Xperia Sola mı HTC windows 8s mi

Sponsorlu Bağlantılar

yakob

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Sola mı HTC windows 8s mi
Merhabalar

şuanki telefonumu (Nokia 6120 C ) 8 yıl önce aldım ve günümüz telefonlarının özelliklerine çok uzağım.

Telefonumu bir kaç hafta içinde yenilemek istiyorum. Yenilemek istemdeki en büyük neden konuşurken telefonun 3 dk dan itibaren çok ısınması ve kulağımdan 2-3 cm uzakta tutmam, 5 dk sonrasında uzakta tutsam bile artık kulağımı inanılmaz rahatsız ediyor.

Aklımda iki seçenek var,

1- Xperia Sola
2- HTC windows 8s

Telefondan beklentilerim.

1- Resim ve video kalitesinin iyi olması, özellikle makro çekim kalitesinin.
2- Ses kalitesinin iyi olması, hem konuşurken, hem kulaklıkla müzik dinlerken hemde video izlerken dahili haporlör ses çıkış kalitesi. 3- Menü geçişlerinin hızlı olması,
4- kullanım kolaylığı, menüler arasında boğulmak istemiyorum.
5- menüleri albenili olsun ve menü kişiselleştirme seçenekleri bol olsun, tema yükleme, yazı tipi seçme, menü renkleri değiştirme gibi
6- GPS iyi çalışsın
7- internete çok girmem, olurda önemli bir mail bekliyorsam ve o anda bilgisayarım yanımda değilse ancak maillere bakmak için yada o anda görmem gereken bir video varsa izlemek için internete girerim ama girdiğim zamanda hızı iyi olsun isterim.

Telefon ile asla yapmadığım şeyler,

1- Oyun oynamak,
2- bir sürü program yüklemek. Mevcut telefonumda sadece ingilizce sözlük ve kişisel bilgilerimi saklayabildiğim bir program var.

Son olarak, mevcut telefonum symbian ve telefonumdaki bir yazılım sayesinde galerideki resimlerimin videolarımın hepsini şifre koymaktansa sadece bazılarını seçip bunların görünmesini engelleyebiliyorum ve bunu ancak ben biliyorum. programa girip şifremi girince hangi dosyalar şifreli görüyorum, buna benzer bir programı yeni telefonuma mutlaka yükleyebilmeliyim.

iki model arasından hangisini tercih etmeliyim nedenleri ile açıklayabilir misiniz ?

EmreReiz

EmreReiz

Üye
al kardeş burada her şey ayrıntılı yazıyor.

fk555897

fk555897

Üye
Tam olarak HTC Windows Phone 8S i tarif etmişsin. Ses kalitesi mükemmel, kamerası güzel, kullanımı kolay ve menü geçişleri hızlı.

Üst Alt