lovelyx
Üye
Nokia 6220 Classic sorunları
Mrb.Bİr kaç sorum olacak.Birincisi telefona windows live messengerı yükledm ama telefondan kaldırınca mesajlarda soru işareti ikonlu simgesi kaldı.tekrar yüklemeye çalışınca da yükleyemedm.birkaç kere de denedm.olmuyor.format mı atmam lazım evetse nasıl?hafıza kartına mı telefona mı?hafıza kartına bikere attım ama hiçbişey değişmedi.telefonu da fabrika ayarlarına getirdim ama yine de mesajlardaki simge gitmedi.ayrıca s60 3rd edition OS 9.3 serisini hala hackleme yöntemi bulunamadı mı? ayrıca bazı arkadaşlar süresi geçmiş sertifikayı yükleyebildiklerini yazmışlar.ben süresi geçmiş sertifikalıları tarihi geri alıp yüklüyorum ama tarihi düzelttiğimde bir daha açılmıyor.bu normal mi?ve bir soru daha bu telefonda hani telefonu ters cevirince sessize alan bi program yani sensörlü programlar var ya onlar çalışmıyor mu?ben açamadım da.yükleniyor ama simgeye basınca açmıyor hiçbişey de olmuyor.bir tane konu vardı 0s 9.3 için de hack yazılmıştı fakat os 9.3 dosyası yoktu verdiği dosyalarda.os 9.2 nin çalışma ihtimali yok mu acaba?kısaca ben bu sertifka olayıyla kafayı bozmuş durumdayım biri artık bulsun şu işi yaaaaaaaaaaaaa 
agla
agla

))