lolaman
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim ben baktım biraz 700 ile arasında pek bir fark yok gibi ama c6 olabilir yeni lumialar çıkınca c6 ucuzlarmı sence? gerçi c6 kaç ghz onu bilmiyorum benim baktıgım en ucuz ve en yüksek ghz telefon 603.
Kardeşim asLnda 550 Lira verebiLiosan.. az daha bekLeyip üstüne 150-200 Lira daha koysan.. aLmışken nokia 700.. C6-01.. X6.. 701 yada E72 tarzı teLefon aLabiLirsin..
Katılıyorum güzel açıklamaAllah'ım ya c6-01 önermişsiniz... 603 c7den c6-01 den n8 den üstünlüğü çok çok fazla 603 tek eksiği flaş olmaması o da karanlıkta yakın çekim yapmıyorsan sorun olmaz 1.nesil symbian^3 geleceği kapalı... 1GHz 512mb Ram 128 mb 3d ekran kartı var +usb on the go +nfc ... C6-01 de bunların yarısı ve ekran kartı 4-5 kat daha düşük rami 603ün yarısı kadar... Ayrıca 700 al demişsiniz üstüne 150 tl daha fazla koyacak ekran boyutu küçülecek ses kalitesi düşecek tek +sı kamerasında flaş olacak sence 150 tl vermeye değer mi 3.2 inçle oyunlar sana zevk ve kalite hissi vereceğini sanmıyorum... Sen 603 alacaksan en doğru seçimi yaparsın...
E72 ? X6 ? Kardeşim yazık onlara verilen paraya ya . Bu devirde o kadar paraya alınabilecek en dandik telefonlar . Konu sahibi arkadaş kararın doğru , yeni telefonun hayırlı olsun şimdiden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?