arkadaşlar secutur master diye bir purogram var tlf nun seri numarasını yazıyosunuz ordan size bir kod çıkacak o şifreyi girerek kırarsınız ok hayırlı günler
--------------- Ekleme ---------------
güzel kardeşim telefondan kartını sök yıldız kare 06 kare yap imei gir hattı takmadan aç telefonu ok daha sonra kartını tak orda çıkan - gir sorun finishh
arkadaşım bu program eger arka arkaya sürekli yanlış girdiysen kodu kırmaz beklemen lazımm
Bu ne bichim bi forum yaw? Burda ishe yaramak ichin degilde, birileri sanki ishi zorlastirmak ichin yaziyor. 6230i cep telefonu olan arkadashlar, *#06# tushlayarak kendi telefonlarina ait cep İMEİ numaralarini bulabilirler. Sonra lafi gechen X sitede Enter İMEİ bolumune bosluk vermeden aynen girerler. Altinda İ'm legal owner ile bashlayan bolumu isharetleyin ve Generate. Security Masterkod adi altinda sachma sapan bi kod vericektir. Bir ishinize yarayacakmi bilemiyorum. 3 Adet 6230i de denendi kodu nereye yazacagini bulamadigin ichin ishede yaramadi Olsun uzulmenize gerek yok, en azindan elinizde artik sachmada olsa bi kodunuz olacak. Iyi gunlerde kullanin kodunuzu!!!
arkadaşlar saolunda benim 6500 slide var ben napcam ya size zahmet
kardeş benim 6500 slide var bu dediklerinin hiçbirir olmadı ımei telefonun arkadaki yazan noyu giriyom çünkü telefon açılır açlımaz güvenlik kodu dio imei alamaıyom yardımcı olun bana size zahmet...
arkadasım benimde 6230 um var aynı sorun benimde basıma geldi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteye gir telefonun imei numarası (pilin altında var) onu yas altındaki ktucuğu seç sonr ara de bu kadar onun sana verdiği kod yeni güvenlik kodun sonr değiştirebilirsin :-)