Nokia 6300 Güvenlik Kodunu Kendin Kır

aygun77

Üye
iyi bir paylasım ama uzun işş...!

fuse125

Üye
Arkadaşlar bu program vistada çalışıyor.Yeter ki orda güç modunu local olarak işaretleyip change yazın.Bunu anlatan arkadaştan Allah razı olsun,emeğine teşekkürler (:

faruqs

Üye
Ya ben sonlarını anlayamadm arkadaşLar aciL yardım xD

oguzgs91

Üye
evet millet çalıştı çok teşekkürler =)

bataryayı bi cıkar t yenden tak

khytr89

Üye
Arkadaşlar 5300 a denedim ben herşey iyi güzel fakat bende .pm dosyası oluşmuyor.Windows 7 kullanıyorum.Belirtilen dizine gidiyorum '' Bu klasör boş '' yazıyor.

baba helal olsun valla çokmu uğraştınız bunun için ya helal olsın size

beyler su programı kurarken en sonund ayes no sorulu kutucuk cıkıyıor galıba yapamayanların sonu orda orda ne yapmalıyız bende de olmuyor telefonu bulamıyor hıc durmadan error

--------------- Ekleme ---------------

beyler aptallasmayın ımeı numarasıyla alakası yok sısın telın ımeı numarısını ele gecırmek ıcın yapılan bısey admın bu wys yı ban bu numara yurd dısından kacak gelen telefonları calıstırmak ıcın kullanılır bunu bılın ve böyle tuzaklara dusmeyın

ttgg

Üye
eywallah kardeş

RUFLES06

Üye
güvenlik kodumu unuttum çıkdırcammm

clas1070

Üye
sağolasın çok yararı oldu

ozimozi

Üye
kardeş bu adres açılmıyor

logosin

Üye
kardes linleri yeniden yayınlayın

Öncelikle herkes oluyor oluyor diyor fakat benim anlamadıgım şey güvenlik kodunu telefon açılışta soruyor yani telefon açılırken birlikte geliyor o yüzden mode filan seçemiyoruz bu kısımı geçebilen yada o kısımda olan bir arkadaş varsa bir bilgi verebilirmi yoksa ne usb'i görüyor nede başka birşeyi yani bu kısım hemen açılışta veriyorsa bir işe yaramıyor