Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saçma konular açamayalım çückü bunu herkez biliyor
hector10
Üye
Emeğe Saygı Saol Kardeşim Çok İşime Yarıyıcak...
emoyy
Üye
kardeşim siz geri zekalımısınız< ekolayzer ayarını bilmeyen zaten tel kullanıyorum demesin başka türlü ses yükseltmek kast edilen
b-13
Üye
vay anasını yaa.. xD ya varya telefonu alalı 3 4 ay oldu .. xD ekolayzer nedir diip diip duruodum xD demek buymuş arkadasım çook tşkr ederim sana .. xD bizi aydınlattıqın için.. bide.. tuş klidi nasıl kapanıp açılır onunla ilqili bi konu açarmısın .d ?? xD
yasın998
Üye
bende istiyorum
Cadde066
Üye
yaw bunu bende biliom zaten telefonu açıp bakan zaten bulabilir bunu allah allaaaah
trexvolkan
Üye
yha 6300 ses için yapılmadı arkadaşlar 6300 lar expres müzüğin bir alt modeli olduğu için sesin yüksekliği değil de netliği için yapıldı arkadaşlar bunun için en iyi ses ayarı ise medya ekolayzer ine girin ve ilk sıradakini en üst yanındakini 1 diş aşağıya yanındakini yani orta 2 diş aşağıya 4. ise 1 diş aşağıya sonuncusunu ise en üst seviyeye getirin ve o zaman müzik dinleyin