240 maksimum çözünürlüktür, donanımla alakalı bir olaydır yazlılımla alakası yoktur. Telefonu alırken sitesinde inceleseniz sizin için daha iyi olurdu...

hezarfen44 için

Ovi suit ile yazılım yükle düzelir zaten telefon orjinal firmwarede ayarlar mevcut. Sime göre kendi otomatik seçiyor. Birde yapılandırma ayarlarından varsayılan yapılandırma ayarlarını kaydettiğin ayarı seçmeyi dene. Telefon türkiye için üretilmiş telefon ise son veya mevcut yazılımını tekrar yükle sorunun kalmaz sanırım...

cavciv

Üye
Arayanı tam ekran göstermiyor ne yapmalıyım arkadaşlar..

dexterous

Üye
S.A Arkadaşlar..
Maxicep.com - Nokıa 6303i iletim raporları
yeni 6303i aldım ama mesajlar kısmında iletim raporlar sekmesini göremedim acaba bu sekme mevcut değil mi ? birde ekran koruyucunun zamanını nerden ayarlıyoruz..

Yardımlarınızı bekliyorum..

cavciv

Üye
arkadş hafıza kartına yönlendir telefonun kendi belleginde yer oladıgı için oluyor. benimkini arkadş yaptı şimdi istedigim kadar çekiyor.

dexterous

Üye
cavciv telefonda iletim raporları bölümü yok diyorum bende normalde varmı bu bölüm ? onu soruyorum. ayrıca hafıza kartına nasıl alıyorsun mesajları ? bi anlatsana.. telefonu yeni aldım bir bilgim yok daha telefon markası 6303i

dexterous

Üye
yardım edecekmisiniz arkadaşlar bana yukarda yazdığım mesajlar için ?

Lienlaen

Üye
cavciv telefonda iletim raporları bölümü yok diyorum bende normalde varmı bu bölüm ? onu soruyorum. ayrıca hafıza kartına nasıl alıyorsun mesajları ? bi anlatsana.. telefonu yeni aldım bir bilgim yok daha telefon markası 6303i
iletim raporları bölümü mesajlar menüsünde mevcut.... mesajları hafıza kartına alamazsın kardeşim

dexterous

Üye
Lienlaen mesajlar bölümünde mevcut olsa ben görürüm mesajlar bölümünde girip çıkmadığım yer kalmadı nerde bu bölüm mesajlar bölümünde ? Daha kapsamlı bilgi verirmisin bana..

bluebobster

Üye
Lienlaen mesajlar bölümünde mevcut olsa ben görürüm mesajlar bölümünde girip çıkmadığım yer kalmadı nerde bu bölüm mesajlar bölümünde ? Daha kapsamlı bilgi verirmisin bana..

Cavciv sanırım video çekme mevzusu için hafıza kartına yönlendir dedi ama olay yeterli bellek olmaması değil. Çekilen video için boyutun mms boyutu olarak ayarlandığından kaynaklanıyor.

Dexterous arkadaşa gelince sert cevaplar yazmış ama ben yinede bir yardım mesajı yazmak istedi. Mesajlar bölümünde mevcut olsa görürdüm demişsin lakin dediğin gibi görememişsin...

menü>mesajlara girdiğin zaman en alt seçenekte "daha fazla" diye bir seçenek göreceksin onada girdiğin zaman altıncı seçenek "mesaj ayarları"nı göreceksin onada girdiğin zman "genel ayarlar" var bu seçenekte "iletim raporları" var not'u göster dersen mesaj gönderdikten sonra iletilirse iletildi diye ana ekrana yazı çıkar. Giden kutusunda mesajının ek bilgilerinde mesajın iletilip iletilmediğini görürsün 6303i lerde ayrı bir iletim raporları kutusu yoktur... Sanırım gayet açık oldu...

cavciv

Üye
arayanı tam ekran nasıl görürüm yardimmmm

----------Eklendi @ 22:34:24 ---------- Yazıldı @ 22:23:02 ----------

teşekkür

amaze1990

Üye
Arkadaşlar iyi günler size bir sorum olacak...
Nokia6300 telefonum var... pc ye updater ı yükledim kart okuyucuya hafıza kartını takıp atsam olur mu yoksa illa da usb kablosuyla mı atmalıyım(telefonuma yazılım atmak için yükledim propramı)
İyi Günler Arkadaşlar

----------Eklendi @ 15:23:36 ---------- Yazıldı @ 14:38:33 ----------

yok mu yardım eden acilll

Lienlaen

Üye
Arkadaşlar iyi günler size bir sorum olacak...
Nokia6300 telefonum var... pc ye updater ı yükledim kart okuyucuya hafıza kartını takıp atsam olur mu yoksa illa da usb kablosuyla mı atmalıyım(telefonuma yazılım atmak için yükledim propramı)
İyi Günler Arkadaşlar

----------Eklendi @ 15:23:36 ---------- Yazıldı @ 14:38:33 ----------

yok mu yardım eden acilll
telefonda açmaz ki o programı

SiRKRaL

Üye
Arkadaşlar 6303i Opera Mini'den internete Girmiyor Acaba Neden Girmiyor Güncellemeden Sonra Girmemeye Başladı Acil Yardım?? :ağlarım::ağlarım:

Lienlaen

Üye
nokia 6303 classic e yeni versiyon çıkmayacak mı?

Üst Alt