Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 6220 Klasik Harita 2.0'ı internete girmeden kullanabilir miyim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ykyildiz
Üye
Konu Sahibi
Nokia 6220 Klasik Harita 2.0'ı internete girmeden kullanabilir miyim
Nokia 6220 Klasik Harita 2.0'ı internete girmeden kullanabilir miyim yani telefonla internete girmeden kullanamaz mıyım yada pcden bi harita kaydetip telefondan bakamaz mıyım
Cs***MaN
Üye
Bildiğim kadarıyla internete girmen lazım ama pek emin de diğilim...
Nokia 6220 Klasik Harita 2.0'ı internete girmeden kullanabilir miyim yani telefonla internete girmeden kullanamaz mıyım yada pcden bi harita kaydetip telefondan bakamaz mıyım
tabii ki bakabilirsin..gps alıcısı var telefonunda..ayarlara gir konumlama yöntemlerini bul ordan sadece yerleşik gps yi seç..nokianın sitesinden map loader ı yükle telefonuna güncel haritayı yükle..
tabii ki bakabilirsin..gps alıcısı var telefonunda..ayarlara gir konumlama yöntemlerini bul ordan sadece yerleşik gps yi seç..nokianın sitesinden map loader ı yükle telefonuna güncel haritayı yükle..
biraz daha açarmısın tam olarak pc suite ile pcye bağlayıp mı yapıyım yoksa bağlamadan mı bi de ayarların tam neresinde benim telefonda sadece Haritalar die bi uygulama var girincede internete bağlansın mı diyo bağlanma diyincede sadece dünya gözüküo
kaplan12345
Üye
teşekkürler
Nadir
Emekli Yönetici
map loader ı pc ye kur..telefonun bluetooth unu aç..map loader ı çalıştırıp haritayı güncelle..konumlama yöntemlerinden yerleşik gps yi seç..harita açılır..
map loader ı pc ye kur..telefonun bluetooth unu aç..map loader ı çalıştırıp haritayı güncelle..konumlama yöntemlerinden yerleşik gps yi seç..harita açılır..
tamam indirip turkiye haritasını yükledim ondan sonra tam olarak napıcam ayrıntılı sekilde söylermisin .. haritada konumlama var sadece gprs'te mi yoksa lütfen yardım et
dj_rambo_17
Üye
internetten nokianın ovi store sitesinden harira indir telefonuna at . daha sonra haritaları açarken internet bağlanmak istermisiniz deyince hayır de gps le nerede olduğu gör ve gezz
_6220P_
Üye
dediğiniz programı bende indirdim ama telefonumda var olan haritaları sildi.Ve şuanda haritalara hiçbir şekilde giremiyorum ne yapıcam