Nokia 603 Sıfır Diyecek Kadar Temiz 5 Aylık ( Garantili)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Aradığın alıcı benim 05303042145 numaram c5-03 kullanıyorum takasa girebiliriz üstünde para korum sıkıntı olmaz anlayışlıyımdır şimdi telefonda sorun varmı varsa neler sırala ve son fiyatını söyle ben ankaradayım elden teslim almam daha iyi olur benim için kargodan hıyar çıkmasına karşıyım :D ee bekliyorum ...

- - - Eklendi - - -

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Aradığın alıcı benim 05303042145 numaram c5-03 kullanıyorum takasa girebiliriz üstünde para korum sıkıntı olmaz anlayışlıyımdır şimdi telefonda sorun varmı varsa neler sırala ve son fiyatını söyle ben ankaradayım elden teslim almam daha iyi olur benim için kargodan hıyar çıkmasına karşıyım :D ee bekliyorum ...

- - - Eklendi - - -

1. Telefonda sorun yok.
2. 603 den daha düşük bir modele geçmek gibi bir niyetim yok 400 tl gibi bir param var elimdeki telefonu 400 tl ye satarsam Neo V alıcam kararım böyle.
İyi günler.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
1. Telefonda sorun yok.
2. 603 den daha düşük bir modele geçmek gibi bir niyetim yok 400 tl gibi bir param var elimdeki telefonu 400 tl ye satarsam Neo V alıcam kararım böyle.
İyi günler.
​sen o telefonu 400 e satabileceğini düşünüyosun yani tamam kardeş ne diyelim ama ulaş bana bi konuşalım c6 dan daha iyi 603 ankaradayım elden alma imkanım varmı ?

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
malesef ben istnbulda oturuyorum. Kardeşim şüphelenmen tabiki normal ama resmlerdeknden bi eksik görürsen gel yanıma polise şikayet eder alırsn paranı hani bundan emin ol sorun çıkmaz. Ama ankaradasn nasıl halledebiliriz ?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
malesef ben istnbulda oturuyorum. Kardeşim şüphelenmen tabiki normal ama resmlerdeknden bi eksik görürsen gel yanıma polise şikayet eder alırsn paranı hani bundan emin ol sorun çıkmaz. Ama ankaradasn nasıl halledebiliriz ?
rengi fw si + ları felan bahset fiyat konusuna geçelim

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
kardeşim ankaradasın ben parayı elden almak istyorum ve telefonu elden vermek istiyorum orda incelettirip vermek istiyorum sen ankaradasın elden görmek istiyorsun bnde elden para almak istiyorum zor yani.. Bu arada cfw kullanmam orjinal firmware kullanırım. Rengi gördüğün gibi siyah. + larını sorucak olursan nokianın symbian üstünde en iyi telefonunun 2 alt modelidir 2. Nesil cihaz ve 1ghz işlemcisi hız olarak 512 mb ram ide uygulama çalıştırmak için fazlasıyla yetiyor veçok temiz olduğu kadarda hızlı stabil cihazdır. Telefonu aldıktan snra 2 ay okula götürmedim eskisini kullandım okulda düşünün yani ilk dokunmatik telefonumdur :) Bu arada multitaskink denedim 60 tane uygulama açtım kasmada yoktu ve res felanda atmadı birazcık ısınmıştı o kadar canavar gibi valla isterseniz video çekip atarımda yani :)

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
400 tl 2 hafta sonra felan satmazsan ben alıyım kardeşim .. numaranı ver ulaşıyım sana

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
400 tl 2 hafta sonra felan satmazsan ben alıyım kardeşim .. numaranı ver ulaşıyım sana

kardeşim bana sadece 1 hafta ver kimseye satmicam sana yollicam direk ama 1 hafta zaman lazım bana..

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
kardeşim bana sadece 1 hafta ver kimseye satmicam sana yollicam direk ama 1 hafta zaman lazım bana..
Sabırsızlanıyorum kardeşim muhteşem bi telefon ama ucuz diyemicem normal 500 lira 0 ı ama zaten temiz kullanmışsın ve 0 ayarında garanti konusu biraz sıkıyor beni ama neyse ben sana yardımcı olmak amacıyla alıyorum 0 ı almak daha mantıklı ama neyse 1 haftayı bekliyorum pazar günü maaş alıcam ne zaman göndericeksin bana ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...