nokıa 603cüler bakıp keşke dedinizmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByKatre

Üye
Ben 603 Al Derim Telefonumda 1 Oyun Var O da Snake Evulation Çanım Sıkılınca Oynuyorum Oyunlar Bir Süreden SOnra Sıkıyor

NDMSZGN

Üye
603 Hiç kullanmadım ama ben C6-01 birimden gayet memnunum 16gb class 10 hafıza kartı alıp taktım bu sayede bir çok yavaşlama probleminden de kurtudum. 8 mp kamera bi galaksi s3' benzemez tabi ama gayet de güzel hani. tek sonrun internet tarayısının bana göre çok kötü olmasıydı ama onu da Reflesh ile çözdüler hani

gogis

Üye
xperia arcs in fiyatı baya ucuzladı diye biliyorum yanlısım varsa düzeltin

Kardeş Belle'de stabil çalışmayan bir telefon yok yazmışsın da Nokia 500 ev ekranı geçişlerinde biraz kasıyor. Ayrıca diğer s^3 telefonlara göre çok kötü kullanım açısından. Elimde başka bir Belle telefon olsa karşılaştırma videosu çekerdim ama yok işte

haklısın bi ara kullanma fırsatım olmuştu 500ü

Bende neden öyle bir sorun yok ?

tufless

Üye
Bnde 603 kullanıyorum. Hiç bi sorunu yok. Gayette güzel bi telefon. Fakat bu FP1 güncellemesiyle biraz bozuldu gibi. Navigasyon ve markete girişlerde falan sorun oluştu. Ama telefon falan güzel bnce..

Bende neden öyle bir sorun yok ?

Tema efektlerini aç ve ev ekranlarında geçerken kasmayı gör. Ayrıca rehberde-menüde felan aşağı kaydırırken diğer Belle telefonlara göre çok yavaş.
Ayrıca bir de eğer başka bir Belle telefon kullandıysan anlarsın nokia 500'de tarayıcıya gir kinetik kaydırma falan çok kötü.
Nokia 500'de 1 ghz işlemci var ama c6-01 ile karşılaştırınca çok kötü.

o orjinal tema efektlerinde oluyor bir başka efekt yükle gayet akıcı ve güzel oluyor. Opera Mobile ile DH ana sayfasında tek tük takılma yaparken c601 tel olan arkadaşımda daha çok takılma yapıyor buda 1ghznin göstergesi. ayrıca multi taskingte 35 tane uygulamayı birden açtım ve telefon yinede iyi iş çıkarıyor. Refresh güncelleme ile tarayıcı akıcı oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...