Nokia 603 olayim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 olayim
Arkadaslar arkadasim bana Samsung Galaxy Ace Nokia 603 ten daha iyi diyor soylemediim sey kalmadi ama ikna olmadi deliricem ne diyimde sussun artik !!! ? :hmmm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bu linki göster :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ekran kalitesinden tut da işlemcisine kadar üstün olan bir telefon 603-USB onthego-NFC-Tv çıkışı-Hoperlör gücü-720p 30 fps HD video kayıt gibi bir ton üstün özelliği olmasına rağmen hala daha Ace diyorsa kendi haline bırak derim. Ace'in de çözünürlüğünden ötürü pek de Android'in hakkını veremiyor.

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı
Symbianist

Symbianist

Üye
Nasıl olacaksın

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
arkadaşına gül geç, fazla takma kafana. 603 çok daha iyi bir telefon.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Aslında arkadaşın haklı çünkü 603 işlemcisinin hakkını vermiyor ama suç telefonda değil suç nokiada uygulama çıkaramıyor ama google öylemi androide birsürü destek oyun uygulama veriyor tambi fiyasko bu nokia

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
ben 603'ü kullandım ve asıl işlemcinin hakkını vermeyen telefon galaxy ace bence. symbian belle eski symbiana hiç benzemiyor. çok hızlı ve çok akıcı olmuş belle. kaldı ki nokia 603'te daha fazla ram daha güçlü bir grafik kartı var.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İşlemci var ram var ama uygulama yok ondan hakkını veremiyor zaten

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
İşlemci var ram var ama uygulama yok ondan hakkını veremiyor zaten

tamam da uygulamayı uygulama şirketleri yapmıyor mu? onlar yapmazsa nokia ne yapsın? ayrıca oyun demişsiniz, bildiğim kadarıyla ace'deki grafik kartı büyük boyutlu oyunlar oynatmıyor ama 603'te rahatça oynayabilirsin. şunu da eklemek isterim ki anna'dan sonra bir sürü uygulama ve yazılım güncellemesi geldi iki (belle, carla) büyük güncelleme de yolda. Google androide destek veriyor ama galaxy ace android 4.0 güncellemesini alamayacak. bunu söyleyeceğimi hiç sanmazdım ama uzun vadede 603 çok daha iyi bir seçim olur.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tamam da uygulamayı uygulama şirketleri yapmıyor mu? onlar yapmazsa nokia ne yapsın? ayrıca oyun demişsiniz, bildiğim kadarıyla ace'deki grafik kartı büyük boyutlu oyunlar oynatmıyor ama 603'te rahatça oynayabilirsin. şunu da eklemek isterim ki anna'dan sonra bir sürü uygulama ve yazılım güncellemesi geldi iki (belle, carla) büyük güncelleme de yolda. Google androide destek veriyor ama galaxy ace android 4.0 güncellemesini alamayacak. bunu söyleyeceğimi hiç sanmazdım ama uzun vadede 603 çok daha iyi bir seçim olur.
Üstad naptın ya konuyu özetlemişsin bir çırpıda :)

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı

Lenneth

Üye
603 daha iyi.

pRime.

pRime.

Üye
603 çok daha iyi.

keys1903

keys1903

Üye
nokia mı aman aman gameloftu bıle ıkna edemdı nasılsa satıyor bol bol telefonu ne ugrassınkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...