nokia 603

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603
arkadaşlar forumda araştırdım tavsiyeler aldım ve sonunda 603 e karar verdim fakat artılarıni eksilerini yazarsanız çok sevinirim ayrıca dokunmatigı nasıl telefonun yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

clawiss

clawiss

Üye
eksisi ön kamera olmadığı için görüntülü konuşma yapamıyosun genel bir wifi sorunu var forumda da gördüğüm kadarıyla wifi bağlantısı sürekli kesiliyo televizyona bağlamak istiyorsun telefonu o da çok zor tv çıkıs kablosu desteklemiyo baska bir yol daha var sanırım ama tv'nde wifi özelliği olması gerekiyodu yanlış hatırlamıyorsam. şarjı ilk aldığında 3 gün gider kanma ona 1 ay sonra bir gün zor yetireceksin benim gözlemlediklerim bunlar; artıları ise güzel ev ekranı yapılabiliyor dokunmatiği gerçekten iyi mesaj atmak cok zevkli 1 gb ram olduğu için telefon fazla kasmaz fotoğraf çekimi flash olmadığı icin geceleri zor ama gündüzleri tatmin edici.. Not: Nokia Mağazanın yetersiz olduğunu söylemedim senin de bildiğini düşünerek onu da bir eksi olarak sayabiliriz ;)

TransformerS34

Üye
eksisi ön kamera olmadığı için görüntülü konuşma yapamıyosun genel bir wifi sorunu var forumda da gördüğüm kadarıyla wifi bağlantısı sürekli kesiliyo televizyona bağlamak istiyorsun telefonu o da çok zor tv çıkıs kablosu desteklemiyo baska bir yol daha var sanırım ama tv'nde wifi özelliği olması gerekiyodu yanlış hatırlamıyorsam. şarjı ilk aldığında 3 gün gider kanma ona 1 ay sonra bir gün zor yetireceksin benim gözlemlediklerim bunlar; artıları ise güzel ev ekranı yapılabiliyor dokunmatiği gerçekten iyi mesaj atmak cok zevkli 1 gb ram olduğu için telefon fazla kasmaz fotoğraf çekimi flash olmadığı icin geceleri zor ama gündüzleri tatmin edici.. Not: Nokia Mağazanın yetersiz olduğunu söylemedim senin de bildiğini düşünerek onu da bir eksi olarak sayabiliriz ;)

Ram 512.

Symbianize

Symbianize

Üye

Evet bence çok güzel sallamışsın kuzenimde var (kücük kuzenimde) şarj rahat iki gun gidiyor wifi hic sorunsuz 1 gun boyunca kesilmeden oyun indirdik tv konusunu hic denemedik sahsen kedi iphone umda bile denemedim on kamera sadece goruntulu konusmaya yaramaz ona bakarsan bazi android modellerinde on kamera varda noluyo gorusuluyormu ancak program indirip zar zor konusuyosun iphone da da durum boyle . Evet magaza biraz yetersiz ama 450 tl lik bi telefon icin yeterde artar angry birds , fruit ninja , pes , tintin vsvs telefonda 1 Gb degil 512 mb ram var symbian icin cok yeterli

Bide kendi yorumumu ekliyim
Gercekten hos bir telefon birazcik ekrani kucuk ama dokunmatigi cok iyi ve hassas 5Mp kamera var ama otofokus olmadigi icin 3.2 kadar anca ceker ilerde gelecek guncellemeleri alacak bence hos ve parasinin hakkini veren bi telefon

leqo35

leqo35

Üye
bana göre eksileri flash ve ön kamera olmaması + ları çok hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar çoğu 603 olan arkdaşlar wifi de kopma oluyor diyo bende böle birşey olmadı hiç arada 5-10 dk ellemyince kopuyor oda çok nadiren toparlarsak nokia 603 fiyatına göre harika bi telefon

• Beğen
Tepkiler: clawiss
clawiss

clawiss

Üye

Evet bence çok güzel sallamışsın kuzenimde var (kücük kuzenimde) şarj rahat iki gun gidiyor wifi hic sorunsuz 1 gun boyunca kesilmeden oyun indirdik tv konusunu hic denemedik sahsen kedi iphone umda bile denemedim on kamera sadece goruntulu konusmaya yaramaz ona bakarsan bazi android modellerinde on kamera varda noluyo gorusuluyormu ancak program indirip zar zor konusuyosun iphone da da durum boyle . Evet magaza biraz yetersiz ama 450 tl lik bi telefon icin yeterde artar angry birds , fruit ninja , pes , tintin vsvs telefonda 1 Gb degil 512 mb ram var symbian icin cok yeterli

Bide kendi yorumumu ekliyim
Gercekten hos bir telefon birazcik ekrani kucuk ama dokunmatigi cok iyi ve hassas 5Mp kamera var ama otofokus olmadigi icin 3.2 kadar anca ceker ilerde gelecek guncellemeleri alacak bence hos ve parasinin hakkini veren bi telefon

1.si ram konusunda hatalıyım evet 2.si ben kendi telefonumun şarj sorunundan ve 603'ü olan bir arkadaşımın şarj sorununa dayanarak şarj konusunu söyledim sallama yok ben de kullanıyorum aynı telefonu neden telefonumu kötüliyim? 3.sü de telefon 450 tl mi hala bayiilerde kampanya 599 olarak geçiyo ki ilk cıktığında 680 liraydı 4.sü forumda araştır en az 10 farklı kullanıcı wifi konusunda baslık acmış araştırabilirsin ben arkadaşa kendi sorunlarımdan ve gözlemlediğim sorunlardan bahsettim forumu araştırırsa zaten kendi de görür durumu

• Beğen
Tepkiler: leqo35
MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler. Ön kamera konusu önemli değil tv de önemli değil fakat wifi gerçekten çok önemli biraz arastirayim

TransformerS34

Üye
1.si ram konusunda hatalıyım evet 2.si ben kendi telefonumun şarj sorunundan ve 603'ü olan bir arkadaşımın şarj sorununa dayanarak şarj konusunu söyledim sallama yok ben de kullanıyorum aynı telefonu neden telefonumu kötüliyim? 3.sü de telefon 450 tl mi hala bayiilerde kampanya 599 olarak geçiyo ki ilk cıktığında 680 liraydı 4.sü forumda araştır en az 10 farklı kullanıcı wifi konusunda baslık acmış araştırabilirsin ben arkadaşa kendi sorunlarımdan ve gözlemlediğim sorunlardan bahsettim forumu araştırırsa zaten kendi de görür durumu
Istanbul bilişimde 484 tl..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
öncelikle teşekkürler. Ön kamera konusu önemli değil tv de önemli değil fakat wifi gerçekten çok önemli biraz arastirayim

dostum ben kullanıyorum wi fi sorunu yaşamadım şimdiye kadar.

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
    Konu Sahibi
dostum ben kullanıyorum wi fi sorunu yaşamadım şimdiye kadar.

google a yazdım wifi problem diye telefonu güncelledikten sonra başladı yazmışlar sen güncelledin mi arkadaşım? Bir de oyunlar bölümünde asfalt 6 var kasma yapar mı 603?

malatyalı_44

Üye
youtubede videolar var izleyebilirsin

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar nokianın sitesinde 603 ün ekranı gorilla cam ve amoled yazıyor bilginize

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
google a yazdım wifi problem diye telefonu güncelledikten sonra başladı yazmışlar sen güncelledin mi arkadaşım? Bir de oyunlar bölümünde asfalt 6 var kasma yapar mı 603?

ben evet güncellemeden sonra da defalarca kullandin wifi fakat sorun yaşamadım. Asphalt 6 kasma yapmaz. Gayet güzel oynamıyor.

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
    Konu Sahibi
Yani dokunmatigı güzel, oyunlar kasmaz, wifi üzmez, beni pişman etmez deme?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Yani dokunmatigı güzel, oyunlar kasmaz, wifi üzmez, beni pişman etmez deme?

kardeş fiyatı bakımından en iyi telefonlardandır 603 fazla birşey beklememek gerekir(bundan kastım oyun ve uygulama. Sana yeter mi bilmem ama gayet yeterli bence) bu fiyata. fakat Seni kesinlikle pişman etmez. Dokunmatiği gayet hassas en önemli yani da yeni güncellemeleri alacak. :oke:

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
    Konu Sahibi
Peki çok teşekkürler. Wifi sorun çıkarmazsa memnun olacağımı düşünüyorum.

majorty

Üye
fiyatına göre en iyi telefon denebilir.
Ön kamerası yok , olsa da kullanacağını sanmıyorum.kamera flash ı yok.
Dokunmatiği ve ekran parlaklığı gerçekten iyi.
Paran varsa çok daha iyi telefonlar var ama dediğim gibi o fiyata bence en iyi telefon 603

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkürler ama wifi olayı aklımda kaldı :)

akondd

akondd

Üye
wifi de hiç sorun yaşamadım 5 ay oldu alalı kamerası gündüzleri bence çok iyi geceleri malum flash olmadığı için işlemcisi 1 ghz olduğu için donma kasma oldukça az ram 512 dokumatigi çok iyi normal tuşlu telefonlardan daha kolay mesaj yazabiliyorum asfalt 6 da kesinlikle kasma yok daha doğrusu oyunlarda hiç kasma olmuyor android in 800 liralık telefonlarına taş çıkarır bence ha birde sim kartı micro sim diğer telefonlarda kullanma şansın biraz az

malatyalı_44

Üye
bence bu telefonun tek eksiği flash olmaması benim için ön kamera önemli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt