arkadaşlar bnde nokia 603 war çokta güzel fakat 3 tane sorunum war..bilenler varsa yardım edebilirmi ?
1 - ) Telefonun üstünde ikide bir mobil veri yok yazıp duruyo sinirimi bozuyo neden acaba nasıl halledebilirim o olayı ??
2 - ) telefonun üstüne bide şöyle bişiy var mektup(mesaj yani) yanıp sönüyor durmadan yeni gelen mesaj hiç bişiy yok aldığımdan beri var nasıl halledebilirim ?
3 - ) Ve son olarak Belle denilen şey tam olarak ne ?
arkadaşlar nokia 603 sizce güclü bir telefon mudur
1-Yukarıdan aşağıya doğru çek ilk başta mobil veri var onu aktif hale getir daha gelmez.Amacı interente girdiğin zaman işine yarıyor.
2-Mesajlara gir sim mesajları de içindekileri temizle daha gelmezç
3-Nokianın çıkarmış olduğu son işletim sistemlerinden biri.
----------Eklendi @ 05:45:13 ---------- Yazıldı @ 05:44:08 ----------
Teş.ettim saolsın.bide birşey sorcam bilginiz var turkcell hat kullanıyorum durmadan tl'm gidiorm müşteri hizmetlerini aradım kapatın internet bağlantınızı dedi turkcell interneti telefonu karıştırdım baya ama bulamadım yaf![]()
1-Yukarıdan aşağıya doğru çek ilk başta mobil veri var onu aktif hale getir daha gelmez.Amacı interente girdiğin zaman işine yarıyor.
2-Mesajlara gir sim mesajları de içindekileri temizle daha gelmezç
3-Nokianın çıkarmış olduğu son işletim sistemlerinden biri.
----------Eklendi @ 05:45:13 ---------- Yazıldı @ 05:44:08 ----------
Teş.ettim saolsın.bide birşey sorcam bilginiz var turkcell hat kullanıyorum durmadan tl'm gidiorm müşteri hizmetlerini aradım kapatın internet bağlantınızı dedi turkcell interneti telefonu karıştırdım baya ama bulamadım yaf![]()
belki biraz geç cevap olacak ama söyliyeyim: mobil veriyi kapatın