Acill !!! Nokia 6120 yazılım güncelleme sonrası system hack sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
Acill !!! Nokia 6120 yazılım güncelleme sonrası system hack sorunu
Arkadaşlar yardım edin artık dayanamayacam satacam telimi...6120 var bnde geçenlerde yazılım güncelledim.V 04.21 miydi neydi şimdi V 6.01 oldu.Keşke güncellemeseydim.secman olsun hellocarbide olsun hello ox olsun bunun gibi system klasörlerine erişimle ilgili bi program yüklediğimde düzgün çalışmıyo hatta hiç çalışmıyo.secman yüklüyo ama çalışmıyo..'welcome to installation of '' diye bi yaazı gelio ama restart atması gerekirke programdan çıkıo.yani çalışmıyo.hellocarbide de olmuyo.forumun altını üstüne getirdim. yok yok yok .. taaa eski yöntemlere kadar (app trk) hepsini denedim ama olmuyo.sürüm yeni olduğundandır dedi a21a (Ahmet abi sağolasın)ama bilmiom valla bi çare bulan olursa bekliorum cvpp larınızı :(:(:(

Ozan

Ozan

Admin
Evet yeni sürümlerde sertifika işlemini daha fazla zorladılar ancak yeni yöntemler tabiki var

s60 3rd sistem modifikasyon uygulamalarında yeni üst konulara bakın.

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
yyaaa ne denediysem olmadı...galiba biraz beklemem gerekecek

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim yeni konu açtı bakalım yayınlanınca çıkar

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle Sertifika Almak Artık çok kolay (s60 3rd cert Generator) buradan cer dosyamızı alıyoruz.
Sertifikayı edindikten sonra telefona s60Sign uygulamasını kuruyoruz.
Link:

s60Sign uygulamasının Kullanımı
1. s60SignSis.SIS programını çalıştırıyoruz. Ayarlardan Sing Cert e sertifikanın yerini tanımladım.
1. AddTask a basarak önce HelloOX ve ardından MapDrives uygulamalarının yolunu gösteriyorum. Options dan Add ve oradan da Sing Sis i seçtim. Buraya bu yolla birden fazla uygulama atabiliyoruz.
3. ve uygulamanın üzerindeyken Options Go!
4. Daha sonra herhangi bir dosya yöneticisi ile c:\data\s603rdSigner\
klasörüne gidiyoruz ve sertifikalandırılmış olan HelloOX ve MapDrives dosyalarımızı açıp yüklemeye başlıyoruz.
5. Bu işlemlerden sonra HelloOX programına tıklıyoruz ve program herşeyi hallediyor(rompatcher ve open4all yaması + c/sys/bin klasörüne installserver.exe dosyasını atma).
6. Hepsi bu kadarcık hayırlı olsun.

recda

Üye
:( ya nasıl oluyo ben bi turlu yapamadsım :(

tanrengi

Üye
teşekkürler

furkan2630

Üye
inş olur

intelburak

Üye
nemesıs programını kurdum telefonuda usb den bagladım ama telefonu gormuyor..telefonum 6120 classıc lutfen cevap beklıyorum

E65E65

Üye
cer dosyası alamıyoruuuuuuuuummmm

bluelaz_53

Üye
ben de aynı sorunu yaşadim. ne yaptıysam olmadı ama en sonunda bu programı kurdum. o da hack işini sorunsuz halletti. buyrun...
helloox3 :oke:

Üst Alt