nokia 6131 s40 telefonlarda izin ver verme sorunu çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qpel

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6131 s40 telefonlarda izin ver verme sorunu çözümü
şu an nokia 6131 cep telefonu kullanmaktayım biliyorsunuz sürekli izin vere yes demekten bende sıkıldım :boxbunda sertifikasız uygulamalar nasıl sertifakalandırılır onu anlatacam yanlız her uygulama kusursuz çalışmıyor onu baştan söyleyeyim
ihtiyaç listesi
1.nokia software updater(aslında yanlızca nokianın haberleşme sürücüleri lazım programın kendisiyle işimiz yok)
2.Sun JRE uygulaması sunun sitesinden indirilir
3.BeHappy uygulaması adresinden indirin
4.güncel bir winrar
5.MobiMB 3.6 (kesinlikle benim bu verdiğimi kullanacaksınız)

6.usb kablo
7.sertifika dosyaları adresinden indirin zipin içindeki iki dosya

1 nasıl yapılacak nokianın yazılım güncelleme programını kurun veya sürücüleri tek başına kurun sonuçta telefonla bilgisayar haberleşmesi lazım

2 sertifika dosyalarını telefona atmak lazım bunun için telefonu usb kablosuyla bağlayın 6131de varsayılan modu seçin mobimb çalıştırın ve bağlantı kurun o kısmı anlatmıyorum programı kurcalayınca bulursunuz herşey normalse c sürücü listeye gelecek orda
hidden folders certificates user a gelin ordaki dosyaları bilgisayarınıza yedekleyin ne olur ne olmaz ve üstteki zipin içinden çıkan sertifika dosyaları buraya atın

3 jar programınızı imzalamak için behappy uygulamasını kurun ve onunla imzayayın ve jad dosyasıyla beraber telefona atın şimdi uygulamanın izinler sekmeinde herşey açık olacak her zaman izin verleri seçin uygulamanızı kullanın

not bu yazılanlar 6131 de denenmiştir kimi programlarda sorun çıkartmıştır 100 çalışacak diye bir şart yok en basit örnek pdf okuma uygulaması düzgün çalışmaktadır

s60 telefonum olmadığı için denemedim belki onda da çalışır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

semuteyo

Üye
merhaba,

Hotfile Linkleri silinmiş. Yenilerseniz iyi olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt