yxL
Üye
slm arkadaşlar 10 gündür falan 6300 kullanıyorum bu bluetooth dan gelen mesajlar direk telefon hafızasına kayıt oluyor acaba gelen bluetooth mesajlarını hafıza kartına kayıt etmek mümkünmü mümkünse nasıl yapazağız şimdiden teşekkürler...
bende ceptemsn kullanıyorum..
bu programları nerden bulabiliriz bu sitede varmı acaba ?6300için msn programı ceptemsn ve ya ebuddy inidirlebilir..
özelikle ebuddy çok güsel program
yha arkadaşlar bende nokia 6300 var kamera ile fotoğraf çekiyorum ama o fotoğrafı bulamıyorum yardım lütfenn!!
--------------- Ekleme ---------------
msn imm buraya da e-posta ya da ileti olarak yardım edebilirsiniz ama lütfen yardım
--------------- Ekleme ---------------
yardım yoq mu yhaaa bide ben blutoth kablosu alırsam bilgisayardan tele veriler atabilirim dimi??
Telefon yavaş mı açılıo hiçmi açılmıo eğer yavaş açılıosa yükledin temadan ola bilir ama hiç açılmıyosa servise arkadaşım yada oparetör Kill ban yapmıştır yani kaçaktı kapattılar arkadaşımya abi bi yardım be telefon acılmıyoo ne yapmam lazım
Arkadaşım onlar temadan ? değiştiremezsin6300 A tema yüklüyorum fakat ilk ekrandaki aşağıdaki menü ve kısayolların bulunduğu bölüm hep mavi oluyor.
temaların önizlemesinde bu şekilde değil. hangi temayı yüklesem orası hep mavi.
arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı ya
Ewet şarj az gidio nokianın avukatı değilim sölimdeşarj az gidiyor
Boşuna arama malesef bende arıyorum yok yok oğlu yok6300 icin msn ariyorum allah rizasi icin bi link atin ara ara bi hal oldum
Aldatmaca değilsayın 6300 kullanıcıları telefonda bir eksiklik buldum çoğunuz kullanırken dikkat etmemiştir ama ekranda ölü piksel var, nokia destek sitesine bildirdim tlfnun ekranını değiştirmeleri gerektiğini söylüyorlar. bence bu bir aldatmaca birdaha nokia kullanmayalım
arkadaşlar forumu epey bi araştırdım ama 6300 için ne bir tema ne bir program bişey bulamadım..
belki yeni oldugu içindir...ben derimki 6300 la ilgili tüm programlar burada toplansın...sorunlarımızı ve sorularımızı paylaşalım..
1.6300 da çalışan bi msn programı buldum ama sanırım wap üzerinden (mig33)bağlanıyor..merak ettiğim şey agile messenger gibi bi program yok mudur ya?
2. bir diğer husus ise 6300 kullananlara bişey soracam. telefonu hafif sallayınca "AÇMA/KAPAMA" düğmesi biraz ses yapıyor acaba sizdede bu varmı.bunu oğrenmek istiyodum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?