Nokıa 6120 c (v 6.01)yazılım sonrası system hack sorunu halloldu sonunda

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 6120 c (v 6.01)yazılım sonrası system hack sorunu halloldu sonunda

Ekli dosyalar

Tepkiler: raci, goliykorol ve bu-lut-20

Ozan

Admin
Bilgilendirme için teşekkürler ..

aga38

Üye
kardeş emeğine sağlık, yanlız hellox 1.03 u kurmamıza gerek varmı en son işlemde..

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
kardeş emeğine sağlık, yanlız hellox 1.03 u kurmamıza gerek varmı en son işlemde..
arkadaşım helloOX 1.03 yeni galiba.ben eski sürümü ile yaptım ama yine de sonuç aynı olacaktır.tüm işlemler bittikten sonra helloOX programını kaldırabilirsin çünkü o program işini hallettti artık gerek kalmadı.

nemkate

Üye
alamadık gitti ya opda da sertifika vermiyor
nerden alabiiriz ya kac gundur ugrasiyorum daha elimde birsey yok atladım resmen

herşey tamam da hepsini anladım ama ben cer dosyası alamadım onu birz daha detaylı anlatırsabız bana .*** dosyası verdiler o değil demi?

--------------- Ekleme ---------------

k e y dosyası demek istedim yukarıda çıkmamış

ve şimdi girdiğimde o yuvarlak içindeki kısım bana çıkmıyor yardım ederseniz sevinirm kolay gelsin emeğine sağlık teşekkürler

nemkate

Üye
hocam sertifikayıda aldım Fakat programda add yaptıktan sonra gidip kurmaya calisiyorum Helloox programını yine sertişfika hatası veriyor Anlamadım gitti ya

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşım site sertifika vermeyi durdurmuştu. o yüzden çıkmayabilir. vereceği dosya *** değil cer dosyası olacak.

arkadaşlar bu başlık akltında sertifika alımlarını takip edebilirsiniz

Sertifika Almak Artık çok kolay (s60 3rd cert Generator)

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlarrr sertifika olmadan olmuyo..sertifika alabilen olursa bi zahmet haber versin ... çünkü çin sitesi kapattı sertifika verimini

nokia 6120 c v05.11 için hack nasıl ve hangi dosyaya yapılıyor

ammmpul

Üye
kardeş verdiğin sertifika alma sayfalarının hiçbiri alınmıyor
ben bir çin sitesinden aldığım .cer dosyası ile yaptım,signed dosyaları oluşdu ama onlarda yüklenmedi

volpan

Üye
reis sen olmasan bu cep dünyası ne yapardı ya