Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
bu alete GARMİN yükleyebiliyozmu bi evap verin hayrınıza arkadaş almışda illede garmin yükle deyo ya

nikomeydan

nikomeydan

Üye
Arkadaşlar yeni farkettim,benim telefon gelen mesajı 1 saat önce gelmiş gösteriyor.
Nasıl düzeltebiliriz?

ertugrulaksoy

Üye
Arkadaşlar yeni farkettim,benim telefon gelen mesajı 1 saat önce gelmiş gösteriyor.
Nasıl düzeltebiliriz?

tarih ve saat ayarlaarından otomatik güncellemeyi açık yapıp telefonu kapatıp tekrar açtığında sorunun düzelmiş olacaktır..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
GARMİN nedir ? mi cepte navigasyon yapma programıdır

utanc

Üye
arkadaşlar almanyaya gezıye gıttım gelırken nokia 6303 aldım pasaportuma kayıt yaptırdım ama ıcınden O2 sım kartı cıktı ve kılıt kodu ıstıyor turk hattı takınca sınırlı kart yazıyor ve sıfre ıstıyor lutfen sıfreyı bılen varsa yada yapmayı bılen yazsın cok acıl lazım yardımalrınızı beklıyorum arkadaşlar

karamasmk

karamasmk

Üye
arkadaşlar almanyaya gezıye gıttım gelırken nokia 6303 aldım pasaportuma kayıt yaptırdım ama ıcınden O2 sım kartı cıktı ve kılıt kodu ıstıyor turk hattı takınca sınırlı kart yazıyor ve sıfre ıstıyor lutfen sıfreyı bılen varsa yada yapmayı bılen yazsın cok acıl lazım yardımalrınızı beklıyorum arkadaşlar

kardeşim sen yabancı ürün almışsın o pek sorundeğil ama sen yabancı operatör den kampanyadan filen almış olabilirsin o2 TÜRKİYE ' de yok o sorunu yazılım atarsan çözersin.:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

ben 2 sene önce 6300 almıştım ama turkcellden baska sim kartı takınca açılmıodu sadece turkcell le acıodu.1 yıl sonra açıldı çünkü kampanyadan almıştım taksit bittmişti

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Bende çoğu şarkıda cızırtı yapmaya başladı üstelik telefonun hoparlörünü çok kullanmıyorum ya kulaklık yada mini hoparlörü kullanıyorum onlar yanımda olmayınca telefonunkini kullanıyorum fakat çok belirgin olmasada cızırtılı çıkıyor ne yapmalıyım

Apydn28

Apydn28

Üye
Beyler "6303i" türkiyede ne zaman ve kaç tl fiyatla satışa çıkacak ?

ertugrulaksoy

Üye
Beyler "6303i" türkiyede ne zaman ve kaç tl fiyatla satışa çıkacak ?

6303i türkiyede satışa başladı. aşağıdaki linklerden bilgi sahibi olabilirsiniz..

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşlar bn telefona bilgisayarımdaki kulaklığı taksam bi zarar verirmi jak girişleri birbirine uyuyor. kulaklığın markası minton cvplarınızı bekliyorum

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar bn telefona bilgisayarımdaki kulaklığı taksam bi zarar verirmi jak girişleri birbirine uyuyor. kulaklığın markası minton cvplarınızı bekliyorum
3,5 mm çapındaki her kulaklık ile uyumlu bizim cihazlarımız dostum markası ne olursa olsun.tıpkı mp3 çalarlardaki gibi istediğiniz kulaklık ile müzik keyfi yapabiliyorsunuz.

Apydn28

Apydn28

Üye
beyler "6303i" almayı düşünüyorum bi kaç sorum olacak
sizce nasıl telefon fiyat kalite bakımından ? tavsiye edermisiniz?
batarya kalitesi nasıl, telefonun şarjı kaç gün dayanıyor...?
kamerası özellikleri oyunları yeterli seviyedemi ?
wiraless olan yerlerde ücretsiz internet e bağlanabiliyormuyum ?

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ben 6303i ye baktım hepsiburadada java desteği yok diyor :S

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
beyler "6303i" almayı düşünüyorum bi kaç sorum olacak
sizce nasıl telefon fiyat kalite bakımından ? tavsiye edermisiniz?
batarya kalitesi nasıl, telefonun şarjı kaç gün dayanıyor...?
kamerası özellikleri oyunları yeterli seviyedemi ?
wiraless olan yerlerde ücretsiz internet e bağlanabiliyormuyum ?
dostum bir kere şunu belirtmek isterim.6303i 6303 den özellik bakımından biraz eksik.en büyük eksiği video kayıt çözünürlüğü.ancak 8 gb hafıza kartı destekliyor(6303 4 gb) ama şunu da söylim ikisi arasından 6303 classic ağır basıyor.wireless yok cihazımızda.
Ben 6303i ye baktım hepsiburadada java desteği yok diyor :S
java var yanlış bilgi verilmiş.

Apydn28

Apydn28

Üye
Telefon hoşuma gitti dayanamadım 2-3 saat önce 6303i aldım kendime hayırlısı olsun artık bende 6303 fanıyım :)
ama telefon bana çok yabancı geldi hiç alışık değilim nokia ya öğrenmem gereken çok şey var

joko_va

Üye
arkadaşlar lutfen yardımcı olur musunuz ben fotoraf cekıyorum telefonda bellek kartına kaydedıyo bunda bi sorun yok ama fotoraflarım bolumundede cektıgım resımler yer alıyo hafıza kartında aynı resim var dıye fotaraflarımdan sılıyorum hafıza kartındanda sılınıyor ne yapmak gerek

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Telefon hoşuma gitti dayanamadım 2-3 saat önce 6303i aldım kendime hayırlısı olsun artık bende 6303 fanıyım :)
ama telefon bana çok yabancı geldi hiç alışık değilim nokia ya öğrenmem gereken çok şey var
hayırlı olsun arkadaşım.aramıza hoşgeldin :)
arkadaşlar lutfen yardımcı olur musunuz ben fotoraf cekıyorum telefonda bellek kartına kaydedıyo bunda bi sorun yok ama fotoraflarım bolumundede cektıgım resımler yer alıyo hafıza kartında aynı resim var dıye fotaraflarımdan sılıyorum hafıza kartındanda sılınıyor ne yapmak gerek
dostum cihazının sorununu anlayamadım istersen servis ile bir görüş derim yazılımsal olabilir.

Üst Alt