)teşekkürler karamask : Gittigidiyorda 26 milyona senin dediğin set satiliyor fakat orjinalmi değilmi bilmiyorum . Bende ablama sormuştum oda 5320 ve 6300 kullanıo 6300 için oda sormuş onada aynı şekilde ön kapak arka kapak orta bölüm ve tuş takımı geliyor demişler sipariş veriormuşuz geldiğinde telefonu 2-3 saatliğine bırakıyormuşuz onlar vidaları falan söküp temizleyip takıyormuş .
Bence hiçte sağlıklı değil yaptırmamda :P
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaslar benim aklıma takılan kısım bu navigasyon gps filan haritalar kısmını nasıl kullanacagım bi yardımcı olursanız sevinirim
Birde cities dosyası lazım arkadaslar bi upload eden olursa sevinirim
Sende Maploader'dan indir zaten cities'in içinde türkiye yokevanescence1907;
BOLT'u telefona attım ama dosya biçimi desteklenemiyor diyor.
arkadaşlar bolt sorunsuz çalışıyor bende sorunu anlayamadım??
bu arada nsu yu beklemekten çok sıkıldım ve 10,12 yi phoenix ile yüklemeye karar verdim.yükleme çok başarılı geçti ve ilk izlenimlerimi paylaşıyorum.
* ovi rehber ve ovi store yeni sürüme eklenmiş.
* cihazın hafızasında 10 mb boş bir alan oluşturulmuş.(müzik silinmiş ondan sanıyorum)
* cihaz performansı galeriye giriş çıkışlarda hissedilir biçimde artmış.
* my nokia güncellenmiş.
* kamera ikonları çok fark edilemeyecek şekilde değişmiş.
* batarya ikonuda aynı şekilde değişmiş.
şu an bunları gözlemledim ileride faklı bir durum olursa açıklayacağım.
yok ben bir fark göremedim.müzik çalarken ses te bi artma varmı ?
Bana Mum SMS gibi bir program lazım.
6303'te çalışacak...
Nerde aradıysam bulamadım. Gelen mesajı direk saklayacak bir program...
yükleme başarısız olma ihtimali çok düşük ancak yinede başarısız olursa servise götürüp orada attırabilirsin garanti dışı kalmaz.aşağıda vereceğim linkte yaşar arkadaşımız detaylı bir şekilde anlatmış bu programı oradan bakabilirsiniz.yüklemede hata ile karşılaşmamak için benim imzamın altındaki 6303 ppu 10,12 yi indirdikten sonra pc ye kuracaksınız onu.ancak şuna çok dikkat edin bu dosyayı c/programfiles/nokia/phoenix/product klasörüne kurun.arkadaşlar bnde bu gdişle nsu yu beklemiycem phoenix le yüklemeyi düşünüyorum ancak bir kaç sorum olcak . öncelikle diyelim phoenix le yükleme başarsız oldu ve tel kapandı açılmıyor garantien çıkarmı nokianın programını kullanmadığımız için. Bide Phoenix le hiç tel güncellemedim bana resimli anlatım olarak buraya eklerseniz veya detaylı anlatım olarak sıralı bir şekilde yazarsanız çok sevinirm. evanescence1907 özellikle senn yardımlarını bekliyorum.
yükleme başarısız olma ihtimali çok düşük ancak yinede başarısız olursa servise götürüp orada attırabilirsin garanti dışı kalmaz.aşağıda vereceğim linkte yaşar arkadaşımız detaylı bir şekilde anlatmış bu programı oradan bakabilirsiniz.yüklemede hata ile karşılaşmamak için benim imzamın altındaki 6303 ppu 10,12 yi indirdikten sonra pc ye kuracaksınız onu.ancak şuna çok dikkat edin bu dosyayı c/programfiles/nokia/phoenix/product klasörüne kurun.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html
arkadaşım s40 cihazlarda fazla bir program yükleme şansın yok.s60 cihazlardaki programları s40 da bekleme.Yardım edebilcek yok mu ?
evet şarj olsun telefon kapanmaması lazım.teşekkürler ama bişe daha sorcam phoenixdede nsu gibi şarj mu olcak daha dün doldurmuştum şuan dolu görünüo olurmu öyle ?
yok onlar ile alakası yok bu programın.önceki versiyonları ile çakışıyordu ancak yeni versiyon phoenix sorunsuz çalışıyor.peki nokia pc suite ovi suite software updater in kurulu olması yüklemeyi etkilermi ?
valla senin buraya koyduğun programı indirdim,sonra hafıza kartına attım ama ''dosya biçimi desteklenemiyor'' diyor.yanında da soru işareti var.arkadaşlar bolt sorunsuz çalışıyor bende sorunu anlayamadım??
