buroodriver
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim , gerçekten beni rahatlattınız diyebilirim. Çünkü kafam o kadar karışıktı ki herkes ayrı bir şeyle söylediği için.Herkesin yorumu benim için değerlidir ancak birçok ürünü kullananın yorumu doğal olarak daha değerlidirSize kendi izlenimlerimi aktarayım. Ben birçok nokia kullandım kullandıklarımın içinde 603 te vardı., android de kullandım,windows mobile de kullandım son olarak iphone 3gs aldım sadece şunu söyleyebilirim en çok ios işletim sisteminden yani iphone dan keyif aldım aradığım kaliteyi buldum diyebilirim. Diğer tüm telefonlarda bana hep birşeyler eksikmiş geliyordu. Kaliteden yoksun olduklarını hissedebiliyordum. Sonuç olarak yakında 4s almayı düşünüyorum ve sanırım artık hep iphone kullanacağım. Kullanmayan bilemez konuyu iphone bölümüne açarsan gerçek cevapları orada alabilirsin. Ben herkesin görüşüne saygılıyım. Her türden telefonu kullanmış biri olarak bunlar da benim görüşlerim lütfen saygılı olalım.
tabi ki 603peki beyler genel anlamda söylersek hangi telefon daha üstün ?
arkadaşlar bu iki telefonun , özellikle iphone 3GS nin batarya durumu nasıl ? günde 1 kez doldurma ile doya doya oyun/uygulama/müzik mümkün müdür ?
1 gün iyi bir zaman dilimi bence . Günde birkez şarz etmeye razıyım ben evde akşamdan akşama şarz eder okulda kullarım . Ama tabi okulda bitmezse
603 ile cok rahat gorursun. İphone ile 1 gunu ancak goruyorsun surekli oyun uygulama ile. Daha az gidiyor sarji 603'e gore.
1 gün iyi bir zaman dilimi bence . Günde birkez şarz etmeye razıyım ben evde akşamdan akşama şarz eder okulda kullarım . Ama tabi okulda bitmezse
karizmadan çok , uygulama ve oyunlar için , kararım 3SŞarj sorunu sizin için büyük bir sıkıntı olursa Nokia 603 derim. Nokia 603 gerçekten güzel telefon ama artık Nokia'ya bulaşılmaz gibi duruyor. Nokia'nın o "efsane telefon" imajı eskilerde kaldı. Nokia Symbian'dan kurtulmadıkça gün geçtikçe batmaya kadar gidecek. Ama şunu da diyeyim ki eğer iPhone 3GS'i 2. el olarak düşünmüyorsan kesinlikle 603 derim çünkü hem iPhone 3GS oldukça eskidi (yakın zamanda iPhone 5 bile geliyor)hem de pahalı. Nokia 603'ün 599 TL'lik makul fiyatı yanında iPhone 3GS almak mantıksız gibi. Sonuç olarak "ben karizmama da önem veriyorum" diyorsanız iPhone 3GS, "ben hesaplıyı ve iyiyi kullanırım karizma umrumda olmaz" derseniz 603. Kolay gelsin, iyi forumlar..
karizmadan çok , uygulama ve oyunlar için , kararım 3S
Hayirli olsun sirf uygulama oyun icin iyi secim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?