arkadaşlar 4 adet yeni tema ekledim arşive alttaki linkten indirebilirsiniz.

Arkadaşlar yeni farkettim,benim telefon gelen mesajı 1 saat önce gelmiş gösteriyor.
Nasıl düzeltebiliriz?
bu alete GARMİN yükleyebiliyozmu bi evap verin hayrınıza arkadaş almışda illede garmin yükle deyo ya
tarih ve saat ayarlaarından otomatik güncellemeyi açık yapıp telefonu kapatıp tekrar açtığında sorunun düzelmiş olacaktır..
arkadaşlar almanyaya gezıye gıttım gelırken nokia 6303 aldım pasaportuma kayıt yaptırdım ama ıcınden O2 sım kartı cıktı ve kılıt kodu ıstıyor turk hattı takınca sınırlı kart yazıyor ve sıfre ıstıyor lutfen sıfreyı bılen varsa yada yapmayı bılen yazsın cok acıl lazım yardımalrınızı beklıyorum arkadaşlar

Beyler "6303i" türkiyede ne zaman ve kaç tl fiyatla satışa çıkacak ?
3,5 mm çapındaki her kulaklık ile uyumlu bizim cihazlarımız dostum markası ne olursa olsun.tıpkı mp3 çalarlardaki gibi istediğiniz kulaklık ile müzik keyfi yapabiliyorsunuz.arkadaşlar bn telefona bilgisayarımdaki kulaklığı taksam bi zarar verirmi jak girişleri birbirine uyuyor. kulaklığın markası minton cvplarınızı bekliyorum
dostum bir kere şunu belirtmek isterim.6303i 6303 den özellik bakımından biraz eksik.en büyük eksiği video kayıt çözünürlüğü.ancak 8 gb hafıza kartı destekliyor(6303 4 gb) ama şunu da söylim ikisi arasından 6303 classic ağır basıyor.wireless yok cihazımızda.beyler "6303i" almayı düşünüyorum bi kaç sorum olacak
sizce nasıl telefon fiyat kalite bakımından ? tavsiye edermisiniz?
batarya kalitesi nasıl, telefonun şarjı kaç gün dayanıyor...?
kamerası özellikleri oyunları yeterli seviyedemi ?
wiraless olan yerlerde ücretsiz internet e bağlanabiliyormuyum ?
java var yanlış bilgi verilmiş.Ben 6303i ye baktım hepsiburadada java desteği yok diyor :S
hayırlı olsun arkadaşım.aramıza hoşgeldinTelefon hoşuma gitti dayanamadım 2-3 saat önce 6303i aldım kendime hayırlısı olsun artık bende 6303 fanıyım
ama telefon bana çok yabancı geldi hiç alışık değilim nokia ya öğrenmem gereken çok şey var

dostum cihazının sorununu anlayamadım istersen servis ile bir görüş derim yazılımsal olabilir.arkadaşlar lutfen yardımcı olur musunuz ben fotoraf cekıyorum telefonda bellek kartına kaydedıyo bunda bi sorun yok ama fotoraflarım bolumundede cektıgım resımler yer alıyo hafıza kartında aynı resim var dıye fotaraflarımdan sılıyorum hafıza kartındanda sılınıyor ne yapmak gerek