arkadaşım servise gideli epey bi zaman oldu ve oradakiler verin biz yükleyim diyor başka da bi açıklama yapmıyor.ben phoenix ile yükleme yaptım ve 10,12 oldu gayet de başarılı bir yüklemeydi.bence ya servis ile ya da phoenix ile yükle.nsu yu beklersen çoookk beklersinBen bu hafta içinde belkide sbsden sonra aldığım yere götürücem ( kendi teknik servisleri var ) 1-2 hafta içinde 10.12 konusunda kesin bir cevap vericem

arkadaşım 45 dk da şarj oluyor cihazımızbeyler bu cihaz kaç saate şarj oluyor yahu .. telefonun şarjı bitmişti taktım 1-2 saat anca oldu olmadı dolmuş hemen![]()
süre değişebiliyor tabiki 5-10 dko dosyaları silersen haritayı kullanamazsın.silersen hiçbirşey olmaz ama haritada olmazTelefonu 0 kutusunda aldım 6303i modeli.. 2 gb hafıza kartı var ama hafıza kartının içinde toplam 500 küsür mb lık dosyalar var..
cities
imgcache
nokia_ovi_suite...
Install_Nokia_....... vs vs
bu dosyalar nedir arkadaşlar? Hafıza kartını biçimlendirsem hafıza kartını sıfırlasam telefona zararı olurmu? Hafıza kartının içindeki Bu dosyalar neyin nesidir.?

Telefonu 0 kutusunda aldım 6303i modeli.. 2 gb hafıza kartı var ama hafıza kartının içinde toplam 500 küsür mb lık dosyalar var..
cities
imgcache
_....... vs vs
bu dosyalar nedir arkadaşlar? Hafıza kartını biçimlendirsem hafıza kartını sıfırlasam telefona zararı olurmu? Hafıza kartının içindeki Bu dosyalar neyin nesidir.?
arkadaşım o klasörü silerse haritayı kullanamaz bu doğru ancak sen pc den tekrar yükledim diyorsun o zaman tabiki kullanırsın.o klasörler harita uygulamasını kaldırmaz sadece sistem dosyalarını siler.o klasörleri silerse haritayı kullanamaz diye birşey yok sanırım . Ben cities klasörünü pc ye atıp sildim sonra nokia map loader ı indirip turkey mapini attım şuanda kullanabiliyorm haritaları
arkadaşım son güncelleme 10.12 dir.ben phoenix ile bu güncelleştirmeyi yaptım.nsu yu beklersen baya beklersin.ya kendin yükle phoenix ile yada nokia club da yüklet.arkadaşlar son güncelleştirme olan 10.10 ne zamanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile indirilebilir? Nokia sitesinden ürünün sayfasına girince en son güncelleştirme 10.10 diyo fakat updater programı taradığında mevcut sürüm 9.10 güncel: 9.10 diyor
v 10,12 ile gelen yenilikler kısaca şöyle arkadaşlar...başka birşey bulduğumda tekrar yazacağım.arkadaşlar güncellemeyi yapınca ne gibi deişmeler oluyo ve bu güncellemeyi nası yapıcaz bu konuda yardımcı olan arkadaşlar saolsun varolsun
kardeşim saol varolda ben 10.12 güncellemesini yükledim anlatılan şekilde telefon yavaşladı müzik sesi azaldı nedendir geri eski hale nası gelirv 10,12 ile gelen yenilikler kısaca şöyle arkadaşlar...başka birşey bulduğumda tekrar yazacağım.
* ovi rehber ve ovi store yeni sürüme eklenmiş.
* cihazın hafızasında 10 mb boş bir alan oluşturulmuş.(müzik silinmiş ondan sanıyorum)
* cihaz performansı galeriye giriş çıkışlarda hissedilir biçimde artmış.
* my nokia güncellenmiş.
* kamera ikonları çok fark edilemeyecek şekilde değişmiş.
* batarya ikonuda aynı şekilde değişmiş.
* # tuşuna bastığımızda hat 1 hat 2 yazısı düzeltilmiş artık # tuşuna basıldığında telefonu sessize alıyor.
arkadaşım eski versiyon geri yüklenemez cihaza.telefon versiyon ile yavaşlamaz aksine hızı artar güncelleme sonrası.ayrıca ekolayzer ayarlarını kontrol et ses için.bizzat kendim yükleyip test ettim bu versiyonu.kardeşim saol varolda ben 10.12 güncellemesini yükledim anlatılan şekilde telefon yavaşladı müzik sesi azaldı nedendir geri eski hale nası gelir
internet üzerinden yapılmıyomu peki bunun için program şartmı??6303 classic telefonumda mobil mackolik ve sahadan tarzı programlar acılıyor fakat işlem yapamıyorum programın yeni versiyonunu yükleyin yazıyor fakat buna uygun degil diyor .. acil yardım arkadaslar