Nokia 603 Yeni Güncelleştirmeden Sonra T9

Sponsorlu Bağlantılar

turker97

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Yeni Güncelleştirmeden Sonra T9
arkadaşlar yeni güncelleştirme geldi yükeldim fakat mesaj yazarken yukarda yazılacaklar geliyo sğrekli her harfte değiştigi için telefonda kasmaya neden oluyo. bu t9 benzeri şeyi nası kapatabilirim eskiden aşagıda 3 çizikle klavye ayarları olurdu şimdi yok lütfen yardım edin

By-HaCk

By-HaCk

Üye
malesef fp2 de alfasayısal tuş takımı kaldırıldı çok saçma olmuş yani t9 artık yok

asigsasi

asigsasi

Üye
t9 u sağ alttaki yukarı ok tuşuna 2 kere basarak kapata bilirsin metin tahmini de kapanır böyle t9 u kullandığın zaman yukarıda duran metin tahmini her zaman gelir sana kim dedi güncelle diye

- - - Eklendi - - -

malesef fp2 de alfasayısal tuş takımı kaldırıldı çok saçma olmuş yani t9 artık yok

alfa.sayısal kaldırılmadı ayarlar telefon dil yazma dili

• Beğen
Tepkiler: balabanya

turker97

Üye
    Konu Sahibi
uf ya cıldırcam :(

- - - Eklendi - - -

t9 u sağ alttaki yukarı ok tuşuna 2 kere basarak kapata bilirsin metin tahmini de kapanır böyle t9 u kullandığın zaman yukarıda duran metin tahmini her zaman gelir sana kim dedi güncelle diye

- - - Eklendi - - -

ayarlar telefon dil yazma dili nde buldum arkadaşlar kelime tahminin kapatttıııım oley oh be

asigsasi

asigsasi

Üye
fp1 de ki kadar pek kullanışlı değil

• Beğen
Tepkiler: balabanya

balabanya

Üye

- - - Eklendi - - -

Üst Alt