nokia 6120 v6.01 hacked

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mturk77

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6120 v6.01 hacked
buradan hellooxsigned ve mapdrivessigned indirin.
ilk önce mapdrivessigned i yukleyin sonrada hellooxsigned yükleyin
hellooxsigned çalıştırın kendisi otamatik kuracaktır.
en sonda appliyinggg patch yazacak birazcık bekleyin ve kapatın önemli degil

ben bu şekkil yaptım arkadaslar.bir deneyin sizde olmazsa buraya mesaj atın

• Beğen
Tepkiler: deyneli

Symbiont

Üye
bu gps ile ilgili bişeyse hemen not alalım

mturk77

Üye
    Konu Sahibi
gps ile ilgili birsey değil bu

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
Arkadaşım bu signed programlar 6120 de direkt olarak çalıştı yani öyle mi.?e nereden nasıl buldun bu signed programları.forumda kendi telefonumda signed edebileceğim söyleniyo.kendi cer dosyam olmadan signed yapamıyordum.

mturk77

Üye
    Konu Sahibi
ben kendim cer ile telefonumda signed yaptım ve s60SignSis_V1.0.SIS ile yaptım.

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
ben kendim cer ile telefonumda signed yaptım ve s60SignSis_V1.0.SIS ile yaptım.
e senin telefonun senin cer dosyan başka 6120 lerde v6.01 lerde uyum sağlıyor mu_?denemedim bilmiyorum ama öyle oluyorsa ver dosyası almamızın bi anlamı kalmamış oluyo.yani senin cer dosyan her işimizi görür anlamına geliyo.bu sence de saçma olmaz mı_?

mturk77

Üye
    Konu Sahibi
bende zaten denemeniz için yazdım olmuyorsa buraya yazın ki ona göre normal yontemini anlatayım.

--------------- Ekleme ---------------

denemeden bilemeyiz elimde başka 6120 olsaydı deniyecektim ama yok sizler deneyin buraya mesaj yazın

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
valla bilmiorum bn de denemedim.bnm teli zaten konu açmıştım o yöntemle hallettim....deneyen arkadaşlar olursa sonuçları beklioruz....

akbozo

Üye
arkadasim senin dedigin programlari bir turlu yukleyemedim
sertifika gecersiz biseyler diyor ben kafayi yicem yardim usatlarim acil yardim beklicem

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
bende zaten denemeniz için yazdım olmuyorsa buraya yazın ki ona göre normal yontemini anlatayım.

denemeden bilemeyiz elimde başka 6120 olsaydı deniyecektim ama yok sizler deneyin buraya mesaj yazın

bak demek ki olmuyormuş

mturk77

Üye
    Konu Sahibi
evet o zaman herkes kendi imei nosunun sertifikasını alıp yapmak zorunda

:certifika dosyası

dosyalarımız bunlar:
ilk önce s60SignSis.SIS,HelloOX104Unsigned,MapDrivesUnsigned ve certifika dosyasını bilgisayara indirip hafıza kartında herhangi bir dosyanın içine atı.sırasıyla bu üç dosyayı
s60SignSis.SIS,HelloOX104Unsigned,MapDrivesUnsigned kurun.s60SignSis.SIS dosyasını çalıştırın.ayarlara girin.sertifika dosyasının yerini gösterin.şimdi programın içinden sertifikalayacagımız dosyayı yani ilk önce hellooxi secin ve resign deyin.tekrar munüden (go) tuşuna basın.dosyaların olduğu yere helloox_signed diye bir program olacak onu çalıştırın eğer kurarsa olmuş demektir.aynı şekilde mapdrivesede aynısı yapılması gerekiyor.eger olmazsa zaten kendi imei no nuz için sertifika lamkatan başka çare yok.kolay gelsin

goliykorol

Üye
sertifika tarafindan kisitlaniyor diyor zaten olsa bile son versiyon guncellemelerde ise yaramiyor sertifikalandirdiktan sonra uygulama erisimine izin vermiyor diyor telefon E51 VERSIYON-300.34.56 11-12-2008 RM244 Nokia E51 (02)

slm5288

Üye
arkadasım kastkılarına tesekkur ederim.6120c cihazımda uygulamayı yuklerken ilgili sertifika uygulamaya izin vermiyor hatası veriyor yardımcı olacak arkadaslara tesekkur ederim.

slm5288

Üye
evet 6120c 6.01 de denedim olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt