Nokia 6233 Açılmama Sorunu -Beyaz Ekran-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yoghurt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6233 Açılmama Sorunu -Beyaz Ekran-
Merhaba arkadaşlar. 2-3 Gündüt telefonun telefon hafızası doluydu msj lardan dolayı 2 de bir siliyodum mesajları ve telefon geç açılıyordu. Bu gece kapattım telefonu açtıgımda NOKIA yazıısı geliyo pin kodunu giriyorum ve bembeyaz bi ekran da kalıyo. Şarj ı gösteriyo sadece. Numara felan girebiliyorum ama arıyamıyorum. Menü vs. hiç girilmio bembeyaz ekran var zaten.

Sorun nedir sizce kendim formatla felan düzelteblrmiym? Düzeltemessem telefon cuya versem kaç para tutar ve ne kadar sürer yapması birde rehberfelan silinirmi? Yardımcı olun lütfen
 


Hellboy®

Hellboy®

Üye
versiyon güncelle sorun düzelecek kendin de yapabilirsn ama riskli servsie ver versiyon güncelle garantisi varsa ücretsiz yaparlar yoksa 10-15 tl falandır.
 

yoghurt

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açılmıyoki nasıl güncelleme yapcam
 
minkara

minkara

Üye
güncelleme yapmak için zaten telefonun ekranını görmene gerek yok yaterki işlem yapsın
 
amedli_12

amedli_12

Üye
yahu çok korkuorum nasıl olcak
 
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
korkunun ecele fAYDASI YOK YA YAPCAN YADA BEYAZ KALACAK EKRAN :)
 

eritmez63

Üye
Eline sağlık ustam
 

memet93

Üye
slm benim 6233 telefonum var simi takınca telin ekran ara ara bembeyaz oluyor çıkarıyorum simi bişey olmyor ne yapmalıyım acil yardım...........:off:
 

m.ali topal

Üye
Merhaba arkadaşlar. 2-3 Gündüt telefonun telefon hafızası doluydu msj lardan dolayı 2 de bir siliyodum mesajları ve telefon geç açılıyordu. Bu gece kapattım telefonu açtıgımda NOKIA yazıısı geliyo pin kodunu giriyorum ve bembeyaz bi ekranda kalıyo. Şarj ı gösteriyo sadece. Numara felan girebiliyorum ama arıyamıyorum. Menü vs. hiç girilmio bembeyaz ekran var zaten.
Maxicep.com - Nokia 6233 Açılmama Sorunu -Beyaz Ekran-
Sorun nedir sizce kendim formatla felan düzelteblrmiym? Düzeltemessem telefoncuya versem kaç para tutar ve ne kadar sürer yapması birde rehberfelan silinirmi? Yardımcı olun lütfen



aynı olay benimde başıma geldi 2 gündür mağdurum telefoncuya gitti ekram filmi değişecek dediler kazıkladılar mişimdi beni

--------------- Ekleme ---------------

sorun ne cvp verebilirmisiniz
 
KenanK

KenanK

Üye
versiyon çökmüş arkadaşım.. bendede olmuştu aynı sorun nokia servisine götürdüm en son versiyonu yüklediler.. ve soruyorlar içindekiler yedek alınsınmı die... mesjları falan yedekliyorlar..
 

m.ali topal

Üye
o zmn ekran filminde bişi yok hemen telefonu gidip alıyımmm nokia servisinden versiyonu yenilettiriyim ne kadar para alırlar tahminen
 

karaoglu007

Üye
merhaba arkadaşlar 6233 telefon var elimde telefon açarken titriyo ama ekrana hiç bişey gelmiyo. ne beyaz ekran ne de bi görüntü yarımcı olursanız sevinirim..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt