protectwave
Üye
Aynen 2 gün önce beton zemine çok sağlam çakıldı ,arka kapakta çiviyle vurulmuş gibi küçük bi ezilme oldu. Demekki bu telefon düştüğü zaman ekran üstü çakılmıyor , iyi bi özellikbnmkide sağlam bi düştü arkasında azcık ezik war çok küçük.
Soyulma olması kötü ewt.Kılıf kullan.
bende turkcellim.. qiremiorm msn e.. ..S
Aynen 2 gün önce beton zemine çok sağlam çakıldı ,arka kapakta çiviyle vurulmuş gibi küçük bi ezilme oldu. Demekki bu telefon düştüğü zaman ekran üstü çakılmıyor , iyi bi özellik
hmm ilk qirdiğinde kaç dk bekledin. ya bende yaptım ddiğin şeyleri xD bağlantı kuruluor dio . 2 dk bekliorm açılmıo.bende giremiyordum ayar çektim şimdi giriyor.
menü> TURKCEL menu> turkcell hizmetleri>müşteri hizmetleri>ayarlarımı yap>turkcell mesenger> ve wap ayarları sırayla tıklayın ayarlarınız telefonunuza geliyor
dah sonra girebiliyorsunuz.
Nokia mısın nesin 10.10 çıkar artık yeter be hergün yazmalar yok çıkacak lafları kına geldi artık...
bekliorm bekliorm qirmiyor.. ama kontörüü yiyiorr. .s.sbende giremiyordum ayar çektim şimdi giriyor.
menü> TURKCEL menu> turkcell hizmetleri>müşteri hizmetleri>ayarlarımı yap>turkcell mesenger> ve wap ayarları sırayla tıklayın ayarlarınız telefonunuza geliyor
dah sonra girebiliyorsunuz.
farketmez dostum herhangi birini indirsen de olur.arkadaşlar mrb.ovi map linkini veriyorsunuz ama 6303c yok orda nasıl yapacağız onu söylerseniz sevinirim
arkadaşım tema bölümümü ziyaret et beğen ve istediğini indir altta linke tıkla.slm arkadasım bu telefonun temalarını atabilirmisin ve bu temalar 6500 slide telefonuma uyar mı ??? şimdiden teşekkürler
beyler ben hafıza kartının içindeki a,b,c,d... diye giden kalsörleri sildim ama cities falan duruyor bi zararı olur mu?
bişey olmaz ama sadece haritalar programını kullanamazsın. tabii bununda bir çözümü var ovi suite yardımıyla tekrar yükleyebilirsin eğer istersen...
arkadaşlar nokia sürüm 10,10 un çıktığını ilan etti ancak hala vermedi nsu ya.biraz şüpheli bir durum.
resimde de görülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?