Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

musti38

Üye
normalde 6300 larda calısıyor bu mobil mackolik ve sahadan programları ama bizim telefonlarda program acılıyor ama kullanılmıyo versiyon eski yeni yükle diyor sonrada bu modele uygun degil diyor ... acaba 6303 classic versiyonunuyla alakası varmıdır ..??
6303 ile uyumlu deil bende denedim

vedat_1905

Üye
bu telefon daha sonra cıktı en son demek daha dogru ama desteklemiyo ... kesin bişey var bu işte tutulan bir telefon

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
nokia software updater ' a

eqer telefonun beyaz ise : 0569019 RM 443 EURO-C TR,Latin STEEL
telefonun siyah isede bunu işaretliceksin :RM-443 EURO C TR MATT
Burada verdiqin 0569019 kodunu yazdım

Latest available software for your device:
Version: 10.12
Compare numbers
If your current version is dated earlier,then update now to get the latest features,applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download

Bu çıkıyor kendi telefonumun etiketinde yazan kodu yazıyorum

Latest available software for your device:
Version: 09.10
Compare numbers
If your current version is dated earlier,then update now to get the latest features,applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download

bu çıkıyor ilk yazdığımda çıkanı indirsem çalişirmi ? ingilizce vb. olmaz dimi

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar phoneixle yüklerken error dedi ve tel kilitlendi ekranda gri bi ışık yanıyor hiçbirşey işlemiyor ne yapacam ben şlimdi :(

musti38

Üye
konunun birinde anlatım var yaparsın m.etme

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
bataryayı çıkardım taktım açildi tel sonra yükledim 10.12 oldu şimdi farkları araştırıcam. hepsini yazarım . Evanescence1907 ve yasarbas çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum . Siz harikasınız .

Apydn28

Apydn28

Üye
Telefonu ve hattı yeni aldım arkadaşlar.. Telefonu HER kapatıp açtığımda şöyle bir bilgi mesajı geliyor ekrana " İletişim bilgilerinizi bir kez yazın ve telefon görüşmelerinizden sonra arkadaşlarınıza gönderin" yazının bir daha telefona gelmemesi için ne yapmam gerekiyor ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bataryayı çıkardım taktım açildi tel sonra yükledim 10.12 oldu şimdi farkları araştırıcam. hepsini yazarım . Evanescence1907 ve yasarbas çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum . Siz harikasınız .
rica ederim dostum yardımımız olduysa sevindim.
Telefonu ve hattı yeni aldım arkadaşlar.. Telefonu HER kapatıp açtığımda şöyle bir bilgi mesajı geliyor ekrana " İletişim bilgilerinizi bir kez yazın ve telefon görüşmelerinizden sonra arkadaşlarınıza gönderin" yazının bir daha telefona gelmemesi için ne yapmam gerekiyor ?
böyle bir şeyi ilk defa duydum arkadaşım.my nokia ile alakalı değil dimi???

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
hattın avea ise aveanın yeni hatlarında bir uygulama var . bilgilerini giriyorsun aradığın numaralardan hangisinde kayıtlı değilsen ( karşı tarafın rehberinde kaydın yoksa yani :D ) o bilgilerini 30 kuruşa gönderiyorsun . Çok gereksiz bir uygulama . bir kere girip onaylaman yeterli . Girmek için yer çıkmıyorsa : Avea Sim Menu > Avea Hat İslemlerim > Kisisel Bilgilerim' e gir doldur çık . Birdaha demez ...

musti38

Üye
evanescence1907 kardeşim sanki biraz yavaşlamış gibime geldi sorun varmıdır yeni güncelleme ne zmn gelir?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
evanescence1907 kardeşim sanki biraz yavaşlamış gibime geldi sorun varmıdır yeni güncelleme ne zmn gelir?
hayır kardeş cihaza versiyonu sorunsuz bir şekilde yüklediysen yavaşlama söz konusu değil.eğer bariz bir yavaşlama olduysa yazılımı tekrar yükle.nokianın bundan sonra en fazla 1 kere daha güncelleme yayınlayacağını tahmin ediyorum.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ben 10.12 de farklılık göremedim . Evanescence sen direk 9.10 dan 10.12 ye mi yükledin ? çünkü anlattıqın değişimler 9.10 dan 10.10 a yapınca olan değişikliklerin aynısı

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ben 10.12 de farklılık göremedim . Evanescence sen direk 9.10 dan 10.12 ye mi yükledin ? çünkü anlattıqın değişimler 9.10 dan 10.10 a yapınca olan değişikliklerin aynısı
ben 9.10 dan 10.12 yaptım dostum.belki ondandır.

musti38

Üye
hayır kardeş cihaza versiyonu sorunsuz bir şekilde yüklediysen yavaşlama söz konusu değil.eğer bariz bir yavaşlama olduysa yazılımı tekrar yükle.nokianın bundan sonra en fazla 1 kere daha güncelleme yayınlayacağını tahmin ediyorum.
pixonexle yükledim r-204 TR latin mat black KURDUM kurulum bttiğinde kurulum başarılı dedi bi yavaşlaa hissettim kardeşim temalarda özellikle çok yavaşlıyo hafıza kartım 1 gb bu yüzdenmidir sizdede yavaşlama oluyomu temalarda fln şimdiden sağol yardımcı ol lütfen

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
musti38 eğer telefon hafızasında çok fazla dosya tutuyorsan ( hele hele tema ve oyun ) acayip yavaşlatır hafıza kartın 1 gb ise en az bi 300 mb boş olsun o zaman kasmaz . Ona rağmen kasıyorsa : Temanın boyutu çok büyük olmasın ( 700 kb yi geçtimi kötü ) , duvar kağıdınıda çok büyük boyutlu bir resim yapma ( yüksek çözünürlüklü resimleri küçülterek kullanmaktansa 240x320 resimler kullan nası kullandıqını bilmiyorum tabiki bu sadece tavsiye ) . Ekran koruyucuyu kapat .

telefon hafızasını rahatlatmak için bildiklerim bunlar . Umarım işe yarar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
pixonexle yükledim r-204 TR latin mat black KURDUM kurulum bttiğinde kurulum başarılı dedi bi yavaşlaa hissettim kardeşim temalarda özellikle çok yavaşlıyo hafıza kartım 1 gb bu yüzdenmidir sizdede yavaşlama oluyomu temalarda fln şimdiden sağol yardımcı ol lütfen
bende herhangi bir yavaşlama sözkonusu değil aksine biraz hızlandı.doğru firmware yi yüklediğine eminmisin.mesela cihazın metalik miydi matt black yükledin???

musti38

Üye
bende herhangi bir yavaşlama sözkonusu değil aksine biraz hızlandı.doğru firmware yi yüklediğine eminmisin.mesela cihazın metalik miydi matt black yükledin???
evet matt black yükledim senin konudan 10.12 dosyasını indirdim sorunsuz yüklendi yani başka ne yapabiliriz çok sağol bu arada inş çözeriz sorunu tema yükleyince aşırı kasıyo mesela ipone teması 300 kblık bişley senin konundan indirdim menüye basıyorum en az 2-3 saniye bekliyo

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
evet matt black yükledim senin konudan 10.12 dosyasını indirdim sorunsuz yüklendi yani başka ne yapabiliriz çok sağol bu arada inş çözeriz sorunu tema yükleyince aşırı kasıyo mesela ipone teması 300 kblık bişley senin konundan indirdim menüye basıyorum en az 2-3 saniye bekliyo
dostum cihazın çelik ise steel olanı yüklicektin.eğer siyah ise matt black yüklenecekti.bu kadar kasma normal değil.dediğim gibi çelik ise steel olanı tekrar yükle.

musti38

Üye
siyah benim cihaz ve siyah olanı yükledm şimdi 1 kaç oyunu sildim telefon hafızasından azaldı kasma

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
siyah benim cihaz ve siyah olanı yükledm şimdi 1 kaç oyunu sildim telefon hafızasından azaldı kasma
telefon hafızasını boş bırakmaya özen göster.hatta hiçbirşey yükleme telefon hafızasına.

b-13

b-13

Üye
valla bendede bi yavaşlama olmadıı.. ama telefon hafızasında hiç bişi yk.. hepsi bellek kartında .d

Üst Alt