Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

Apydn28

Apydn28

Üye
beyler bu cihaz kaç saate şarj oluyor yahu .. telefonun şarjı bitmişti taktım 1-2 saat anca oldu olmadı dolmuş hemen :)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ben bu hafta içinde belkide sbsden sonra aldığım yere götürücem ( kendi teknik servisleri var ) 1-2 hafta içinde 10.12 konusunda kesin bir cevap vericem

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Ben bu hafta içinde belkide sbsden sonra aldığım yere götürücem ( kendi teknik servisleri var ) 1-2 hafta içinde 10.12 konusunda kesin bir cevap vericem
arkadaşım servise gideli epey bi zaman oldu ve oradakiler verin biz yükleyim diyor başka da bi açıklama yapmıyor.ben phoenix ile yükleme yaptım ve 10,12 oldu gayet de başarılı bir yüklemeydi.bence ya servis ile ya da phoenix ile yükle.nsu yu beklersen çoookk beklersin :)

beyler bu cihaz kaç saate şarj oluyor yahu .. telefonun şarjı bitmişti taktım 1-2 saat anca oldu olmadı dolmuş hemen :)
arkadaşım 45 dk da şarj oluyor cihazımız :) süre değişebiliyor tabiki 5-10 dk

Apydn28

Apydn28

Üye
Telefonu 0 kutusunda aldım 6303i modeli.. 2 gb hafıza kartı var ama hafıza kartının içinde toplam 500 küsür mb lık dosyalar var..
cities
imgcache
nokia_ovi_suite...
Install_Nokia_....... vs vs

bu dosyalar nedir arkadaşlar? Hafıza kartını biçimlendirsem hafıza kartını sıfırlasam telefona zararı olurmu? Hafıza kartının içindeki Bu dosyalar neyin nesidir.?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Telefonu 0 kutusunda aldım 6303i modeli.. 2 gb hafıza kartı var ama hafıza kartının içinde toplam 500 küsür mb lık dosyalar var..
cities
imgcache
nokia_ovi_suite...
Install_Nokia_....... vs vs

bu dosyalar nedir arkadaşlar? Hafıza kartını biçimlendirsem hafıza kartını sıfırlasam telefona zararı olurmu? Hafıza kartının içindeki Bu dosyalar neyin nesidir.?
o dosyaları silersen haritayı kullanamazsın.silersen hiçbirşey olmaz ama haritada olmaz :)

--------------- Ekleme ---------------

cities
imgcache
_....... vs vs

nokia_ovi_suite...
Install_Nokia

bu ikisi exe dosyası büyük ihtimal bunu pc ye yükliceksin.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
o klasörleri silerse haritayı kullanamaz diye birşey yok sanırım . Ben cities klasörünü pc ye atıp sildim sonra nokia map loader ı indirip turkey mapini attım şuanda kullanabiliyorm haritaları

cagjackal

Üye
arkadaşlar son güncelleştirme olan 10.10 ne zaman Nokia Software Updater ile indirilebilir? Nokia sitesinden ürünün sayfasına girince en son güncelleştirme 10.10 diyo fakat updater programı taradığında mevcut sürüm 9.10 güncel: 9.10 diyor

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
o klasörleri silerse haritayı kullanamaz diye birşey yok sanırım . Ben cities klasörünü pc ye atıp sildim sonra nokia map loader ı indirip turkey mapini attım şuanda kullanabiliyorm haritaları
arkadaşım o klasörü silerse haritayı kullanamaz bu doğru ancak sen pc den tekrar yükledim diyorsun o zaman tabiki kullanırsın.o klasörler harita uygulamasını kaldırmaz sadece sistem dosyalarını siler.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar son güncelleştirme olan 10.10 ne zaman ile indirilebilir? Nokia sitesinden ürünün sayfasına girince en son güncelleştirme 10.10 diyo fakat updater programı taradığında mevcut sürüm 9.10 güncel: 9.10 diyor
arkadaşım son güncelleme 10.12 dir.ben phoenix ile bu güncelleştirmeyi yaptım.nsu yu beklersen baya beklersin.ya kendin yükle phoenix ile yada nokia club da yüklet.

b-13

b-13

Üye
hayırlısıyla phoneixi kurdum xD inş bi sorum çıkmaz .d

yüklüorm hadi hayırlısı .d

sonunda qüncellemeyi yaptım xDDD

musti38

Üye
arkadaşlar güncellemeyi yapınca ne gibi deişmeler oluyo ve bu güncellemeyi nası yapıcaz bu konuda yardımcı olan arkadaşlar saolsun varolsun

b-13

b-13

Üye
Valla pek zor deil. Phoenx indr. Snra 1.sayfada 10.12 indr. Yaşar kardesmiz detaylı bi biçmde anlatmş zatn phoneix indrdqin yerde.

cagjackal

Üye
6303 üm var..phoenix i kurdum, bir arkadaşın imzasının altındaki 10.12 yazılımını da indirdim, products ın altına RM-443 olarak kopyaladım..phoenix açarken ürünü bul diyorum buluyor çubukta gösteriyor daha sonra firmware product dediğimde product code bölümünde hiçbir şey yazmıyor..code ların bulunduğu listeyi açtığımda bir sürü code var..ne yapmam lazım

b-13

b-13

Üye
eqer telefonun beyaz ise : 0569019 RM 443 EURO-C TR,Latin STEEL
telefonun siyah isede bunu işaretliceksin :RM-443 EURO C TR MATT

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar güncellemeyi yapınca ne gibi deişmeler oluyo ve bu güncellemeyi nası yapıcaz bu konuda yardımcı olan arkadaşlar saolsun varolsun
v 10,12 ile gelen yenilikler kısaca şöyle arkadaşlar...başka birşey bulduğumda tekrar yazacağım.

* ovi rehber ve ovi store yeni sürüme eklenmiş.
* cihazın hafızasında 10 mb boş bir alan oluşturulmuş.(müzik silinmiş ondan sanıyorum)
* cihaz performansı galeriye giriş çıkışlarda hissedilir biçimde artmış.
* my nokia güncellenmiş.
* kamera ikonları çok fark edilemeyecek şekilde değişmiş.
* batarya ikonuda aynı şekilde değişmiş.
* # tuşuna bastığımızda hat 1 hat 2 yazısı düzeltilmiş artık # tuşuna basıldığında telefonu sessize alıyor.

musti38

Üye
v 10,12 ile gelen yenilikler kısaca şöyle arkadaşlar...başka birşey bulduğumda tekrar yazacağım.

* ovi rehber ve ovi store yeni sürüme eklenmiş.
* cihazın hafızasında 10 mb boş bir alan oluşturulmuş.(müzik silinmiş ondan sanıyorum)
* cihaz performansı galeriye giriş çıkışlarda hissedilir biçimde artmış.
* my nokia güncellenmiş.
* kamera ikonları çok fark edilemeyecek şekilde değişmiş.
* batarya ikonuda aynı şekilde değişmiş.
* # tuşuna bastığımızda hat 1 hat 2 yazısı düzeltilmiş artık # tuşuna basıldığında telefonu sessize alıyor.
kardeşim saol varolda ben 10.12 güncellemesini yükledim anlatılan şekilde telefon yavaşladı müzik sesi azaldı nedendir geri eski hale nası gelir

vedat_1905

Üye
6303 classic telefonumda mobil mackolik ve sahadan tarzı programlar acılıyor fakat işlem yapamıyorum programın yeni versiyonunu yükleyin yazıyor fakat buna uygun degil diyor .. acil yardım arkadaslar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
kardeşim saol varolda ben 10.12 güncellemesini yükledim anlatılan şekilde telefon yavaşladı müzik sesi azaldı nedendir geri eski hale nası gelir
arkadaşım eski versiyon geri yüklenemez cihaza.telefon versiyon ile yavaşlamaz aksine hızı artar güncelleme sonrası.ayrıca ekolayzer ayarlarını kontrol et ses için.bizzat kendim yükleyip test ettim bu versiyonu.

6303 classic telefonumda mobil mackolik ve sahadan tarzı programlar acılıyor fakat işlem yapamıyorum programın yeni versiyonunu yükleyin yazıyor fakat buna uygun degil diyor .. acil yardım arkadaslar
internet üzerinden yapılmıyomu peki bunun için program şartmı??

musti38

Üye
heralde bana öyle geliyo dostum saolasın yeni güncelleme ne zmn gelir bu arada hafıza kartım 1 gb eğer yükseltirsem hızı artarmı şu an tekrar normale döndü heralde bana öyle geldi

vedat_1905

Üye
normalde 6300 larda calısıyor bu mobil mackolik ve sahadan programları ama bizim telefonlarda program acılıyor ama kullanılmıyo versiyon eski yeni yükle diyor sonrada bu modele uygun degil diyor ... acaba 6303 classic versiyonunuyla alakası varmıdır ..??

Üst Alt