nokia 603 şarj problemi

Sponsorlu Bağlantılar

renas158

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 şarj problemi
telefonumu alalı 5 ay kadar oldu bu zamana kadar şarjı çok iyi gidiyodu. ama son bir haftadır şarj ediyorum 1 saat sonra birden azalmaya başlıyor yaklaşık 3 4 saat içindede yüzde 10 a kadar geriliyor telefona soft format attım yinede değişiklik olmadı şarjı 2 gün giden telefon b anda bu hale nasıl geldi annamadım ayrıca telefonumda fp1 yüklü ondan sonra bu sorun ortaya çıktı bir ilgisi olmadığını düşünüyorum ama yinede belli olmaz

kedimi_7_m

Üye
işletim sistemi cok etkıler de bu kadar degil bataryan olmus o zaman bunda yazılımsal bı yontemle duzeltemessın arkadasım sen fp1 ı tekrar yukle belkı duzelır duzelmesse orgınal bı batarya alman lazım sanırım tam orgınaller 40-50 arası degısıyor . Yapacagın bır sey yok bu konuda. Dedıgım gıbı tekrar yukle fp1 ı belkı bır umut duzelir.

renas158

Üye
    Konu Sahibi
ilginç olan şu ama şarjı 2 gün giden telefon bu hale nasıl gelir bir anda bu akşam şarj yapıp telefondaki herşeyi kapatıcam sabaha kadar bekliycem yine aynı şey olursa garantiye vericem

mert41994

mert41994

Üye
Ekrandaki Widgetları kaldırmanı öneririm. Saat Widgeti gibi kendini anlık yenileyen Widgetlar şarja Inanılmaz etki yapıyor bugün denedim ve farkı gördüm.
AppStop indir birde arka planda çalışan herşeyi kapatır Açık uygulamalarda görünmeyenleri bile.

nofear3458

nofear3458

Üye
bendede fp1 den sonra ciddi bi şekilde şarj ömrü düştü.

meme4

meme4

Üye
1)farklı bir şarj aleti kullandıysan (fazla dc akımdan veya düşük dc akımdan batarya gider)
2)şarj tam olarak bitmeden şarja taktıysan(nityum pillerde bu sorun yoktur ama her pil azda olsa bu yüzden güç kaybı yaşanır)
3)Sahte batarya çakma batarya taktıysan(çin alları özellikle)
4)1300 mah üstünde batarya kullandıysan(bazı akıllılar telefonumun şarjı fazla gitsin diye yapıyorlar bu her fazla saaat telefonu bitiriyor)
Bataryada bunlardan birini 1 den fazla tekrarladıysan bataryan ölmüştür
5)Telefonun hackliyse(hackli telefon BENİM TELDE HACKLİ :D korumasızdır virüs girebilir veya cihaza zarar verecek programlar bunlar alt planda çalışınca şarj gidebilir
6)telefonunda aşırı program çok yüksek hafızaya sahip hafıza kartı sürekli açık wifi 3g yüksek ekran ışıgı çok rebkli duvar kagıtları varsa şarj gider
Donanımsal:
7)İşlemci hızı artırdıysan şarj gider
benim bilgigim bu kadar telefonunu fabrika aayarlarına döndür hafıza kartını çıkar bataryayı çıkar telefonunu 1 -2 saat bataryasız dursun sonra tak sorun çözülmezse servis yolu göründü

ANIL

ANIL

Admin
Flash atarak yazılımı tekrar kur öyle dene.. sorun devam ederse gönderirsin..

renas158

Üye
    Konu Sahibi
1)farklı bir şarj aleti kullandıysan (fazla dc akımdan veya düşük dc akımdan batarya gider)
2)şarj tam olarak bitmeden şarja taktıysan(nityum pillerde bu sorun yoktur ama her pil azda olsa bu yüzden güç kaybı yaşanır)
3)Sahte batarya çakma batarya taktıysan(çin alları özellikle)
4)1300 mah üstünde batarya kullandıysan(bazı akıllılar telefonumun şarjı fazla gitsin diye yapıyorlar bu her fazla saaat telefonu bitiriyor)
Bataryada bunlardan birini 1 den fazla tekrarladıysan bataryan ölmüştür
5)Telefonun hackliyse(hackli telefon BENİM TELDE HACKLİ :D korumasızdır virüs girebilir veya cihaza zarar verecek programlar bunlar alt planda çalışınca şarj gidebilir
6)telefonunda aşırı program çok yüksek hafızaya sahip hafıza kartı sürekli açık wifi 3g yüksek ekran ışıgı çok rebkli duvar kagıtları varsa şarj gider
Donanımsal:
7)İşlemci hızı artırdıysan şarj gider
benim bilgigim bu kadar telefonunu fabrika aayarlarına döndür hafıza kartını çıkar bataryayı çıkar telefonunu 1 -2 saat bataryasız dursun sonra tak sorun çözülmezse servis yolu göründü
dediklerinin hiçbirini yapmadım kendi şarj aletini kullandım usb ile bir kaç defa anca şarj etmişimdir hackli felanda değil telefonum şarj sorunu çıkınca soft format attım ama yine aynı sabaha şarj ediyorum öğlene kadar önceden yaptıklarımın yarısını bile yapmadan yüzde 50 ye iniyor servise göndericem galiba

Takipçi Satın Al

Üst Alt