Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

karamasmk

karamasmk

Üye
satılıyor ancak tam kasa olarak (ön kapak , yani öndeki camın oldugu panel , tuş takımı , arka kapak ve orta bölüm) (orta bölümde kamera usb girişi filen var) benim ekranım kırıldığı için sorduğumda hepsi 45-50 tl ve sadece ön ya da arka kapak değişmez demişlerdi.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
teşekkürler karamask : Gittigidiyorda 26 milyona senin dediğin set satiliyor fakat orjinalmi değilmi bilmiyorum . Bende ablama sormuştum oda 5320 ve 6300 kullanıo 6300 için oda sormuş onada aynı şekilde ön kapak arka kapak orta bölüm ve tuş takımı geliyor demişler sipariş veriormuşuz geldiğinde telefonu 2-3 saatliğine bırakıyormuşuz onlar vidaları falan söküp temizleyip takıyormuş .

Bence hiçte sağlıklı değil yaptırmamda :P

karamasmk

karamasmk

Üye
aslında kvk da filen 45-50 ye orjinal nokia var ama 25 e telefoncuda var dediğim gibi benim ekran çatladı ama üstteki kapaktaki cam yani daha yaptırmadım ama yaptırırsam %100 kvk gibi güvenilir orjinal yerlerde yaptırırım.bence sende ii düşün (tabi yaptircaksan :oke:)

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler karamask : Gittigidiyorda 26 milyona senin dediğin set satiliyor fakat orjinalmi değilmi bilmiyorum . Bende ablama sormuştum oda 5320 ve 6300 kullanıo 6300 için oda sormuş onada aynı şekilde ön kapak arka kapak orta bölüm ve tuş takımı geliyor demişler sipariş veriormuşuz geldiğinde telefonu 2-3 saatliğine bırakıyormuşuz onlar vidaları falan söküp temizleyip takıyormuş .

Bence hiçte sağlıklı değil yaptırmamda :P

bu arada sakın ondan alma çünkü dikkat ettiysen ahize mavi renk ama kasa gri normalde siyah yani oradaki çakma

--------------- Ekleme ---------------

hiç forma bakan yokmu?

bionix

Üye
Arkadaslar benim aklıma takılan kısım bu navigasyon gps filan haritalar kısmını nasıl kullanacagım bi yardımcı olursanız sevinirim

anelka__39

Üye
Bana Mum SMS gibi bir program lazım.
6303'te çalışacak...
Nerde aradıysam bulamadım. Gelen mesajı direk saklayacak bir program...

bionix

Üye
Birde cities dosyası lazım arkadaslar bi upload eden olursa sevinirim

nikomeydan

nikomeydan

Üye
evanescence1907;
BOLT'u telefona attım ama dosya biçimi desteklenemiyor diyor.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Arkadaslar benim aklıma takılan kısım bu navigasyon gps filan haritalar kısmını nasıl kullanacagım bi yardımcı olursanız sevinirim

Nokia maploader'ı indiriyorsun , kurunca telefonunu pc suite modunda pc ye bağlıyorsun . Sonra programı açıp Europe / Turkey i seçip indiriyorsun .Hafıza kartında cities klasörü olmuş olacak Haritalar programına girip ili adresi vb. yazip bulabilyorsun

Birde cities dosyası lazım arkadaslar bi upload eden olursa sevinirim

Telefonu ilk aldığımızdaki cities klasörü zaten gereksiz bionix'e açikladığım gibi sende öylece yararlanabilirsin cities zaten 350 mb civari bende var fakat 350 mb kabul edecek bi upload sitesi bilmiyorum :) Sende Maploader'dan indir zaten cities'in içinde türkiye yok

evanescence1907;
BOLT'u telefona attım ama dosya biçimi desteklenemiyor diyor.

Boltu bende çaliştiramadım . Açiliyor fakat ağbağlantılarını kontrol edin diyor

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar bolt sorunsuz çalışıyor bende sorunu anlayamadım??

bu arada nsu yu beklemekten çok sıkıldım ve 10,12 yi phoenix ile yüklemeye karar verdim.yükleme çok başarılı geçti ve ilk izlenimlerimi paylaşıyorum.

* ovi rehber ve ovi store yeni sürüme eklenmiş.
* cihazın hafızasında 10 mb boş bir alan oluşturulmuş.(müzik silinmiş ondan sanıyorum)
* cihaz performansı galeriye giriş çıkışlarda hissedilir biçimde artmış.
* my nokia güncellenmiş.
* kamera ikonları çok fark edilemeyecek şekilde değişmiş.
* batarya ikonuda aynı şekilde değişmiş.
şu an bunları gözlemledim ileride faklı bir durum olursa açıklayacağım.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye

bu arada nsu yu beklemekten çok sıkıldım ve 10,12 yi phoenix ile yüklemeye karar verdim.yükleme çok başarılı geçti ve ilk izlenimlerimi paylaşıyorum.

* ovi rehber ve ovi store yeni sürüme eklenmiş.
* cihazın hafızasında 10 mb boş bir alan oluşturulmuş.(müzik silinmiş ondan sanıyorum)
* cihaz performansı galeriye giriş çıkışlarda hissedilir biçimde artmış.
* my nokia güncellenmiş.
* kamera ikonları çok fark edilemeyecek şekilde değişmiş.
* batarya ikonuda aynı şekilde değişmiş.
şu an bunları gözlemledim ileride faklı bir durum olursa açıklayacağım.

müzik çalarken ses te bi artma varmı ?

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşlar bnde bu gdişle nsu yu beklemiycem phoenix le yüklemeyi düşünüyorum ancak bir kaç sorum olcak . öncelikle diyelim phoenix le yükleme başarsız oldu ve tel kapandı açılmıyor garantien çıkarmı nokianın programını kullanmadığımız için. Bide Phoenix le hiç tel güncellemedim bana resimli anlatım olarak buraya eklerseniz veya detaylı anlatım olarak sıralı bir şekilde yazarsanız çok sevinirm. evanescence1907 özellikle senn yardımlarını bekliyorum.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar bnde bu gdişle nsu yu beklemiycem phoenix le yüklemeyi düşünüyorum ancak bir kaç sorum olcak . öncelikle diyelim phoenix le yükleme başarsız oldu ve tel kapandı açılmıyor garantien çıkarmı nokianın programını kullanmadığımız için. Bide Phoenix le hiç tel güncellemedim bana resimli anlatım olarak buraya eklerseniz veya detaylı anlatım olarak sıralı bir şekilde yazarsanız çok sevinirm. evanescence1907 özellikle senn yardımlarını bekliyorum.
yükleme başarısız olma ihtimali çok düşük ancak yinede başarısız olursa servise götürüp orada attırabilirsin garanti dışı kalmaz.aşağıda vereceğim linkte yaşar arkadaşımız detaylı bir şekilde anlatmış bu programı oradan bakabilirsiniz.yüklemede hata ile karşılaşmamak için benim imzamın altındaki 6303 ppu 10,12 yi indirdikten sonra pc ye kuracaksınız onu.ancak şuna çok dikkat edin bu dosyayı c/programfiles/nokia/phoenix/product klasörüne kurun.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
yükleme başarısız olma ihtimali çok düşük ancak yinede başarısız olursa servise götürüp orada attırabilirsin garanti dışı kalmaz.aşağıda vereceğim linkte yaşar arkadaşımız detaylı bir şekilde anlatmış bu programı oradan bakabilirsiniz.yüklemede hata ile karşılaşmamak için benim imzamın altındaki 6303 ppu 10,12 yi indirdikten sonra pc ye kuracaksınız onu.ancak şuna çok dikkat edin bu dosyayı c/programfiles/nokia/phoenix/product klasörüne kurun.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

teşekkürler ama bişe daha sorcam phoenixdede nsu gibi şarj mu olcak daha dün doldurmuştum şuan dolu görünüo olurmu öyle ?

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
peki nokia pc suite ovi suite software updater in kurulu olması yüklemeyi etkilermi ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
peki nokia pc suite ovi suite software updater in kurulu olması yüklemeyi etkilermi ?
yok onlar ile alakası yok bu programın.önceki versiyonları ile çakışıyordu ancak yeni versiyon phoenix sorunsuz çalışıyor.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
tamamdır 10.12 senin link ten indirdim şmdi phoenix de inmek üzere inş başarılı bir yükleme olur bnde başarılı olursa yeni versiyonda ki görüşlerimi en kısa zamanda aktarırım

nikomeydan

nikomeydan

Üye
valla senin buraya koyduğun programı indirdim,sonra hafıza kartına attım ama ''dosya biçimi desteklenemiyor'' diyor.yanında da soru işareti var.

Üst Alt