NOKİA 6300 Güvenlik Kodu Unlock Format Factory Reset ve Daha Fazlası %100 Garanti

Sponsorlu Bağlantılar

pelinnilep

Üye
mrb benm telefnm nokıa 6300 güwenlik kodu war fakat güwenlk kodunu untmadgım halde kod hatası diyo daha öncedende böylr olmuştu kendiilğinden açılmştı şimdi açılmıoda bana yardım edebilcek olan warmı şimdide teşekkr ederm yardımlernz için...

mnamijok

mnamijok

Üye
bide bu rar şifresini koysanız arkadaşlar

Danger1903

Üye
şifre istiyor şifresi ne bunun ?

macob

Üye
winrar şifresi nedir

nurullah_174

Üye
şifre ne bunun

Tekosin

Üye
şifresi nedir?

haydarmert

haydarmert

Üye
ben güvenlik kodumu doğru hatırlıyorum güvenlik tuş kilidi koydum ama kabul etmiyor şimdi ne olacak telefoncuya gidince yapacakları ne olur ki ?

asalangs

Üye
ya bu rarı açmak için şifre istiyor ne bunun şifresi

--------------- Ekleme ---------------

cevap yok mu ne bu rarın kodu

fatihinho

Üye
bunun şifresi ne acaba kardeş

fast-rap

Üye
bende 5130 var guvenlık kodunu bılmıyorum telefon acılırken guvenlık kodu ıstıyor acılmıyor nasıl nasıl yapabılırız bılgısı olan varmı

fırat.ç.

Üye
arkadaşlar error diyor neden acaba :S:S:S:off::off::off::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

idobay27

Üye
rar şifresi nerde arkadaşlar

MrTech

MrTech

Üye
tesekkürler

celllllat

Üye
arkadaslar bu dosyayı winrardan cıkartırken sifre istiyor o sifre nedir acaba bi yardım edin

----------Eklendi @ 11:04:34 ---------- Yazıldı @ 11:02:06 ----------

arkadaslar bu dosyayı winrardan cıkardınca sifre istiyor o sifre ne

----------Eklendi @ 11:07:32 ---------- Yazıldı @ 11:04:34 ----------

arkadaslar bu dosyayı winrardan cıkardınca sifre istiyor o sifre ne

cabbar65

cabbar65

Üye
arkadaşım nss yi kurdum ama tlefonum açılışta şifre istiyor pc görmüyor nss işe yaramıyor tlfonu açık olması lazım ki mod seçelim kapalıyken nasıl gorecek yardım et

panaroma89

panaroma89

Üye
Elinize kolunuza heryerinize sağlık hocam Allah razı olsun...

alı-can1995

Üye
teşekkürler çok isime yaşadı

- - - Eklendi - - -

teşekkürler çok isime yaradi

hbbayrak

Üye
    Konu Sahibi
ya saçma sapan şeyler sürekli insan kandırmaktan baska yaptığı bi şey yok bu kırık limklerle +rep alacağını zannediyo arkadas..

ya arkadaş size insanlık yapanda suç kişisel beceriksizliğinizi kırık link yapıyorsunuz programı kullanmayı bilmiyorsunuz
işe yaramadı diyorsunuz . yapılan iş kötü de olsa teşekkür edilir olmadıysa başka yöntemlere bakılır . +repmiş bilmemneymiş çarpıyım rep ine. başım göğe erecek değil zaten başka bi forum sitesinde 270k beğeni rep var . sonuçda o kadar beğeni ve rep var diye madalya felan takmadılar bana azcık insan olmayı öğrenin öğrenmeyi beceremiyorsanız bu forumdan kaybolun.

yahya73eser

Üye
Arkadaşım eyvallah gibi geldi. 20 TL cebe kaldı.Tekrar teşekkürler bu yararlı paylaşımın için...

Üst Alt