Nokia 603

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdullah155

abdullah155

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603
arkadaşlar nokia 603 sizce güclü bir telefon mudur

cyber

cyber

Üye
bence gayet iyi

oquz_esen

oquz_esen

Üye
kesinlikle tavsiye bende alıcam kafaya koydum :ehe

ÇeÇeNAbrek

Üye
arkadaşlar bnde nokia 603 war çokta güzel fakat 3 tane sorunum war..bilenler varsa yardım edebilirmi ?
1 - ) Telefonun üstünde ikide bir mobil veri yok yazıp duruyo sinirimi bozuyo neden acaba nasıl halledebilirim o olayı ??
2 - ) telefonun üstüne bide şöyle bişiy var mektup(mesaj yani) yanıp sönüyor durmadan yeni gelen mesaj hiç bişiy yok aldığımdan beri var nasıl halledebilirim ?
3 - ) Ve son olarak Belle denilen şey tam olarak ne ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'nın en güçlü telefonları arasında çoktan yerini aldı bile :oke:

legend5858

legend5858

Üye
arkadaşlar bnde nokia 603 war çokta güzel fakat 3 tane sorunum war..bilenler varsa yardım edebilirmi ?
1 - ) Telefonun üstünde ikide bir mobil veri yok yazıp duruyo sinirimi bozuyo neden acaba nasıl halledebilirim o olayı ??
2 - ) telefonun üstüne bide şöyle bişiy var mektup(mesaj yani) yanıp sönüyor durmadan yeni gelen mesaj hiç bişiy yok aldığımdan beri var nasıl halledebilirim ?
3 - ) Ve son olarak Belle denilen şey tam olarak ne ?

1-Yukarıdan aşağıya doğru çek ilk başta mobil veri var onu aktif hale getir daha gelmez.Amacı interente girdiğin zaman işine yarıyor.
2-Mesajlara gir sim mesajları de içindekileri temizle daha gelmezç
3-Nokianın çıkarmış olduğu son işletim sistemlerinden biri.

----------Eklendi @ 05:45:13 ---------- Yazıldı @ 05:44:08 ----------

arkadaşlar nokia 603 sizce güclü bir telefon mudur

Şöyle söyleyim gerçekten parasının hakkını veriyor 1ghz hızı var evet hepsni kullanıyor bu hızın sıfır kasma.

pRime.

pRime.

Üye
Tavsiye ederim.

Febris

Febris

Üye
Güzel telefon bugun telefon alsam alıcagım telefon o olurdu Şeklide güzel :oke:

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Güçlü ama işlenci olarak, mesaj yazmak ile uğraşan birisi isen güçsüz gelir. Nokia'nın 3.9" üzeri telefonları daha kullanılşlı geliyor bana,şahsen klavyeye parmaklarım zor sığıyor dik qwerty klavye'de. Bütün harfler olması güzel ama alan dar oluyor ozamanda. Bir ara c6-01 denemiştim ekrana bırak parmaklarımın sığmasını her seferin de yanlış tuşa basıyordum. Tuşları tutturmak için parmakların kürdan inceliğinde olması lazım.

ÇeÇeNAbrek

Üye
1-Yukarıdan aşağıya doğru çek ilk başta mobil veri var onu aktif hale getir daha gelmez.Amacı interente girdiğin zaman işine yarıyor.

Teş.ettim saolsın.bide birşey sorcam bilginiz var turkcell hat kullanıyorum durmadan tl'm gidiorm müşteri hizmetlerini aradım kapatın internet bağlantınızı dedi turkcell interneti telefonu karıştırdım baya ama bulamadım yaf :)

kimbuerolegemen

Üye
Klavyeyi ingilizce yapınca yazmak çok rahat oluyor.

kullanıcı603

Üye
Arkadaşlaar 603te mesaj yazarken tuşlu mod var mı almayı düşünüyorum ama qwerty klavye sevmiyorum var mı acaba??

majorty

Üye

Teş.ettim saolsın.bide birşey sorcam bilginiz var turkcell hat kullanıyorum durmadan tl'm gidiorm müşteri hizmetlerini aradım kapatın internet bağlantınızı dedi turkcell interneti telefonu karıştırdım baya ama bulamadım yaf :)

belki biraz geç cevap olacak ama söyliyeyim: mobil veriyi kapatın

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
kullanıcı603 tuşlu mod var

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Şu zamanlarda nokia nın alınabilecek telefonlarından birisi

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
nokia 603 gercekten de super bir telefon. siddetle almani tavsiye ederim. o fiyata daha iyisini bulamazsin.

Otroligt

Otroligt

Üye
Ben kullandım çok güçlü bir telefon. Bir kere bile kitlenme kasma gibi sorunlarla karşılaşmadım tavsiye ederim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok iyi bir telefon.Hele ki bu fiyat aralıklarında en iyilerden bir tanesi kuzum :) Ben şahsen tavsiye ederim :) İyi Forumlar..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sony Ericsson Xperia Pro'yu klavyesi ve diğer güçlü özellikleri yönünden almıştım. Eğer bu telefonu hiç görmeseydim şuan bir 603 almıştım.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sağlam değil diyorlar ama defalarca düşürdüm telefonu yere ha bide beyazını bilmiyorum ama siyahın arka kapağı kesinlikle çizilmiyor (jilet atarsan o ayrı mesele :D ) çiziliyormuş gibi gözüksede arka kapak nemli bi bezle sil temizliği göreceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...