Nokia 6300 Müzik Çalar Sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taskonamco

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 Müzik Çalar Sorunu.
Konu başlığındanda anlaşılabiliceği gibi 6300 model telefonumda müzik çaları açmada sorun yaşıyorum.Müzik çalara giriyorum ilk önce kütüphane güncelleniyor yazısı çıkıyoru %100 olasaya kadar bekliyorum.Esas sorunda burdan sonra başlıyor.Müzik çalar başlatılıyor yazısı çıktıktan sonra telefonumu kenara koyup 3 saatte beklediğim oldu ama müzik çalar açılmadı.O yazı hala ekranda duruyordu.Bir çok medot denedim.Hafıza kartımı değiştirdim,şarkıları değiştirdim,hafıza kartsız denedim,fabrika ayarlarını yükledim v.s v.s...Forumda küçük çaplı bi araştırma yaptım bu sorunu benden öncede yaşıyan arkadaşkarımız olmuş.Onlarada kimse net bi şekilde yardımcı olamamış.Lütfen bu konuyu nasıl çözebiliceğim hakkında fikri olan arkdaşlar yardım etsin.Şimdiden yardım edecek olan herkese çok teşekkür ederim. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: bewra

OğuzcanAbi

Üye
annmin telefonda aynı sorun wardı yazılım güncelledikten sonra düzeldi

• Beğen
Tepkiler: taskonamco

selman_selman

Üye
benim tel. aynı sorun var.hala devam ediyor. acele yardım.

• Beğen

thelastrap0

Üye
telde virüs var bendede aynı sorun var başka mp3 kullanın

• Beğen
kaan7878

kaan7878

Üye
virüsle falan alakası yok bu 6300 ın - özellikleirnden biri tavsioem az müzik at ve mümkünse okuma ve yazma hızı daha yüksek bi hafıza kartı kullan

• Beğen
woltcaptain

woltcaptain

Üye
Bende 273 tane şarkı var tıkır tıkır çalışıyo tabi bi ara bendede aynı problem oldu oyun da atılımıyodu müzik de çalmıyodu hafıza kartını bi fotmatla türünü fat seç olmassa versiyondan başka bişey yardımcı olmaz virüslede ilgisi yok

ysnbsr

Üye
Benim müzik çalar da geç başlatılıyodu. Sürümü 7.30 yaptım. Kütüphane güncellendikten sonra 2 saniye içinde açılıyo

• Beğen
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
kardeş hemen 7.30 yazılımını yüklee o zaman olur nokia software updater pro yükle pc ye ok :) güncelle telefonunu

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt