Nokia 6220 Klasik Harita 2.0'ı internete girmeden kullanabilir miyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ykyildiz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6220 Klasik Harita 2.0'ı internete girmeden kullanabilir miyim
Nokia 6220 Klasik Harita 2.0'ı internete girmeden kullanabilir miyim yani telefonla internete girmeden kullanamaz mıyım yada pcden bi harita kaydetip telefondan bakamaz mıyım

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bildiğim kadarıyla internete girmen lazım ama pek emin de diğilim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nokia 6220 Klasik Harita 2.0'ı internete girmeden kullanabilir miyim yani telefonla internete girmeden kullanamaz mıyım yada pcden bi harita kaydetip telefondan bakamaz mıyım
tabii ki bakabilirsin..gps alıcısı var telefonunda..ayarlara gir konumlama yöntemlerini bul ordan sadece yerleşik gps yi seç..nokianın sitesinden map loader ı yükle telefonuna güncel haritayı yükle..

ykyildiz

Üye
    Konu Sahibi
tabii ki bakabilirsin..gps alıcısı var telefonunda..ayarlara gir konumlama yöntemlerini bul ordan sadece yerleşik gps yi seç..nokianın sitesinden map loader ı yükle telefonuna güncel haritayı yükle..

biraz daha açarmısın tam olarak pc suite ile pcye bağlayıp mı yapıyım yoksa bağlamadan mı bi de ayarların tam neresinde benim telefonda sadece Haritalar die bi uygulama var girincede internete bağlansın mı diyo bağlanma diyincede sadece dünya gözüküo

kaplan12345

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
map loader ı pc ye kur..telefonun bluetooth unu aç..map loader ı çalıştırıp haritayı güncelle..konumlama yöntemlerinden yerleşik gps yi seç..harita açılır..

ykyildiz

Üye
    Konu Sahibi
map loader ı pc ye kur..telefonun bluetooth unu aç..map loader ı çalıştırıp haritayı güncelle..konumlama yöntemlerinden yerleşik gps yi seç..harita açılır..

tamam indirip turkiye haritasını yükledim ondan sonra tam olarak napıcam ayrıntılı sekilde söylermisin .. haritada konumlama var sadece gprs'te mi yoksa lütfen yardım et

dj_rambo_17

Üye
internetten nokianın ovi store sitesinden harira indir telefonuna at . daha sonra haritaları açarken internet bağlanmak istermisiniz deyince hayır de gps le nerede olduğu gör ve gezz

_6220P_

Üye
dediğiniz programı bende indirdim ama telefonumda var olan haritaları sildi.Ve şuanda haritalara hiçbir şekilde giremiyorum ne yapıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt