Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
valla senin buraya koyduğun programı indirdim,sonra hafıza kartına attım ama ''dosya biçimi desteklenemiyor'' diyor.yanında da soru işareti var.
arkadaşım cihazına format atmayı dene çünkü daha yeni versiyon yükledim cihazıma ve bu programı tekrar yükledim ve kullanıyorum.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
evanescence 1907 phoenix le yüklerken milelt yazmış product kodu fln o ne oluyor bide yüklerken onu sorarmı

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
evanescence 1907 phoenix le yüklerken milelt yazmış product kodu fln o ne oluyor bide yüklerken onu sorarmı
yüklerken product koduna dikkat et arkadaşım.RM-443 EURO C TR STEEL olanı yükleyeceksin.(cihazın çelik ise) siyah ise RM-443 EURO C TR MATT BLACK OLACAK.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
çok saol coç yardımcı oldun bnmki de çelik cihaz o kodu kullanayım bnde

--------------- Ekleme ---------------

çok saol cok yardımcı oldun bnmki de çelik cihaz o kodu kullanayım bnde

ya son bi sorum olcak tel i yine pc suite ile bağlıyoruz demi phoenix kullanırken

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
çok saol coç yardımcı oldun bnmki de çelik cihaz o kodu kullanayım bnde

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

çok saol cok yardımcı oldun bnmki de çelik cihaz o kodu kullanayım bnde

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

ya son bi sorum olcak tel i yine pc suite ile bağlıyoruz demi phoenix kullanırken
[ı][sıze=3]rica ederim.evet pc suite ile bağlıyoruz.[/sıze][/ı]

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
bizim product tam olarak şu mu yanlışlık olmasın diye yazıorm 0569019 RM 443 EURO-C TR,Latin STEEL

evet arkadaşlar bnde sonunda evanescence1907 nin büyük yardımlarıyla telefonumu phoenix le v 10,12 ye yükselttim. Gerçekten fazla değişiklik yok ama değişiklikleri şuanlık şöyle sıralayabilirm fazla bakmadım henüz,
1- Kamera ikonları dikkatli bakarsanız değişik
2-batarya ikonu değişmiş
3-bnde özellikle rock müziklerde cızırtı oluyordu o gitmiş ve bnde kaydadeğer bir ses netliği var şuan
4-telefon hafızası toplamda 20 mb görünüyor
5-gerçekten galeriye girerken performans artmış hızlı bide eksilerini yazayım

1-*#0000# yaptığımda v 10.12 08.04.2010 yazıyor nokia nisanın sonunda 10.10 yayınlayacağını söylemişti ama biz mayıs sonunda ancak 10.12 yükleyebildik ve phoenixle
2-bnce yeni versiyondaa birkaçtane tema olabilirdi yeni
3- hafıza yine 64 mb olmamış

bnm yorumum budur. ama gerçekten phoenix nsu dan daha kolay ve güzel :D Evanescence 1907 çok tşk. :D

karamasmk

karamasmk

Üye
ben phonenix i denedim ama phoenix eror verior ama yükleniyor açmaya çalıştığımda açılmıyo biseler yazıo yapamadım (pc im windows 7 bundan olabilirmi?)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
bende 2.ye nokiayla görüştüm . 10.12 yi kurup bize bilgi verirseniz seviniriz dedi . Phoneix ile deneyecem fakat çok korkuyorum birşey olursa muaf olurum nsu yu beklesek 2 yıl sonra yükleriz nabıcam anlamadım valla

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ben phonenix i denedim ama phoenix eror verior ama yükleniyor açmaya çalıştığımda açılmıyo biseler yazıo yapamadım (pc im windows 7 bundan olabilirmi?)
arkadaşım büyük ihtimal windows 7 ile uyumlu değil.ben vista kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
bende 2.ye nokiayla görüştüm . 10.12 yi kurup bize bilgi verirseniz seviniriz dedi . Phoneix ile deneyecem fakat çok korkuyorum birşey olursa muaf olurum nsu yu beklesek 2 yıl sonra yükleriz nabıcam anlamadım valla
nokia bunu nasıl bilmez anlamıyorum.ben club nokia ya bizzat gittim onlar söyledi zaten şu an güncel versiyon 10,12 diye.şuna emin ol dostum nsu dan daha az riskli bence.hemde daha hızlı.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Bende nsu da scan deyince birşey çikmio open product dedim ordan Rm-443 ü buldum sonra flashing ten firmware update'e bastım orda RM-443 Europe C TR Latin , Steel var .RM-443 EURO C TR STEEL yok korktum tam yüklüyodum iptal ettim .

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
aslında phoenix nsu dan daha kolay ve kullanışlı bnce bnde korkuyordum phoenixle bişe olur diye ama bugün v 10.12 yüklerken neden korktuğumu anlayamadım korkcak bişe yok çünkü :D nsu dan daha kullanışlı kolay mış phoenix ama bnm korkumu yendiren sorduğum soruya anında cvp atan evanescence1907 oldu :D

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
aslında phoenix nsu dan daha kolay ve kullanışlı bnce bnde korkuyordum phoenixle bişe olur diye ama bugün v 10.12 yüklerken neden korktuğumu anlayamadım korkcak bişe yok çünkü :D nsu dan daha kullanışlı kolay mış phoenix ama bnm korkumu yendiren sorduğum soruya anında cvp atan evanescence1907 oldu :D
rica ederim dostum elimden geldiği kadar yardım ettim.

v 10,12 ile gelen yenilikler kısaca şöyle arkadaşlar...başka birşey bulduğumda tekrar yazacağım.

* ovi rehber ve ovi store yeni sürüme eklenmiş.
* cihazın hafızasında 10 mb boş bir alan oluşturulmuş.(müzik silinmiş ondan sanıyorum)
* cihaz performansı galeriye giriş çıkışlarda hissedilir biçimde artmış.
* my nokia güncellenmiş.
* kamera ikonları çok fark edilemeyecek şekilde değişmiş.
* batarya ikonuda aynı şekilde değişmiş.
* # tuşuna bastığımızda hat 1 hat 2 yazısı düzeltilmiş artık # tuşuna basıldığında telefonu sessize alıyor.

ufukyldrm

Üye
arkadaşlar bir sorunum var, bu harita çok yer kaplıyor ben kullanmak istemiyorum silsem, ileride telefonum için bir sorun teşgil edermi....??

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar bir sorunum var, bu harita çok yer kaplıyor ben kullanmak istemiyorum silsem, ileride telefonum için bir sorun teşgil edermi....??
telefon için herhangi bir sorun olmaz sadece haritayı kullanamazsın.

akababa

Üye
arkadaşlar benımkı usb kablosu takılı oldugu halde updater ve pcsuıte yani bilgisayar telefonu bgormuyor ne yapcam yardım lutfen

joko_va

Üye
ya arkadaşlar bu telefonu anlamıyorum fotoraflarımdaki resimleri hafıza kartına atamıyorum görüntülerdekini atıyor resimi silincede hafıza kartındakide siliniyor.sizin için basit konu Allahın aşkına biriniz yardımcı olursanız sewınırım.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar benımkı usb kablosu takılı oldugu halde updater ve pcsuıte yani bilgisayar telefonu bgormuyor ne yapcam yardım lutfen
dostum pc suit i yükledikten sonra kablo driver ını sorunsuz bir şekilde yükledinmi???
ya arkadaşlar bu telefonu anlamıyorum fotoraflarımdaki resimleri hafıza kartına atamıyorum görüntülerdekini atıyor resimi silincede hafıza kartındakide siliniyor.sizin için basit konu Allahın aşkına biriniz yardımcı olursanız sewınırım.
dostum biraz karşık bir durum biraz daha net açıklasan

arkadaşlarım 6303i classic alan dostlarımızıda burada görmek istiyoruz.ismimizi 6303-6303i classic fun club olarak belirledik artık.hayırlı olsun.

joko_va

Üye
fotoraflarım klasorunun içindeki resimi silince hafıza kartındakide siliniyor bu konuda yardımcı olur musunuz?

buffer10

Üye
arkadaşlar size bir sorum olacak 6303 ümü bugün yeni aldım ekolayzer ayarını nasıl yapmalıyım

qonyalım3232

qonyalım3232

Üye
saol

Üst Alt