920error920
Üye
dostum bu donanımsal bir sorun gibi görünüyor.teknik servisine götür cihazı muhtemelen buzer ı arızalıdır garantili ise ücretsiz değiştirirler.arkadaşlar ben daha öncede bir sorunumdan bahsetmiştim ahize sorunu biri aradıgı zaman normal haldeyken ses gelmio fakat hoparlöre alınca gelio bu kendiliğinden düzeldi ben öle sanmışım fakat kafayı yicem bazen gelio bazen gelmio nedenini bir türlü çözemedim acaba bi temassızlık mı var desem neden hoparlörü açınca cıkmaya baslıo kafam iyice karıstı yardımmmm ??
normal bir durum değil dostum servise götürmen gerekiyor.ciddi bir sorun çıkartabilir ileride şimdiden önlemi almanı tavsiye ederim.çünkü içinden bir parça çıkmış olabilir ve bu parça diğer bölgelere zarar verebilir.slamın aleyküm arkadaşlar bende bir hafta öcnesinde 6303i aldım elefondna gayet memnunum yanlız telefonu hafif sallayınca sanki bi parça yerınden çıkmış gibi ses çıakrıyorr. acaba içindeki entegrelerinden biri çıkmışmı yada normal bi durum muu?? lütfen cvpp
ayarlardan fabrika ayarlarına dön diyosun bu kadar.yalnız verileri yedeklemeyi unutma...Format mı atmalıyım. Peki format atalm. Nasl atcm format.d kısa olarak bi ôzetlermısiniz.d
ayarlardan fabrika ayarlarına dön diyosun bu kadar.yalnız verileri yedeklemeyi unutma...
arkadaşım phoenix ile 10.12 yi yükle hiçbirşey kalmaz eski halini alır merak etme.seneyi niye bekliyorsınki aynı yazılımı tekrar yüklemek mümkün...yaptım ama olmadı.. :S ayrıca msn felan hiç bişi kalmadı .d koleksiyona qiremiorm. oyunLarda qitti .s koleksiyona qirince telefon direk kapanıo .s oFF.. babamın dilinden kurtulamam ondan dier seneye qüncellemeyi beklicem artık ./ xD
arkadaşım phoenix ile 10.12 yi yükle hiçbirşey kalmaz eski halini alır merak etme.seneyi niye bekliyorsınki aynı yazılımı tekrar yüklemek mümkün...
hiçbirşey olmaz merak etmehımm.. ya ne bilim bi arkadas aynı yazılımı yüklemişte telefon açılmamış qibi bi durum hatrlıyorumda.. aynı yazılımı yüklersem bi sorun kalmaz inş.
hiçbirşey olmaz merak etme
bekle artık yapacak bişe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?