Nokia 603 'ü Nasıl Bilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CrossFireX

CrossFireX

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 'ü Nasıl Bilirsiniz.
Ben araştırmalarım sonucu bu telefonu almada karar kıldım. Maxicep ailesi olarak sizede bir danışayım dedim. Bu telefonda oyun oynanabilirlik nasıldır veya oyunda takılmalar olur mu?? Birde bunun fiyatında başka telefon önerilerine de açığım. Amaç oyun oynayabilmek :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
603'ün fiyatını bilmem ama oyun,internet,müzik konusunda xperia neo yada neo V almanı öneririm..fakat alacağın bu cihazda güçlü bir cihaz fakat önerdiğim cihaz tam oyun canavarı..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
603'ün fiyatını bilmem ama oyun,internet,müzik konusunda xperia neo yada neo V almanı öneririm..fakat alacağın bu cihazda güçlü bir cihaz fakat önerdiğim cihaz tam oyun canavarı..

katılıyorum
+
nokiayı iyi bilirdik :D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Oyun ve Nokia.Zıt kelimelerden de öte.

Oyun oynayacaksan o fiyatlarda Xperia Neo V var.Tam bir oyun canavarı.603'te oyun bulamazsın.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bence 603 al 512mb ram çok iyi oyun performansı sağlar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Fiyatındaki rakipleri yanına yaklaşamaz .

CrossFireX

CrossFireX

Üye
    Konu Sahibi
BEncede f/p oranı çok iyi .

Symbianize

Symbianize

Üye
603 al f/p çok iyi

pRime.

pRime.

Üye
fiyatı 600 liraya düşmüştür. tavsiye ederim. xperia neo v diye mesaj kasanlara da aradaki fiyat farkını hatırlatırım.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
çok fazla fiyat farkı olmadığını da ben sana hatırlatırım hocam...
fiyatı 600 liraya düşmüştür. tavsiye ederim. xperia neo v diye mesaj kasanlara da aradaki fiyat farkını hatırlatırım.

eRDiiL

eRDiiL

Üye
603 iyi bir telefon alırsan pişman olmazsın bence

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603 iyi telefondur. Neo V'in avukatlığını yapanlar arada 200 tl olduğunun farkında değiller tabi. Ama tek amacın oyun ise Galaxy Ace
(619 tl) al derim. 603'ün baya bir özelliği var oyun konusunda da iyi ama amacın sadece oyunsa Androidli cihaz alman daha mantıklı

vavra22

vavra22

Üye
paran yeterse se neo v daha guzel fakat eksi ozellikleri kalite acisindan uretim malzemesi bana cok basit geldi ekrani sonuk artik android isletim sistemini koyan telefonu urettik diyor alirken cok iyi dikkat etmek gerekir androidi trident marka cep telefonu bile koymus sirf android diye aldanmamak gerekir nokia 603e gelince guclu sistemi hatta guncelleme ile 1ghz hizi 1.3 olacakmis diyorlar var oyun konusunda hatta butun uygulamalar konusunda nokia bariz cok geride androide gore

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
603 iyi telefondur. Neo V'in avukatlığını yapanlar arada 200 tl olduğunun farkında değiller tabi. Ama tek amacın oyun ise Galaxy Ace
(619 tl) al derim. 603'ün baya bir özelliği var oyun konusunda da iyi ama amacın sadece oyunsa Androidli cihaz alman daha mantıklı

Kardes ace seni oyun yönünden asla tatmin etmez en kötü ihtimal neo v anlam lazım.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
her yerde huzursuzluk yaratmak için varsın sanki.avukatlık yaptığımız yok .biz önerimizi yaptık hatta ilk yorumlarımda belirttim dedimki 603'ün fiyatını bilmem fakat neo V oyun,uygulama yönünde mükemmel bir cihaz..neyse senin önerdiğin gibi galaxy ace'de güzel cihaz oyun konusunda bu cihazda yetenekli..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
her yerde huzursuzluk yaratmak için varsın sanki.avukatlık yaptığımız yok .biz önerimizi yaptık hatta ilk yorumlarımda belirttim dedimki 603'ün fiyatını bilmem fakat neo V oyun,uygulama yönünde mükemmel bir cihaz..neyse senin önerdiğin gibi galaxy ace'de güzel cihaz oyun konusunda bu cihazda yetenekli..
keşke herşeye atlamasan....

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yine kavga başlamış .. arkadaşım 603 gayet güzel bende c6-01 var arada pişman oluyorum neden 603 almadım diye ama sonra kamerasını düşününce vazgeçiyorum iyiki c6 almışım diyorum flaşı bile yok 603'ün fotografa cok önem veriyorsan alma derim otofocusta yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt