|-ERKAN-|
Üye
benim telefonda da sürüm 8.90 diyor, yeni sürüm 9.10Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile
sürüm 10.10 yüklemek açıklanmış tamam ama benLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkullanarak 10.10 u yüklemek istiyorum
ama Nokia Software Updaterda da sürüm 10.10 çıkmıyor (henüz).
NSU da nezaman çıkar sürüm 10.10 ??
yeni bir şey daha farkettim benim cihazın arkasındaki kodu nokia nın sitesinden doğrulatınca sürüm 9.10 diyor,
ama dilin tr olması için verilen (9.10 güncelleme sonrası) kodu girince sürüm 10.10 çıkıyor.(neden koda bağlı versiyon)
sürüm 10.10 yüklemek için geçerli kodu değiştirmek illa gerekilimi oluyor ozaman, kodu değiştirmek ne kadar doğru ve garantiye etkisi nedir ?
->kodu değiştirip v10.10 u yüklemelimi,yoksa v9.10 da kalmalımı ?
bu adresten nokia map loader i yükle pc ye oradan telfnu bağla ve yüklebenim telefonum 6303 classic telefonu aldıgım telefoncu bu dosyalar ıse yaramaz dıyerek cities klasorunu sildi acaba siz upload edebilimsisniz yada dowload edebılecegım bır adres warmı yazarmısınnz
vala ben kullanıyorum gayet memnunum.fiyata göre piyasadaki en iyi cihaz...arkadaslar bu telefonu alamayı düşünüyorum ne dersiniz
rica ederim.Eyvallah
bu bilinen bir yöntem dostum zatenarkadaşlar, ben siyah renkli 6303 clasic model cep telefonu aldım. nokia nın resmi internet sitesine girdim. (Türkiye nokia) son version 9.10 u yükledim. nasıl mı? önce güncellemek için bir program var. bu programı indiriyorsun bilgisayarına. akrandan 6303 yok, bunun yerine 6300 ı seçin. bu o kadarda önemli değil zaten. indirdiğiniz programı açın, cep telefonunu bilgisayara takın. cep telefonunuzdan PC Suite yi seçin. güncelleme esnasında program sizi yönlendiriyor. yaklaşık 10-15 dk.sürüyor. güncelleme sonrası telefonumun dili yine türkçe idi. ses biraz daha iyi oldu.
kullanımı hiçbir şekilde etkilemez.ancak silmezsen daha iyi olur harita hiç ummadığın bi zamanda lazım olabilir.bence sen yeni bir hafıza kartı al diğerinde dursun haritaarkadaşları bn cities klasörünü silmek istiyorum haritalarla ilgili galiba ama haritalarla işimin olcağını pek düşünmüyorum.aklımdaki tek soru o klasörün silinmesi telefonu herhangi bir şekilde kötü etkilermi kullanımında bozukluk vb... boyutu çok büyük :S lütfen acil cwplarınızı bkliorm ..
dostum haritaya girdiğin zaman şebeke erişimine hayır de gitmez daha kontör.güncellemeye ise nokia software update programından bakacaksın cihazı pc ye bağlayarak.Arkadasslar bişeeyy soracamm bnm de 6303'um var ve haritalaraa grncee işte biyerleee bakınca adreslere flnn kontörr gidioo bununn nedenii ne eszcee:S:S? sizdedede oluo mu ne ypmm gerek?
--------------- Ekleme ---------------
arkadasslarr bidee su güncellemee sürümüne nerden bakıozz kaç olduuna en son sürüme nasl getirioz bide onu analtrsnz çok sevncem aciill cvpp ltfenn iki sorumaaa ..yardmlarnzı bekliorum..
yhaa bunee hçç kmssee nedenn bi çözm cvp yazmıoo??'
arkadasslarr bidee su güncellemee sürümüne nerden bakıozz kaç olduuna en son sürüme nasl getirioz bide onu analtrsnz çok sevncem aciill cvpp ltfenn iki sorumaaa ..yardmlarnzı bekliorum..
dostum cihazıma tam 3 kere sürüm yükledim ben.anlaşılan birşeyleri eksik yaptın.yakında 4.sürümü de yükleyeceğim.tesekkur ederim bilgi verdigin için surum yukelrken telefon bozuldu benım ne oldugunu anlamadım islemın bıtmesıne 20 sanıye kala telefon kapandı acılmadı servise yollmak zorun kaldım
öyle bir özellik yok maalesefarkadaslar 6303 te video flaşlı cekılebilyomu bktm ama ben bulamadm yoksa bole bı ozellık mı yok_?_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?