Nokia 6220 Classic sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

lovelyx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6220 Classic sorunları
Mrb.Bİr kaç sorum olacak.Birincisi telefona windows live messengerı yükledm ama telefondan kaldırınca mesajlarda soru işareti ikonlu simgesi kaldı.tekrar yüklemeye çalışınca da yükleyemedm.birkaç kere de denedm.olmuyor.format mı atmam lazım evetse nasıl?hafıza kartına mı telefona mı?hafıza kartına bikere attım ama hiçbişey değişmedi.telefonu da fabrika ayarlarına getirdim ama yine de mesajlardaki simge gitmedi.ayrıca s60 3rd edition OS 9.3 serisini hala hackleme yöntemi bulunamadı mı? ayrıca bazı arkadaşlar süresi geçmiş sertifikayı yükleyebildiklerini yazmışlar.ben süresi geçmiş sertifikalıları tarihi geri alıp yüklüyorum ama tarihi düzelttiğimde bir daha açılmıyor.bu normal mi?ve bir soru daha bu telefonda hani telefonu ters cevirince sessize alan bi program yani sensörlü programlar var ya onlar çalışmıyor mu?ben açamadım da.yükleniyor ama simgeye basınca açmıyor hiçbişey de olmuyor.bir tane konu vardı 0s 9.3 için de hack yazılmıştı fakat os 9.3 dosyası yoktu verdiği dosyalarda.os 9.2 nin çalışma ihtimali yok mu acaba?kısaca ben bu sertifka olayıyla kafayı bozmuş durumdayım biri artık bulsun şu işi yaaaaaaaaaaaaa :(:agla:agla:agla:agla

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Mrb.Bİr kaç sorum olacak.Birincisi telefona windows live messengerı yükledm ama telefondan kaldırınca mesajlarda soru işareti ikonlu simgesi kaldı.tekrar yüklemeye çalışınca da yükleyemedm.birkaç kere de denedm.olmuyor.format mı atmam lazım evetse nasıl?hafıza kartına mı telefona mı?hafıza kartına bikere attım ama hiçbişey değişmedi.telefonu da fabrika ayarlarına getirdim ama yine de mesajlardaki simge gitmedi.ayrıca s60 3rd edition OS 9.3 serisini hala hackleme yöntemi bulunamadı mı? ayrıca bazı arkadaşlar süresi geçmiş sertifikayı yükleyebildiklerini yazmışlar.ben süresi geçmiş sertifikalıları tarihi geri alıp yüklüyorum ama tarihi düzelttiğimde bir daha açılmıyor.bu normal mi?ve bir soru daha bu telefonda hani telefonu ters cevirince sessize alan bi program yani sensörlü programlar var ya onlar çalışmıyor mu?ben açamadım da.yükleniyor ama simgeye basınca açmıyor hiçbişey de olmuyor.bir tane konu vardı 0s 9.3 için de hack yazılmıştı fakat os 9.3 dosyası yoktu verdiği dosyalarda.os 9.2 nin çalışma ihtimali yok mu acaba?kısaca ben bu sertifka olayıyla kafayı bozmuş durumdayım biri artık bulsun şu işi yaaaaaaaaaaaaa :(:agla:agla:agla:agla
Kardeş Mesaj sorunun için hard format at derim(detaylı bilgi için tıkla)Süresi geçmiş sertifika olayında,saati geri alınca yükleyebiliyorsun ama,saati düzeltince çalışmayan bazı uygulamalar var,ama hepsi değil bazıları çalışıyor.Hack konusu senin cihaz henüz kırılmadı daha.benim telefon N78(9.3)bende burada anlatılanlar ile hackledim ama telefonun dengesi değiştiğinden format attım hack sız kullanıyorum.

androgen

androgen

Üye

kardeşim bende deiğin problem oldu eğer mesaj hafızası olarak hafıza kartını kullanıyorsan hafıza kartına format atman olayı çözer ama mesaj hafızası olarak telefonu kullanıyorsan o zaman *7370# senin ilacın.

peugeot_bor

Üye
arkadaşlar banada yardım yüklediğim proğramları kaldıramıyorum birde proğramları bırak tema bile yükleyemiyorum hep dosya bozuk diyor....

yiğidoo

yiğidoo

Üye
arkadaşlar ben telefonu 3 hafta önce aldım ve bir şey soracam ben telefonda oyun oynarken acil bir şey çıkıyor ve hemen kapatmam gerekiyor. bende kırmızı kapatma tuşuna basıyorum ve oyunu arka plana alıyorum. oyunu kapatmak için menü tuşuna uzun basıyorum telefon kilitleniyor bunun sebebini sorabilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim

kaan48300

kaan48300

Üye
arkadaşlar ben telefonu 3 hafta önce aldım ve bir şey soracam ben telefonda oyun oynarken acil bir şey çıkıyor ve hemen kapatmam gerekiyor. bende kırmızı kapatma tuşuna basıyorum ve oyunu arka plana alıyorum. oyunu kapatmak için menü tuşuna uzun basıyorum telefon kilitleniyor bunun sebebini sorabilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim

Bendede bazen açık uygulamalara bakarken takılmalar oluyor (Cihazım Nokia 5320 XpressMusic) Fakat hiç bataryayı söktürcek kadar ciddi bi takılma yaşanmadı.. Mesela 2 tane dikdörtgen tarzı birşey beliriyor ve telefon takılıyor 20sn sonra sorun kendiliğinden çözülüyor ve işleme devam ediyorum..

Genelde bu sorun telefona abandığın zaman (Yani bikaç uygulama açıkken veya ram'de büyük yer tutan uygulamalardan bahsediyorum) ortaya çıkıyor..

Fakat kırmızıya basarsan o anki açık uygulamayı kapatırsın.. (Bazı proglar hariç Misal Music Player) Bi programı arkaya atmak için Menü tuşuna bi kez basmayı dene :oke:

12muhammet12

Üye
arkadaşlar 6220 telefonuma msn yuklemeye calısıyorm turkcell den gelen lınk e gırıp ındırıcem ama lınk e gırmıo neden wap ayarları filan herşeyi tam

kaan48300

kaan48300

Üye
arkadaşlar 6220 telefonuma msn yuklemeye calısıyorm turkcell den gelen lınk e gırıp ındırıcem ama lınk e gırmıo neden wap ayarları filan herşeyi tam

Öyle yaparsan birsürü kontör bayılırsın arkadaşım.. Maxicepte orijinal windows live mobile var pc'ne indir daha sonra pc suite ile telefona kur bence..Ben öyle yaptım ve şuanda gayet sorunsuz kullanıyorum..

yiğidoo

yiğidoo

Üye
denedim (10 dk bekledim) olmadı yine bataryayı çıkartmak zorunda kaldım:(iki dikdörtgen çıkıyor ve telefon öylece kalıyor

--------------- Ekleme ---------------

Bendede bazen açık uygulamalara bakarken takılmalar oluyor (Cihazım Nokia 5320 XpressMusic) Fakat hiç bataryayı söktürcek kadar ciddi bi takılma yaşanmadı.. Mesela 2 tane dikdörtgen tarzı birşey beliriyor ve telefon takılıyor 20sn sonra sorun kendiliğinden çözülüyor ve işleme devam ediyorum..

Genelde bu sorun telefona abandığın zaman (Yani bikaç uygulama açıkken veya ram'de büyük yer tutan uygulamalardan bahsediyorum) ortaya çıkıyor..

Fakat kırmızıya basarsan o anki açık uygulamayı kapatırsın.. (Bazı proglar hariç Misal Music Player) Bi programı arkaya atmak için Menü tuşuna bi kez basmayı dene :oke:
denedim (10 dk bekledim) olmadı yine bataryayı çıkartmak zorunda kaldım:(iki dikdörtgen çıkıyor ve telefon öylece kalıyor

yiğidoo

yiğidoo

Üye
Ben 6220 claassic telefonunu bir ay önce aldım ben telefonda çok oyun oynarım. bazen acil bir işim çıkıyor ve oyunu kapatmak için kırmızı tuşa basıyorum ve oyunu arka plana alıyorum. işim bittikten sonra menü tuşuna uzun basıyorum ve ekranda iki dikdörtgen çıkıyor ve öylece kalıyor telefon. bataryayı çıkartmazsan telefon kendine gelmiyor. bana bu 6-7 kez oldu ve artık bataryayı çıkartmaktan telefon bozulacak diye korkuyorum.lütfen bana yardımcı olun.:(:bilmem:

zortac

zortac

Üye
Ben 6220 claassic telefonunu bir ay önce aldım ben telefonda çok oyun oynarım. bazen acil bir işim çıkıyor ve oyunu kapatmak için kırmızı tuşa basıyorum ve oyunu arka plana alıyorum. işim bittikten sonra menü tuşuna uzun basıyorum ve ekranda iki dikdörtgen çıkıyor ve öylece kalıyor telefon. bataryayı çıkartmazsan telefon kendine gelmiyor. bana bu 6-7 kez oldu ve artık bataryayı çıkartmaktan telefon bozulacak diye korkuyorum.lütfen bana yardımcı olun.:(:bilmem:

Aynı sorun bende de vardı ben sorununu kurduğum bi programda buldum hard format attım ve o programı
bi daha yüklemedim rahatladım
Program "animated sms"ti

anil_2801

Üye
arkadaslar bende de aynı telefon var da symbian oyun ve program yükleyemiyorum.yükleyiciye giriyorum yine olmuyo hata da vermiyo napabilirim

F_K_A

Üye
Telefon sms gonderecegim zaman kendini yeniden baslatiyor. Bu tur sorunla karsilasan oldu mu? Cozumu konusunda yardimci olursaniz sevinirim.

alparslan28613

alparslan28613

Üye
msn için türkcell hattından msn yazıp 4546 ya gönder daha sonra yapılandırma mesajları gelicek onları oku ve yap

barutcubom

Üye
selam arkadaşlar ne yaptim sa su sertifika hatasi sorununu bulamadim birsürü yöntem denedim olmadi vallahi satacagim bu yüzden bu telefonu..bana lütfen yardimci olurmusunuz ?

sami_558

sami_558

Üye
Arkadaşlar ben telefonu alalı 3 ay oldu. Emin olun ki verilen paraya yazık... 480e aldım ben ama pişman oldum... Gayet basit bi telefon. Biraz daha bekleyip N95 almalıydım... Şansımdan mıdır nedir, yoksa dandik programlarla uğraşmam ondan mıdır neyse benim telefon şimdiye kadar ne hata verdi, ne de kitlendi... Şimdiye kadar sadece bi kaç tema ve programda sertifika hatası sorunu aldım. Onlar da olmayıversin dedim geçtim... Tavsiyem odur ki; siz de aynısını yapın... :)))

fatih_kral_38

Üye
slm hocam 6220 classıc var temayı yukleyemıyorum nasıl olacagını ayrıntılı olarak yazarsanız cok sevınırım sımdıden cok tesekkur ederım

mehmet4345

Üye
mehaba arkadaşlar bende 6220 var alalı baya oldu ve şimdi ikinci kamera dan görüntü alamıyorum çalışmıyor bunun sebebi ne olabilir

burhaneroglu

Üye
iyi günler arkadaşlar,

Benim de bir sorum olacak ne yaptıysam ayarlayamadım. Bende ve arkadaşımda aynı telefondan var. ben ona veya o bana mms ile fotoğraf gönderdiğimizde görüntüler çok küçük geliyor. ne yaptıysak düzeltemedik. ben varsa bile bir ayarı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

enesbayraktar7

enesbayraktar7

Üye
mrb.ben 6220C yi 5 ay önce aldım telin tuşları bozuldu garantiye gönderdim düzeldi fakat msj yazarken çok aşırı kasyo.tekrar garantiye de göndermek istemiyorum gelmesi çok uzun süryo bunun için hard format atsam yeterlimi deilse ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirm..:(

--------------- Ekleme ---------------

slm hocam 6220 classıc var temayı yukleyemıyorum nasıl olacagını ayrıntılı olarak yazarsanız cok sevınırım sımdıden cok tesekkur ederım
kardeş temalarını ps suite programıyla yükliyebilirsin.ayrıca bu program sayesinde biçok şey de yapabilirsin video convert, msj laşmak, oyun yükle vs ..