nokia 603 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

watersome

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 sorun
yaklaşık 1 ay önce teknosadan aldım cihazı. nokia belle fp1 güncellemesi ile birlikte geldi. ancak içerisinde fruit ninja, angry birds yoktu. satıcıya sorduğumda yüklenen yazılımla ilgili dedi. güncelleme ile gelir yada oviden kendin indirirsin dedi. ben de sorun etmedim. oviden indirdim ama kafam karışmadı değil. Angry birds'lü telefon diye reklamı yapılırken neden içinden angry birds çıkmadı? bir de 25mblik güncelleme yükledim bir hafta kadar önce. yüklemez olaydım telefonda normal çalışan uygulamalarım bozuldu. sosyal ağlar açılmıyor. national geographic açılmıyor. bulma gereci widgeti kullanılamıyor :S bana yardımcı olur musunuz lütfen.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o 25 mblık güncelleme fp1 di büyük ihtimal.. Uygulamalar uyumsuzluktan açılmıyordur.. Telefona *#7780# ile soft format at sonra pcye bağla suiteden yazılımı yeniden yükle düzelir.

---------- Eklendi @ 10:45:31 ---------- Yazıldı @ 10:44:07 ----------

Birde gelen angry birds le fruit ninjaya takılma onlar demo oluyor zaten.. Forumda hepsinin hali var indirip kurabilirsin.

backwater

backwater

Üye
bende de ilk aldıgımda angry bird oyunu yoktu sadece asphlt 5 nfc yüklüydü,daha sonra telefona format attım,format sonrası bazı sorunlar olustu,daha sonra tlefona flash attım ,flash attıktan sonra telefon herşeyiyle düzeldi ve o olmayan angry birds oyunuda yüklendi :)

watersome

Üye
    Konu Sahibi
allah allah ilginç. ben format yazılım yükleme flaş konularında pek bilgi sahibi değilim o yüzden cesaret edemiyorum :/

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim angry birds için flash atılır mı :) sen benim dediklerimi yap sonra angry birds forumdan indir oyna

backwater

backwater

Üye
angry birds için flash atmadım telefonu formatladıkdan sonra bazı programlar çalışmıyordu onları düzeltmek için flash attım arada kaynamış angry birds de :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt