Yaw arkadaşlar ben ilginç ve parogramları cok seven biriyim ve neyi yükesem yarısına uygulama hatası dio hemde en cok istediklerime bu sorunu çözebileceğimiz bişiler varsa yardımlarınızı lütfen esirgemeyin şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar V 06.61 versiyon telefonum var telefon çok iyi ama kameranın ortasında bir yuvarlak bişey var sanırım çekince çekmeden belli oluyor bu nedir?
diğer sorum ise bazı arkadaşların bahsettiği fotoğraf çekmeden önce yeşil bi kare gelmiyor benim telefonumda...
birde en önemli sorunum ise tuş takımı ışığı yanıkken ses geliyor çok ufak az bi ses cızırtı tarzında tuş takımı ışığı kapanında gidiyor...Bu sorun versiyon yükseltince düzelir mi ? Servise vermem gerekir mi ?
Tmm denicem çok saol
--------------- Ekleme ---------------
hangi programı kullancam ya adını sölesen
SLM lar.. MSJ ATAMIYORUM .. her seferinde ise..sim kart okunamadı diyo.. 09.10 ama 10.10 da çıkmış denemedim.. sorun nerden kaynaklanıyo olabilir.. sağolun .
Fotoğraf çekme tuşuna ( ortadaki tuşa ) basılı tut odaklama karesi ekrana gelecektir .
Tuş ışığındaki cızırtı ise : Yanlış bağlantı yada temassızlık olabilir donanımsal bir hatadır yazılım yükleme ile geçmez kesinlikle sorun büyümeden servise yolla
ya arkadaşlar bu 6303i telefonunun ekran parlaklığı ayarlanıyo mu? ekran parlaklığı sürekli değişiyo böyle bi özelliği mi war?genelde hep soluk.telefon bozuk mu ?
--------------- Ekleme ---------------
acil cewap bekliorm