Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NOKİA 6300 Güvenlik Kodu Unlock Format Factory Reset ve Daha Fazlası %100 Garanti
Sponsorlu Bağlantılar
alkım45
Üye
6300 kullanıyorum telefon ıkı gundur acılıp kapanıyo napmam lazım??
ygtcngkblt
Üye
Eror eror eror bıktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HastaAdamII
Üye
program bozuk ameka
melih33
Üye
sitenizinde sizinde
yorganci74
Üye
tskurler
kurt kapancısı
Üye
arkadaşlar bende nokia 3120 classic var bir türlü güvenlik kodunu bulamadım telefonun tuş kilidi açılmıyor en kısa zamanda cevap verirseniz sevinirim.
karizmakankiler
Üye
ya saçma sapan şeyler sürekli insan kandırmaktan baska yaptığı bi şey yok bu kırık limklerle +rep alacağını zannediyo arkadas..
SlashGun
Üye
6120 Classic'in güvenlik kodunu kırmaya yarayan bir Program yokmuki, varsa eğer bi yardım edin Arkadaşlar. Ben bulamadım araştırma yaptım geniş çapta, ama Maalesef bulamadım. Bilen varsa yardım Etsin arkadaşlar.
arkadaşlar madem yardım ediyorsunuz tam yapın bu işi linkler çalışmıyor
-esma-
Üye
telefon sınırlı düyor ve ardından sınırlama kodunu gir diyor ne yapmam gerekiyor acil yardım bekliyorum lütfen yardımcı olun telefonumun markası nokia 6300
japon_japon
Üye
ya arkadaslar bendede bir nokia 6300 bir telefon var ve güvenlik kodu etkın oldugu ıcın acamıyorum her yolu denedım ama acamadım bır turlu su nemesis programınıda denedım ama o program benım telefonu gormuyor yazılanları yapıyorum ama yınede basarısız oldum bana yardım edecek bırı varmı varsa benı eklesın yardım edın lutfen [email protected] beklıyorum
3215
Üye
Teşekkürler arkadaşım çokk işime yaradı diğer telefonlar içinde geçerlimidir bu program
japon_japon
Üye
slm arkadasla elimde bır 6300 telefon var ve telefonun suan kapalı sekılde yanı guvenlık kodunu unuttugum ıcın acamıyorum tel acılısta istiyor guvenlık kodunu bu nss programım hazır kurulu ama telefonu acamadım ve nokıa modunu secemedıgım ıcın program nokia 6300 telefonumu gormuyor telefonu acmadan nasıl guvenlık kodunu bulurum kırarım yardımcı olum ahha rızası ıcın bıldısı olan yazsın msn verıyorum ekleyım yardımcı olun [email protected]
serdar99
Üye
kardes bende reading test error dio napıcam ? yardmm
haltie
Üye
link kırık değil.dosya servere eklenecektir.iyi forumlar.