Nokia 603 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 yardım
ARkadaşlar Bir iki gün önce teli güncellerken tel çöktü daha açılmadı. Bende hardformat attım ve herksin yaşadığı sorunları bende yaşıyorum. Ovi Mağza gitti Video Düzenleyici Resim düzenleyici filanda gitti. Ovi mağza sorununu hallettim maxicepteki bir konudan ama resim ve videp düzenleyici nerdne yükleyebilirim ? AYrıca Bir sorumda Tele eğer Flash atarsak bu gidenler geri gelir mi ? Nafirmden baktım ama uygun yazılım hangisi oldugunu anlayamadım. Flash atmaya gerek varmı sizce ? Yardım ederseniz sevinirim

mstf_l

mstf_l

Üye
tekrar güncellemeyi dene bu sefer sorun çıkmazsa o uygulamalarda gelir

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar güncelledim ama Resim düzenleyici ve Video Düzenleyici gelmedi malesef :( Benim öğrenmek istediğim Bu telefona Flash Atılırsa geri gelir mi uygulamalar ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
gelebilir

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaslar Resımde Nokia 603 e uygun olan flashı anlamadım. Resim gözükmüyorsa Nafirmden bana uygun olan flashı soyleyebılırmısınız

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
güncel arkadaşlar yardım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefondan *#0000# tuşla ürün koduna bak ve turkey yada euro 2 turkey yazan bir variant seç indir.

legend5858

legend5858

Üye
Hayır var.TElefonun siyah mı beyaz mı.Ürün kodu ney.Aşağılara in russian-tr-white(black) hangi renkse ürün kodu da uyuyorsa indir at flashı. :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
legend5858

legend5858

Üye

----------Eklendi @ 11:52:55 ---------- Yazıldı @ 11:49:19 ----------

Maşallah gözler çok iyi :alkis

Bende ordan güncellediğim için biliyorum yerini teşekkürler :):)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 11:52:55 ---------- Yazıldı @ 11:49:19 ----------

Bende ordan güncellediğim için biliyorum yerini teşekkürler :):)

Sadece o resimdekini mi indiriyoruz kardeşim işaretlediğini ? Sanırım orda işaretli olanların hepsını ındırecegız. Pekı arkadaslar Flash atmayıa anlatan bır lınk bılıyormusunuz

legend5858

legend5858

Üye
yandaki işaretlenecek yerler var hepsini indir öyle flash at kardeşim:)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
yandaki işaretlenecek yerler var hepsini indir öyle flash at kardeşim:)

Hemşerimsin :) Msnden yardımcı olabılır mısın bana atmayı bılıyorsan flash :)

----------Eklendi @ 16:36:32 ---------- Yazıldı @ 14:46:52 ----------

ARkadaşlar Telefona Flashı attım ve ilk gün ki gibi oldu... Tabı maxıcep bu lınk sayesınde http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html . Nokıa bellelere Sakın Hardformat atmayın yoksa benım kı gıbı sorun yasarsınız. Konu kıtlenebılır tesekkurler yardım eden herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt