NOKİA 6300 Güvenlik Kodu Unlock Format Factory Reset ve Daha Fazlası %100 Garanti

Sponsorlu Bağlantılar

alkım45

Üye
6300 kullanıyorum telefon ıkı gundur acılıp kapanıyo napmam lazım??

ygtcngkblt

Üye
Eror eror eror bıktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

HastaAdamII

Üye
program bozuk ameka

melih33

Üye
sitenizinde sizinde

yorganci74

Üye
tskurler

kurt kapancısı

Üye
arkadaşlar bende nokia 3120 classic var bir türlü güvenlik kodunu bulamadım telefonun tuş kilidi açılmıyor en kısa zamanda cevap verirseniz sevinirim.

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
ya saçma sapan şeyler sürekli insan kandırmaktan baska yaptığı bi şey yok bu kırık limklerle +rep alacağını zannediyo arkadas..

SlashGun

SlashGun

Üye
6120 Classic'in güvenlik kodunu kırmaya yarayan bir Program yokmuki, varsa eğer bi yardım edin Arkadaşlar. Ben bulamadım araştırma yaptım geniş çapta, ama Maalesef bulamadım. Bilen varsa yardım Etsin arkadaşlar.

serdarserdarakd

Üye
bende 6500 slide war ona uyarmı bu

kamil1256

Üye
ustam ellerinesaglık cook tşklerrr nokia 6600 guvenlikkodumu unutmuştum verdigin programla fabrikaayarlarina geridondum tşklerrr

hero1616

Üye

Arkadaş linki düzgün yazamamış ondan oluyo al doğrusunu veriyom.....

--------------- Ekleme ---------------

Süpersin arkadaş işe yaradı saol...
bu dosyanin sifresi ne ????

• Beğen
Tepkiler: isyankar cihan

o.u.o.e

Üye
teşekkür ederim

Perhabs.a

Üye
çok işime yaradı sağol

kleof

Üye
arkadaşlar madem yardım ediyorsunuz tam yapın bu işi linkler çalışmıyor

-esma-

Üye
telefon sınırlı düyor ve ardından sınırlama kodunu gir diyor ne yapmam gerekiyor acil yardım bekliyorum lütfen yardımcı olun telefonumun markası nokia 6300

japon_japon

Üye
ya arkadaslar bendede bir nokia 6300 bir telefon var ve güvenlik kodu etkın oldugu ıcın acamıyorum her yolu denedım ama acamadım bır turlu su nemesis programınıda denedım ama o program benım telefonu gormuyor yazılanları yapıyorum ama yınede basarısız oldum bana yardım edecek bırı varmı varsa benı eklesın yardım edın lutfen [email protected] beklıyorum

3215

Üye
Teşekkürler arkadaşım çokk işime yaradı diğer telefonlar içinde geçerlimidir bu program

japon_japon

Üye
slm arkadasla elimde bır 6300 telefon var ve telefonun suan kapalı sekılde yanı guvenlık kodunu unuttugum ıcın acamıyorum tel acılısta istiyor guvenlık kodunu bu nss programım hazır kurulu ama telefonu acamadım ve nokıa modunu secemedıgım ıcın program nokia 6300 telefonumu gormuyor telefonu acmadan nasıl guvenlık kodunu bulurum kırarım yardımcı olum ahha rızası ıcın bıldısı olan yazsın msn verıyorum ekleyım yardımcı olun [email protected]

serdar99

Üye
kardes bende reading test error dio napıcam ? yardmm

• Beğen
Tepkiler: isyankar cihan
haltie

haltie

Üye
link kırık değil.dosya servere eklenecektir.iyi forumlar.

Üst Alt