Nokia 603/Nokia 701/Sony Ericson Neo V/Htc Wldfire S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603/Nokia 701/Sony Ericson Neo V/Htc Wldfire S
hangisi

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisi ii.. hangisi fiyatına deger.. hangısını almak daha mantıklı..=???

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
? noldu kardeşim bir anda konu kapansın demişsin.Neyse ben soruna cevap vereyim ;

Bir kere bu 3 telefonun arasındaysan 603'ü ele.701 her özelliğiyle 603'ü geçiyor.Xperia Neo V ile Nokia 701 ikiside fiyatının en iyi telefonlarından.

Xperia Neo V Android işlemcisi sayesinde oyun uygulama konusunda 701'i mahveder.Eğer oyun-uygulama istiyorsan Xperia Neo V senin aradığın telefon.

Nokia 701 mükemmel ekran parlaklığı güneş altında bile görenleri mest ediyor.Eğer dışarıda çok vakit geçiyorum dersen 701 parlaklığı sayesinde seni çok rahat ettirecektir.Ayrıca iPad2 ile yarışan grafik işlemcisi, orjinal Carla güncellemesini alacak olması ve Nokia'nın son zamanlarındaki değişim-gelişim hareketleri Nokia 701'i gelecek vaad eden bir telefon konumuna getiriyor.İleride çok güzel oyunlar çalıştırabilir.

Bende aynı olayı yaşamıştım.Benim aradığım özelliklere daha uygun olduğundan 701'i tercih ettim.

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
? noldu kardeşim bir anda konu kapansın demişsin.Neyse ben soruna cevap vereyim ;

Bir kere bu 3 telefonun arasındaysan 603'ü ele.701 her özelliğiyle 603'ü geçiyor.Xperia Neo V ile Nokia 701 ikiside fiyatının en iyi telefonlarından.

Xperia Neo V Android işlemcisi sayesinde oyun uygulama konusunda 701'i mahveder.Eğer oyun-uygulama istiyorsan Xperia Neo V senin aradığın telefon.

Nokia 701 mükemmel ekran parlaklığı güneş altında bile görenleri mest ediyor.Eğer dışarıda çok vakit geçiyorum dersen 701 parlaklığı sayesinde seni çok rahat ettirecektir.Ayrıca iPad2 ile yarışan grafik işlemcisi, orjinal Carla güncellemesini alacak olması ve Nokia'nın son zamanlarındaki değişim-gelişim hareketleri Nokia 701'i gelecek vaad eden bir telefon konumuna getiriyor.İleride çok güzel oyunlar çalıştırabilir.

Bende aynı olayı yaşamıştım.Benim aradığım özelliklere daha uygun olduğundan 701'i tercih ettim.

bu konu yanlış açıldı öbür konu altta

uribaju

uribaju

Üye
701

tempestshine

tempestshine

Üye
Aynen 701 hepsini geçer.Kötü yanı WLan 802.11 b/g

cyber

cyber

Üye
neo v derim geçerim

anılbaran

anılbaran

Üye
701

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Htc'yi ele bikere. Sensation serisi deseydin daha iyi olurdu ama onun da fiyatı malum tabi.
Oyun uygulama senin için çok önemliyse kesinlikle Neo V alman lazım.
Ön kamera önemliyse 701 alman lazım.
Az paraya çok performans almak istiyorsan 603 alman lazım.

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar neo v daha ii deilmi android 4.0 güncellemesi alıo baska özellikleri de var hıc sıtesıne gırıp baktınızmı?

tempestshine

tempestshine

Üye
ya arkadaşlar neo v daha ii deilmi android 4.0 güncellemesi alıo baska özellikleri de var hıc sıtesıne gırıp baktınızmı?

O da iyi bir telefon.ilk kez android kullananlar için ideal

saruman_me

saruman_me

Üye
701

Why Always Me

Why Always Me

Üye
701 Tabiki Harika Cihaz :)

klongs

klongs

Üye
neo v tabiki

Why Always Me

Why Always Me

Üye
701 Veya Neo V Arasında Karar Ver Bence :))

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim neo v derim

701 flash litle var.
701 ekran cöznürlügü 360x640

verdigim linkte xperia nın 701

GhostMahir

GhostMahir

Üye
smbyan,belle bunlar artık hikaye androidin serri smbyanın hayrından iyidir Xperi neo gecerli doğal olarak

klongs

klongs

Üye
neo v de acamayacagin hd oyun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt