NoKiA 6300 iÇiN SeS YüKSeLTMe ( PROGRAMSIZ )

Sponsorlu Bağlantılar

RocK_FaTiH

RocK_FaTiH

Üye
    Konu Sahibi
NoKiA 6300 iÇiN SeS YüKSeLTMe ( PROGRAMSIZ )
Arkadaşlar kendi telefonumda denedim qayet qüzel sesi yükseldi..Sizlerlede paylaşmak istedim..Programsız ayar yaparak ses yükseltmek mümkün ve çok kolay.!!
Neyse qelelm ses yükseltmenin nası olcağına.
Nokia 6300 telefonumuzdan menüye qirelim we menüden medyayı açalım..Medyayı açtıktan sonra alt kısımlarda ekolayzer vardır.Ekolayzeri açalım karşımıza pop,rock,klasik vb.. seçenekler qelecektir..bunlar telefonun kendinden kaydedili ayarlarıdır..Siz ekolayzerden ayar 1 veya ayar 2 yi qelin we seçenekler diyin..Seçeneklerden düzenle diyin.Düzenle diyince karşınıza 5 adet çubuk çıkacaktır..bunların hepsini en yükseğe çıkartın ve kaydet diyin..Ayarlar kaydedildi diyecektir..Şimdi düzenlediğiniz ayarı seçin ve etkin kıl diyin..Hayırlı olsun artık telefonunuz maximum ses seviyesine ulaşmıştır..
:megafon::megafon:DİKKAT=TELEFONUNUZ MAXİMUM SES SEVİYESİNE ULAŞTIĞI ZAMAN ORTA SES SEVİYESİNDE DİNLEMENİZ TAVSİYE OLUR..EĞER EN YÜKSEK SEVİYEDE DİNLERSENİZ KULAĞINIZA UZAK MESAFEDE TUTUN..AKSİ TAKTİRDE KULAĞINIZDA ÇINLAMALAR VE AĞRILAR OLUR VE İLERKİ YAŞLARDA İYİ DUYAMAMAYA KADAR İLERLEYEBİLİR..:oku:oku

:turkiye:MaXi CeP e MaXi PaYLaŞM BY RocK_FaTiH:turkiye:
 
  • Beğen
Tepkiler: cihan1994, oguzhaneymar, sincan_3536 ve 8 diğerleri


Elmandra

Elmandra

Üye
saolo
 

erolalper79m

Üye
afferim büyük keşif, allahım ya
 

omeraykutgenc

Üye
arkadaşlar kendi telefonumda denedim qayet qüzel sesi yükseldi..sizlerlede paylaşmak istedim..programsız ayar yaparak ses yükseltmek mümkün ve çok kolay.!!
Neyse qelelm ses yükseltmenin nası olcağına.
nokia 6300 telefonumuzdan menüye qirelim we menüden medyayı açalım..medyayı açtıktan sonra alt kısımlarda ekolayzer vardır.ekolayzeri açalım karşımıza pop,rock,klasik vb.. Seçenekler qelecektir..bunlar telefonun kendinden kaydedili ayarlarıdır..siz ekolayzerden ayar 1 veya ayar 2 yi qelin we seçenekler diyin..seçeneklerden düzenle diyin.düzenle diyince karşınıza 5 adet çubuk çıkacaktır..bunların hepsini en yükseğe çıkartın ve kaydet diyin..ayarlar kaydedildi diyecektir..şimdi düzenlediğiniz ayarı seçin ve etkin kıl diyin..hayırlı olsun artık telefonunuz maximum ses seviyesine ulaşmıştır..
:megafon::megafon:dikkat=telefonunuz maximum ses seviyesine ulaştığı zaman orta ses seviyesinde dinlemeniz tavsiye olur..eğer en yüksek seviyede dinlerseniz kulağınıza uzak mesafede tutun..aksi taktirde kulağınızda çınlamalar ve ağrılar olur ve ilerki yaşlarda iyi duyamamaya kadar ilerleyebilir..:oku:oku

:turkiye:maxi cep e maxi paylaşm by rock_fatih:turkiye:









güzel kardeşim önemli olan çok değil güzel ses çıkması sen öyle ayarları sona getirirsen ses bozarsın ayrıca bunun gibi şeyleree fazla kafanızı yormayın
 

samet fidaN

Üye
bunu bilmeyen warmıydıı yawww
 
enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
bununla ilgili elli kere konu açıldı yeter artık...
 
AS_MU

AS_MU

Üye
bununla ilgili konu 1 kere mi açıldı sadece:)
 

limon4141

Üye
malca cahiller bilmez bunu ancak cahillerin de bu sitelerde forumlarda işi olmaz KoÇ qeç böle sheyleri
 

alonso9693

Üye
dev nokia şirketi 6300 ürününü çıkardığı günden beri nasıl yapsakta şu telefonun sesini yükseltsek diye uğraşıyorlardı mühendisleri yazılım üstüne yazılım geliştiriyorlardı ancak birtürlü bulamıyorlardı ancak arkadaşımız hemen bulmuş tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum bu nobele aday gösterilmeli bence :kop:
 
oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
bende brovo diyor arkadaşı kutluyorum :kop:
 

blackxXx

Üye
kardeş süpersin yaa büyük keşif
 
deeplove78

deeplove78

Üye
bizde özel kod falan verecen zannetmiştik...:(
 

fahooo

Üye
helal sana başarılarının devamını diliyorum D::D:D
 

arzeba002

Üye
yapmayın bi aya kalmaz hoparlörünüz patlar
 

arizaa

Üye
bu bi kere yanlış bi şi kendin ayar yapcaksan adam gibi yap telefonun anasını ağlatma.. hoparlörü patlatırsan görürsün ses yükseltmeyi :kop:
 

aşıık

Üye
çok ugrastınmı bunu bulmak için yinede saol
 
bruskgs

bruskgs

Üye
saçmalık ya
 

buraktokia12

Üye
Erenköy ruh sağlıgı seni bekliyo kerdeşş
 
karakartal3307

karakartal3307

Üye
sğlasın kardeş süpersin...XD
 


Üst Alt